Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm picat examenul de psihologie pentru politie și as dori sa dau iar, dar îmi este frica sa nu il pic din nou…

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Salut,am picat examenul de psihologie pentru politie și as dori sa dau iar și îmi este frica sa nu l pic iar,îmi dați vrun sfat?

Poate ar trebui să te reprofilezi! Meseria asta nu e pentru toată lumea, indiferent cat de mare e dorința de a apartine acestui sistem!
 3
Nu intotdeauna examenele se iau din prima, exista si esecuri. Eu zic sa te mobilizezi si sa l dai pana il iei. Temeri avem cu totii…gandeste te ca e doar un examen si sigur il vei lua data viitoare ! Nu renunta la visul tau, doar pentru atata lucru. Cati l au luat din prima? Succes!
 3
Examenul de psihologie nu se ia sau se pica, la fel cum nu poti influenta oglinda sa iti arate ceva favorabil sau nefavorabil.
Apeleaza la un psiholog, psihoterapeut, pt o ședința doua, cu care sa discuti raspunsurile date de tine la test. Poate vei afla ceva despre tine.
 1
Din punctul meu de vedere, este alegerea ta sa incerci iar sau nu. Aceste examinari au scopul de a determina daca ai calitatile necesare desfasurarii activitatii in institutia respectiva. Prin urmare, daca decizi sa mai incerci, nu sunt motive sa te sperii. Pe de alta parte, incearca sa iei in considerare cateva lucruri la care este bine sa ai grija inainte de examinarea propriu-zisa: un somn odihnitor, fara petreceri si fara consum de alcool, incredere in tine si o minte cat mai limpede. Succes!
Faptul ca iti este FRICA deja spune ceva despre tine. Oare CURAJUL o fi necesar pentru un viitor politist?
 5
invata si asa nu tiva fifrica
Poate te-ar ajuta sa discuti cu studenti la politie sa iti explice cum este acolo, sau cu o persoana care deja practica aceasta meserie, ca sa afli despre ce este vorba in aceasta meserie, cu ce situatii urmeaza sa te confrunti, cum trebuie sa reactionezi. Gandeste-te ca nu esti singurul care a picat si ca poti incerca de mai multe ori daca aceasta e meseria pe care doresti sa o practici cu adevarat.
 2
Faptul ca ai picat acest examen, nu e o tragedie. Nu inseamna ca aici se opreste cariera ta, inseamna ca exista o problema. Sugestia mea e sa incepi o psihoterapie in care o sa descoperi mai multe despre radacinile problemei/problemelor tale si de ce nu, poti apela si la un consilier vocational. Succes!
 1
Rezolva chestionarele pna le stii pe toate !! ok
Incearca de mai multe ori pana reusesti.fii curajoasa.Frica te impiedica sa reusesti.Daca este sa reusesti reusesti>Incercarea moarte nu are.Daca nu dai din nou examentul sigur nu reusesti.Tie teama de risc dar riscul e mai mare nefacand.Nu e nici o problema daca nu ai inclinatii spre asta .Poti reusi cu altceva si sa ai succes.Dar pana atunci ma invata cest esec te poata face sa inveti mai bine si sa ai mai mare succes
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18963 raspunsuri primite pentru 4016 intrebari
(in categoria actuala: 2780 raspunsuri primite pentru 585 intrebari)