Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 12 ani si deja îmi doresc moartea. Simt că nu însemn nimic. Simt că nimănui nu-i pasă de mine. Uneori m-am tăiat. Simt că dacă aș muri, lumea ar fi fericită.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună ziua.De ceva timp nu mă mai simt bine în pielea mea.Uneori am si scăpări maniace.Am 12 ani si deja îmi doresc moartea. Simt că nu însemn nimic .Simt că nimănui nui pasă de mine.Aș vrea să fiu singură pentru totdeauna .Fara nimeni.Uneori m-am tăiat .Simt că dacă aș murii lumea ar fii fericită. M-am deschis fațā de colegii mei iar aceștia și-au bătut joc de mine.Nu știu ce să mai fac.Nu mai pot dormii nopțiile.Îmi e tot mai greu să mă ascund după un zâmbet. Îmi e frică că dacă voi spune cuiva .Ma va crede nebună .

Imi pare foarte rau pentru ce simti. Sper ca in viata ta exista o persoana in care totusi sa ai incredere si care sa te inteleaga (daca nu mama si tata, poate o matusa, vecina, un profesor, profesoara, psiholog scolar…). Incearca sa petreci mai mult timp cu acea persoana si sa ii povestesti prin ce treci. Nu esti nebuna. Te simti singura si neiubita si ignorata. Un om ar trebui sa inteleaga prin ce treci. Poti merge la un psihoterapeut? Ar fi de mare ajutor!
 1
Pentru început poți merge la consilierul din școala unde înveți. Vorbește cu un profesor care te-ar putea înțelege și/sau dirigintele tău pentru a te pune în contact cu psihologul școlii.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile