Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm aproape 16 ani si ma simt mai singura ca niciodata, desi am familia intreaga si o sora minunata care ma intelege.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Am 15 ani,aproape 16 si ma simt mai singura ca niciodata. Da am familia intreaga,o sora minunata care ma intelege. Dar nu ii pot vorbi mereu fiindca nu sunt prea des luata in serios. Am avut un trecut oribil plin de abuz sexual. Am trecut peste..oarecum. Insa in momentele de fata,as vrea sa mor,nu mai vreau sa traiesc. M-am saturat de toti oamenii,de lumea asta jegoasa si plina de rautate. Simt ca nu voi putea fi niciodata destul de buna pt nimic si nimeni. Sunt total descurajata si niciodata nu voi vorbi despre asta cu un cunoscut..fiindca nu pot.Am nevoie de un sfat..de un ajutor,va rog!

Oricand doresti, poti sta de vorba cu mine, o necunoscuta. Te astept in privat.
 1
Draga mea, sunt multi care merita, sa stii… Tu cere-ti in continuare dreptul sa fii auzita, unii au ceara in urechi sau se fac ca nu aud. Drepturile si emotiile tale sunt relevante si unora le ia mai mult timp sa bage la cap ca tu nu poti fi ignorata, ca tu contezi. Contezi si la 5 ani, si la 15 ani si la 50 de ani! Pe masura ce trec anii si depasesti si faza adolescentei, o sa vezi ca ceilalti nu mai pot pretinde ca nu te aud. Pana atunci tine-ti sora aproape, iubeste-te si asculta-ti nevoile, ai tot dreptul sa-ti traiesti viata asa cum doresti. Inconjoara-te de oameni care merita, care te merita.
 3
Daca vrei sa vorbim, da-mi mesaj pe fb☺
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 2286 raspunsuri primite pentru 544 intrebari)