consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu ma inteleg deloc cu mama din cauza fratelui meu mai mic. Face diferente intre noi: eu am 15 ani si el 10 luni. Doar el are voie la televizor mereu, la desene, pe mine nu ma lasa sa ma uit la nimic.

Terapeuti RO 10:19am Jan 15
Mesaj:
Buna. Eu nu ma inteleg deloc cu mama din cauza fratelui meu mai mic.Face diferente intre noi chiar daca eu am 15 ani si el are doar 10 luni. El are voie la televizor mereu pe mine nu ma lasa deloc sa ma uit la nimic doar el la desene. Mi.a si spus clar cand voi avea banii mei sa.mi cumpar un televizor sa ma uit la ce vreau pana atunci nu am voie….si mai multe chestii de astea. Spune ca nu fac nimic toata ziua ca nu sunt buna de nimic.. va rog ajutati.ma nu mai suport… mai mereu plang si nu.mi vine sa cred ca mama este asa…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:36am Jan 15
mama ta face diferenta intre voi pt ca EXISTA o diferenta si este foarte mare. Incearca sa discuti cu mama ta, sa gasiti o cale de mijloc, poate poti discuta si cu tatal tau… cu bunicii. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier