Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm cateva luni de cand nu pot sa plang. Parintii mei se cearta mereu si e insuportabil sa stai cu ei in aceeasi casa. Tatal meu e o persoana foarte dura.

Terapeuti RO 8:32am Nov 19
Mesaj:
Buna, sunt Daniela si am 14 ani. Parintiii mei se cearta mereu si e insuportabil sa stai cu ei in aceaiasi casa. Sa zicem ca tatal meu e o persoana foarte dura. Nu ma incurajeaza nici o data in cea ce fac si mereu ma injoseste. Am intrat i deperesie din cauza aceasta dar am trecut peste singura pentru ca am inteles ca sunt o persoana puternica. Am citeva luni de cind nu pot sa plang. Chiar si cand privesc un film care te face sa plingi , incerc sa pling dar nu reusesc. Incerc mereu sa zimbesc,vreau sa arat la toti ca sunt puternica si nu am nici o problema. Dar adevarul e ca ma simnt forte rau. am emotii pe care nu le pot arata. Le tin mereu in mine si nu pot sa le dau drumul. Sunt o persoana foarte sensibila, dar nu nu pot sa plang.Va rog ajutati-ma cun un sfat sau ceva. Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:05am Nov 19
pt inceput incearca sa mergi la consilierul scolar si sa discuti liber ce se intampla cu tine

Prcsina Dorina 5:02pm Nov 19
nu faptul ca nu poti plange la un film ar fi problema, ci faptul cind esti la o virsta si iti doresti o lume ideala.Sint convinsa de dezamagirea pe care nici nu o exprimi , nu poti sa refulezi,si dai din colt in colt.Tot ce poti sa faci este sa iti doresti mereu sa devi o persoana mai buna,mult mai buna decit cei pe care ii cunosti.Va trece si pubertatea,important este dorinta ta de a fi buna,intelegind ca nimeni nu poate fi perfect,dar poate alege DRUMUL.Esti la virsta cind incepi sa te definesti ca om.Fi OM.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed