consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Workshopuri de orientare vocationala pentru adolescenti | octombrie si noiembrie 2014, Bucuresti

Workshopuri de orientare vocationala pentru adolescenti – octombrie si noiembrie 2014, Bucuresti

Cabinetul Individual de Psihologie Alexandra Apolozan – Psihostability, cu o vasta experienta in lucrul cu tinerii, organizeaza workshopuri de orientare vocationala pentru adolescenti!
Daca ai peste 14 ani si esti interesat sa afli ce domeniu profesional ti se potriveste, care sunt punctele tale forte, ce aptitudini ai, ce abilitati si ce drum profesional se potriveste personalitatii tale te astept sa descoperim impreuna!

Sa decizi in adolescenta ce vei face tot restul vietii tale din punct de vedere profesional poate fi o greutate pe umerii tai! Iti este teama sa iei o decizie, nu stii ce domeniu ti-ar placea sau pur si simplu nu te vezi facand nimic! Nu te descuraja! Este doar pentru ca nu-ti cunosti INCA potentialul! Fiecare dintre noi se poate lauda cu anumite aptitudini, dar se intampla fie sa nu le cunostem, fie sa nu stim ce sa facem cu ele!
Esti intrebat constant de parinti si apropiati „ce ai de gand sa faci mai departe/”, „la ce facultate vrei sa dai/”, „ce profesie ai vrea sa alegi/”, „ce-ti place sa faci/” si de cele mai multe ori raspunsul tau este NU STIU! Stai linistit, NU ESTI SINGURUL! O multime de adolescenti se confrunta cu asta zilnic!
Lunile octombrie si noiembrie sunt dedicate orientarii vocationale pentru adolescenti! Fii destept! Ia o decizie corecta pentru viitorul tau!
Ne vom petrece 4 ore impreuna, timp in care vom discuta despre planurile voastre profesionale, dar si despre temeri personale si obstacole care pot sta in calea atingerii obiectivelor voastre! Vom avea activitati interactive si jocuri amuzante si vom finaliza cu un chestionar de orientare vocațională și profesională axat pe identificarea intereselor vocaționale. Astfel, veti pleca de la aceata intalnire mai increzatori, siguri, clarificati si cu un profil personalizat care va va fi de folos in luarea deciziilor profesionale viitoare!

Mai multe detalii si inscriere:
http://www.psihostability.ro/services-view/workshop-orientare-vocationala-pentru-adolescenti/ sau la psihostability@gmail.com, alexandra.apolozan@gmail.comLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile