consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De ce nu pot sa imi găsesc jumătatea? Nu am consumat alcool, tutun dau droguri in viata mea , nu sunt dependent de jocuri de noroc, sunt un băiat sincer si totuși femeilor parca nu le place modul meu de a fi.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua! Sincer nu stiam ca exista psihologie on line, dar ma bucur ca am depistat singur. Ce nu pot sa depisteze singur este răspunsul la întrebarea care mi-o tot adresez de o buna perioada de timp , ma refer la câțiva ani . Întrebarea mea este : de ce nu pot sa imi găsesc jumătatea pentru ca sunt un omnitmal , nu am consumat alcool, tutun dau droguri in viata mea , nu sunt dependent de jocuri de noroc, sunt un băiat sincer si totuși femeilor parca nu le plac modul meu de a fi. Când întâlnesc o fata/femeie , vorbesc cu ea si când ajungem la următorul pas , parca ceva se oprește . Am avut relații in trecut , când aveam 22 de anu am fost la un pas de căsătorie ( acum am 37 ) , dar ceva nu a mers . Am mai avut relații scurte dar nimic serios . Va rog sa ma ajutați intr-un fel . Mulțumesc anticipat ! O zi buna !

Buna ziua! Uneori nu este de ajuns faptul ca nu ai vicii si ca esti o persoana echilibrata, un barbat serios si sincer. Pentru a putea avea succes pe plan relational, pragmatic vorbind, trebuie sa fii perceput ca un potential partener de valoare. Acest lucru este diferit la barbati si la femei, sunt anumite trasaturi si caracteristici specifice care s-au demonstrat de-alungul timpului ca fiind valoroase in ochii persoanelor de sex opus. Cunoasterea nevoilor celuilalt si a propriilor calitati dar si neajunsuri, imbunatatirea stimei de sine si a valorii pe care o exprimi atunci cand relationezi cu o potentiala partenera, toate acestea pot fi explorate, intelese si facilitate intr-o terapie individuala. Recomandarea mea este sa incercati sa gasiti raspunsul la intrebarea care va framanta, in cadrul terapiei. Si nu doar raspunsul, ci si o schimbare care sa va aduca ceea ce va doriti. Merita incercat!
 5
Pai poate te crezi perfect , fata de cealaltă persoana încă din descriere menționezi faptul ca nu bei, nu fumezi etc… Îți spune cineva care s a căsătorit tirziu la 35 de ani cu o persoana total opusa stilului meu . Eu nu fumez iar soțul meu fumează etc ..
 2
Consider că ai putea explora într-o terapie problema ta (există și varianta online, din confortul casei tale). Îmi pare mult mai complexă cauza: ce proiectezi în acele femei, cum te poziționezi în raport cu ele, care este idealul imaginarului tău, așteptările pe care le naște acest ideal, relația timpurie cu mama și alte femei de referință din copilăria ta, detalii legate de comunicare, sexualitate s.a.
 1
Fiecare sac are peticul lui. Nu mai căuta, nu te ancora în fiecare femeie. Când vă fi momentul, vei ști că e ea și vei constata că a meritat așteptareaLoading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed