consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 3 ani ma confrunt cu un episod psihotic paranoid. Ea s-a declansat cand stateam la bloc si vecinii faceau zgomot si mi se parea ca o fac intentionat.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:De 3 ani ma confrunt cu un episod psihotic paranoid. Ea s-a declansat cand stateam la bloc si vecinii faceau zgomot si mi se parea ca o fac intentionat. Acum stau la casa si tot mi se pare ca vecinii cand lucreaza fac zgomot intentionat ca sa ma irite. Exista niste afirmatii pozitive care sa ma ajute in aceasta situatie sau altceva?

Botezat-Antonescu Radu

daca dureaza de 3 ani nu mai este episod. Tratament psihiatric urmati? Incercati sa gasiti un psiholog clinician/psihoterapeut cu care sa discutati gandurile pe care le aveti. Succes!

Psiholog Monica Enescu

Există tratament psihiatric și psihoterapie. Primul pas l-ați făcut, conștientizând ca aceste gânduri nu sunt conforme cu realitatea. Va recomand consultul psihiatric și psihoterapie. Multă sănătate!
 2


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile