consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu știu cum ar trebui sa încep, dar mi se întâmpla o chestie foarte ciudata, (am 17 ani). De o vreme, mereu când ies in public, și prin asta ma refer la cluburi, parcuri, localuri, chiar și la școală, mă apucă niște stări extrem de ciudate, mai exact, sunt extrem de speriat, nu pot sa fiu atent la nimic, am impresia ca toată lumea de uita la mine, îmi bate inima extrem de repede, tremur și efectiv nu ma pot bucura de omeni, tot ma gândesc la tot felul de chestii.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Nu știu cum ar trebui sa încep , dar mi se întâmpla o chestie foarte ciudata , (țin să Menționez că am 17 ani) de o vreme , mereu când ies in public , și prin asta ma refer la cluburi , parcuri, localuri, chiar și la școală, mă apucă niște stări extrem de ciudate , mai exact , sunt extrem de speriat , nu pot sa fiu atent la nimica , am impresia ca toată lumea de uita la mine , îmi bate inima extrem de repede ,tremur , și efectiv nu ma pot bucura de omeni , tot ma gândesc la tot felul de chestii.
Aceste stări încep doar când ajung in locurile respective , acasă nu am nicio stare..
E groaznic și de la un timp evit tot mai des ieșitul din casa doar ca sa mic se mai apăra aceste stari

Botezat-Antonescu Radu

suna a simptome ale anxietatii… ma gandesc ca poate s-a intamplat ceva in viata ta care te-a stresat puternic. Incearca sa vb cu cineva despre acel lucru. Succes!
 1

Monica Enescu

Buna! Aceasta chestie ciudata ii afecteaza si pe multi altii, ca si tine. Tot ce ai enumerat tu mai sus ar putea fi explicat prin anxietate. Si te inteleg, starile astea sunt foarte neplacute, partea buna este ca se pot trata. Iti recomand o vizita la un psiholog, cu cat le abordezi mai devreme cu atat poti scapa mai repede de ele. Succes!
 2


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile