Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNumele meu este Sabina, am aproape 19 ani si problema mea este legata de parinti si de viitor.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua! Numele meu este Sabina,am aproape 19 si problema mea este legata de parinti si de viitor. Sunt clasa a 12-a si ma pregatesc de bacalaureat si facultatea de Farmacie. Tata nu este prea incantat de ideea asta pentru ca se gandeste ca daca nu voi putea sa ma mentin la buget, el nu isi permite sa imi plateasca taxa. De 2 ani si 10 luni vorbesc cu un baiat cu 3 ani mai mare ca mine. Parintii mei il iubesc extrem de tare pe el. Eu si prietenul meu ne-am hotarat ca atunci cand voi merge eu la facultate, sa cautam o chirie si sa nr mutam impreuna. Mama este mai ramasa in trecut si cand i-am zis ca mi-as dori sa stam impreuna mi-a zis “dar tie nu iti este rusine? Vrei sa pleci la facultate si sa te si muti cu el? Sa iti fie rusine”. Dar acum cateva luni, era de acord cu treaba asta. Parintii prietenului meu isi doresc foarte tare sa ne mutam impreuna. Cand as incepe facultatea as avea 20 de ani si 4 ani de relatie. Mi se pare normal sa stam impreuna. Noi chiar ne gandim ca peste 2
ani chiar sa ne cununam civil si sa devenim o familie. As vrea sa va intreb, cum sa facem sa ii conving pe parintii mei sa accepte aceasta dorinta a noastra. Multumesc

Bună dimineaţa, Sabina! E nevoie să accepţi că eşti singura persoană care îţi poate valida alegerile. Ceea ce acceptă sau nu părinţii tăi nu e treaba ta. Tu e important să faci ce simţi că face sens pentru tine :)
Curaj, deja ai ales.
 10
Uneori trebuie sa iti asumi tu niste decizii chiar daca ceilalti nu sunt de acord cu ele. Cu timpul se vor obisnui cu ideea. Vremurile s-au schimbat si acum oamenii au o alta mentalitate. Faptul ca mama ta a ramas in trecut, este problema ei de inadaptare, nu a ta. Succes!
 5
Nu sunt retrograti, dar se gandesc la cum o sa va intretineti. Daca apare un copil, daca nu reusiti sa va definitivati studiile/ cariera? Sunt multe lucruri de avut in vedere!
 1
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 2286 raspunsuri primite pentru 544 intrebari)