consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baietel de 7 ani si 10 luni si de aproximativ trei ani are un comportament ciudat…

Terapeuti RO 8:21am Mar 16
Mesaj:
Buna ziua. Am un baietel de 7 ani si 10 luni si de aproximativ trei ani are un comportament ciudat…in sensul ca, cand se trezeste dimineata sau in cursul zilei sta la tv la desene isi tine picioarele incrucisate foarte strans si da din fund. se bataie pur si simplu. In tot acest timp se inroseste la fata si devine nervos daca il deranjezi (am incercat sa-i desfac picioarele … le tine foarte stranse ..) uneori face asa si in somn (cand se apropie ora de trezire ). Stie ca nu are voie sa faca asa, l-am certat uneori, apoi i-am spus ca se imbolnaveste… Se fereste de noi dar cateodata cred ca nu isi da seama si… Ce poate fi acest lucru si cum am putea noi ca parinti sa il ajutam sa nu mai faca asa… Oare tot ce face el inseamna ca se ”masturbeaza ”?? deoarece in toata bataiala aceea cucul ii intra in erectie… Nu estee prea mic pt.asa ceva ?? Am citit despre acest lucru dar…am zis sa intreb un specialist… cand era mai mic am zis ca face asa sa poata adormi (ca se leagana ), dar…devine ceva serios …Imi este teama sa nu faca si la scoala deoare face cateodata si cand sta la masa si scrie (sta picior peste picior foarte strans si la un moment dat geme – scoate un sunet eu l-am intrebat daca are nevoie la baie…Multumesc

Simona Aron 4:42pm Mar 16
În primul rând este necesar să identificaţi dacă este sau nu o cauză medicală la baza comportamentului său, adresându-vă medicului de familie şi făcând investigaţiile medicale recomandate.
Dacă nu se confirmă a fi probleme medicale, luaţi legătura cu un psiholog pentru terapie.
Foarte important, nu-l certaţi şi nu-i induceţi frica de a se îmbolnăvi în tentativa dvs. de a stopa acest comportament!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile