consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De cateva ori pe an visez ca sunt la toaleta si imi fac nevoile in pat. Am 25 de ani…

Terapeuti RO 9:16pm Jan 29
Mesaj:
Despre ce anume poate fii vorba atunci cand,de cateva ori pe an visez ca sunt la toaleta foarte real si ca nu pot sa ajung si in acelasi timp ce ma trezesc imi fac si nevoile in pat.Am 25 ani.Nu cred ca este normal si nu pot sa imi dau seama ce probleme duc la acesta situatie. Daca puteti sa imi sugerati cam ce probleme poate din copilarie sau din prezent trebuiesc cumva intelese si rezolvate,ca asta sa nu se mai intample.Multumesc

Consiliere Psihologica Anna Ri 9:30pm Jan 29
Spui “de cateva ori pe an” … cand anume? in legatura cu ce evenimente, situatii ti se intampla aceasta? Pentru a descoperi si lucra la eventualele probleme, e nevoie de un parcurs terapeutic. Pt consiliere psihologica, ma poti contacta in privat.

Diana Bordeianu 5:14am Jan 30
S- ar putea ca experienta zilei anterioare visului sa te reduca la un sentiment de neputinta si regresie concretizat asa in vis.

Carmen Badea 6:11am Jan 30
Din punct de vedere al medicinii traditionale chineze poate fi vorba de o slabiciune a rinichiului energetic sau o deficienta de functionare a ficatului energetic. Daca stiam in ce parte a noptii se produce trezirea impreuna cu problema respectiva, as fi putut preciza care organ e cel afecta. In orice caz, se poate trata cu acupuncura si, eventual, cu ceva plante. Nu stiu daca este nevoie de consiliere psihologica, depinde ce probleme de viata aveti.

Viorel Mocanu 7:24am Jan 30
Cind oboseala de peste zi isi spune cuvintul si somnul de noapte e profund si “arcul reflex” al mictiunii nu poate “trezi” persoana, “lucrul real” ce ar trebui sa existe cu adevarat legat de trezirea organismului, lucreaza in subconstient si isi exercita “dreptul” de a mictiona chiar daca nu te afli in fatza unei toalete… creierul stie ca atunci cind arcul reflex a format mictiunea persoana trebuie sa se afle in fatza unei toalete…. aici se exclud lucrurile patologice legate de mictiune…

Psiholog Constantin Oprea 8:28am Jan 31
Te-ar ajuta o psihoterapie deoarece este ceva la nivel psihic.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile