consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum ceva timp am inceput sa iubesc pe cineva si inca nu pot trece peste asta si nu pot uita acea persoana. Nu stiu ce sa mai fac, nu pot uita acea persoana.

Terapeuti RO 8:32am Mar 24
Mesaj:
Sunt o persoana destul de sensibila,incerc sa nu pun suflet atunci cand nu trebuie,dar de cele mi multe ori asta mi se intampla.Acum ceva timp,vara trecuta mai exact,am inceput sa iubesc pe cineva si am realizat asta cand era prea tarziu si inca nu pot trece peste asta si nu pot uita acea persoana,nu stiu ce sa mai fac.Efectiv,orice lucru imi aduce aminte de ”el”…o melodie,o poza,orice lucru pe care pun mana.Imi puteti spune ce as putea face?

Botezat Radu 8:38am Mar 24
o idee ar fi sa va angajati catorva sedinte de psihoterapie pentru a putea explora aceasta trasatura a dvs, sensibilitatea. Aceasta face parte din dvs si nu este ceva ‘rau’.

Lori Tudor 8:43am Mar 24
Gandul se duce acolo unde este sufletul si inima. Cauta-l si spune-i ce simti. Nu ti asculta mintea care iti va spune verzi si uscate, nu-ti fie frica de suferinta ca ai sa pierzi miracolul. Urmeaza-ti chemarea sufletului.

Lauci Mariana 9:02am Mar 24
niciodata nu ne indragostim ‘ din senin ‘, e o intalnire karmica pe care , cu voie sau fara , ati atrs-o in viata dv. pentru a incheia cu bine , un subiect vechi , din alte timpuri ; in consecinta , parerea mea este sa binecuvantati ‘ intamplarea ” , persoana de care v-ati indragostit , sa va cereti iertare dela dv. pt ca v-ati invinuit pe nedrept , sa va iertati , sa va acceptati , sa va acordati pretuire de sine iar cu cealalta persoana sa faceti la fel : sa iertati, sa acceptati , sa-i multumiti si sa va ridicati sufletelul sus , catre Cel care pe toti Ne Iubeste !

Cercel Marilena 5:55pm Mar 24
Acum sa va rugati, ce puteti face daca nu va vrea, daca a ucis iubirea- cum spune Lazarev?Starea de dragoste este o stare de plenitudine inexplicabila, pentru ca este legata de infinit, de Dumnezeu. Iubindu-l pe Dumnezeu, avem totul. Iubirea fizica , aduce in general suferinta. Iubirea divina ne vindeca si ne transforma, iar daca inima noastra e deschisa si daruim iubire, asta primim , mai devreme sau mai tarziu. Noi avem iubirea in inima, dar o ignoram. De aceea am zis sa va rugati, s-o redescoperiti. Si puteti face Rugaciunea inimii: ” Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine!”Doar atat, si se intampla minuni.

Pisiologul De Serviciu 6:30am Mar 25
Vad ca nimeni nu-si pune intrebarea ce inseamna pentru doamna/domnisoara “prea tarziu”. Poate omul a decedat, poate s-a insurat, poate s-a maritat ea, poate el a plecat peste mari si tari… Ce varsta are femeia? Caci la 40 de ani nu mai poti face ce faceai la 19.
Cred ca ne trebuiesc mai multe informatii, abia apoi putem sa ne dam cu parerea.

Lori Tudor 6:33am Mar 25
Detalii :) ) pentru iubire nu exista probleme, exista solutii. Daca traiesti ancorat in minte pierzi miracolul.

Pisiologul De Serviciu 6:37am Mar 25
Dar la fel de bine poti sa te rupi intre doua realitati, sau mai grav, intre un vis si o realitate. Sau poti sa-ti petreci viata cautand si incercand solutii, sa ajungi la batranete si sa nu iti implinesti nimic. Caci solutia era dar nu cu el/ea. Citeste asta: http://asfsp.freeserver.me/?cat=2

Lori Tudor 6:42am Mar 25
Pai tocmai de aceea trebuie sa duca experienta la capat, sa ii fie clar ce a fost si daca mai e ceva. Apoi poate dormi linistita.

Pisiologul De Serviciu 6:47am Mar 25
Daca omul s-a insurat, sau era insurat si cu copii acasa…sugerati ca doamna sa dea buzna in casa lor?

Lori Tudor 6:53am Mar 25
Eu nu sugerez nimic. Si nici nu recunosc institutia numita casatorie. Pentru mine relatie inseamna iubire si iubirea e libera. Legatura, fie ea legala sau de alta natura, inseamna prizonierat. Si asta a fost si rolul ei.

Lori Tudor 6:54am Mar 25
Prizonierat in realitatea virtuala a mintii.

Pisiologul De Serviciu 6:56am Mar 25
Si totusi….traim in societati, suntem obligati sa urmam niste norme, legi, care se inscriu in ceea ce societatea in care traiesti numeste “normalitate”

Lori Tudor 7:03am Mar 25
si totusi iubirea, vindeca firea. Ceea ce aceasta societate bolnava numeste normalitate, eu numesc moarte. Fiinte castrate, indobitocite, programate sa se distruga intre ele.

Terapeuti RO 10:50am Mar 25
Buna ziua, intervenim din nou si va rugam sa nu o luati personal: oricat de holistic ar parea grupul acesta de discutii, din punct de vedere al melanjului dintre psihoterapii si terapii complementare si alternative, postarea aceasta necesita raspunsuri mai degraba din partea specialistilor in psihologie/psihoterapie. Nu dorim sa deschidem o polemica si apreciem orice directie terapeutica (motiv pentru care si exista site-ul Terapeuti.ro).

Psihoterapie PentruFamilie 3:34pm Mar 25
recent am postat ceva ce chiar are legatura cu acest mesaj. http://psihoterapiefamilie.ro/blog/greutatea-si-chimia-emotiilor/


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile