consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si ma confrunt cu niste probleme de identitate… Nu sunt homosexual, dar am avut un prieten foarte bun care, in urma unor neintelegeri, a hotarat sa nu mai fie prieten cu mine. Imi este extrem de dor de el, ma gandesc tot timpul la el. Nu inteleg de ce il plac asa de mult.

Terapeuti RO 8:19am Feb 5
Mesaj:
Buna seara, sunt un om disperat! Am 19 ani, si ma confrunt cu niste probleme de identitate ….. Am avut un prieten cel mai bun, cu care imparteam totul ….. Eram ca doi frati! In urma unor neintelegeri, el a hotarat sa nu mai fie prieten cu mine ….. Eu nu am acceptat! Pentru jumatate de an, am lucrat impreuna …. De vreo saptamana, am renuntat la acel job si drumurile noastre au luat cursuri diferite ….. Mie imi este extrem de dor, ma uit la poze cu el ….. Ma gandesc tot timpul la el!!!! Nu sunt homosexual, am avut relatii doar cu fete ….. Dar nu inteleg dc il plac asa de mult ….. Probabil obisnuit sa imi acorde toata atentia, si deodata se schimba totul …. Ma afectat emotional ….. Nu inteleg….. Multumesc! Va rog sa nu radeti!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:56am Feb 5
ce inteleg eu este ca esti foarte atasat de acest bun prieten pe care il consideri chiar un frate. Nu este nimic anormal in acest gen de legatura intre doua persoane de acelasi sex. Nu toate relatiile de acest gen inseamna automat homosexualitate. In general consider ca daca avem un atasement foarte puternic, fie ca este vorba de o persoana sau de un obiect, atunci suferinta este cu atat mai mare la pierderea obicetului/persoanei respective. Este ok pt noi baietii/barbatii sa avem sentimente; nu putem sa nu simtim nimic… sa nu ne atasam de persoane (de orice varsta si sex)… alternativ este sa devenim psihopati (doar ei nu simt nimic). Incearca sa il lasi o vreme… poate pana la primavara si revino macar cu un telefon; sunt convins ca daca si el tine la tine ca la un frate atunci sufera la fel ca tine; poate ca totul a fost o problema de orgoliu… asa suntem noi :) . Succes!

Doina Doroftei 3:10pm Feb 5
Poate ar ajuta daca ati incerca sa manifestati in viata dumneavoastra acele calitati pe care le-ati pretuit la prietenul Dvs. De exemplu, daca el avea o calitate pe care Dvs. considerati ca nu o aveti… dezvoltati acea calitate. Pretuiti timpul petrecut impreuna ca pe un dar pe care vi l-ati facut unul altuia si nu ca pe ceva obligatoriu sau de la sine inteles.

Viorel Mocanu 9:24pm Feb 5
Prietene… nu ride nimeni de tine ca nu e de ris.. insa problema la tine este socializarea cu persoanele din jurul tau… Ai facut din acel prieten o proprietate pe care daca ai pierdut-o.. te-ai ruinat… mare atentie nu ai decit 19 ani si viata nu se limiteaza la o singura persoana… Prtobabil ca prietenul tau se simtea sufocat de tine si de ceea a iesit in larg.. ceea ce ar trebui sa faci si tu… sa iesi in larg… sa socializezi….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed