implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt eleva la liceu si nu reusesc sa am inceredere in mine, desi am rezultate foarte bune la scoala. Ma sperie insuccesul si imi e teama ca nu voi reusi ceea ce imi propun.

Terapeuti RO 12:47pm Jan 5
Mesaj:
Buna! Sunt eleva la liceu si pot spune ca am o viata buna, parintii ma iubesc, la fel si prietenii, am realatii bune cu cei din jurul meu si incerc sa fiu o persoana cat mai buna. Insa am o problema, nu reusesc sa am inceredere in mine, desi am rezultate foarte bune la scoala, chiar m-am calificat la o olimpiada nationala. Ceea ce ma sperie este insuccesul, imi e teama ca nu voi reusi ceea ce imi propun, incep sa ma simt singura, neinteleasa si incep sa plang din orice. As dori sa ma ajutati sa reintru pe linia de plutire si sa incep sa ma pretuiesc mai mult, sa incep sa cred in mine si in fortele mele si poate sa imi explicati cauza si provenienta acestei temeri in privinta insuccesului, a slabiciunii mele, in general. Va multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:23am Jan 6
eu imi imaginez ca este o problema narcisica… de imagine de sine. In mod normal, atunci cand o sa accepti ca este ok sa si gresesti… ca nu incepe Apocalipsa daca nu a iesit ceva cum trebuie. Oamenii gresesc… si o sa tot greseasca! Ce poti tu sa faci, este sa incerci sa faci cat mai bine ceea ce iti propui constient, sa te bucuri de reusite si sa inveti din esecuri. Succes! ;)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile