consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Workshop experiential – Regresii in vieti anterioare

Workshop experiential – Regresii in vieti anterioare – 9-10 noiembrie – Bucuresti

Workshop experiential – Regresii in vieti anterioareCare sunt piedicile, temerile, tiparele care te impiedica sa-ti traiesti viata din plin? Ce ai nevoie sa vindeci si sa cureti pentru a te simti implinit si fericit?

Te invit la workshopul experiential “Regresii in vieti anterioare” pentru a constientiza sursa anumitor provocari din viata ta si a identifica ce ai nevoie sa faci pentru a le depasi.

Vor fi 2 zile in care in care vom experimenta in cadrul mai multor regresii de grup reactivarea amintirilor din vieti anterioare.

Vom calatori in locuri si timpuri indepartate pentru a vedea cum anume acele experiente ne afecteaza in prezent si ce avem de facut fiecare pentru a ne recapata puterea personala.

Vom aborda cateva domenii cheie si vom sonda legaturile dintre experienta actuala si cele trecute. Vom lucra pe subiecte ce tin de:

  • Sufletul pereche & familia actuala

  • Sanatate

  • Relatia cu banii

  • Temeri si frici

  • Misiunea personala & cariera

Mai multe detalii precum si formularul de inscriere gasiti aici:


http://www.vietianterioare.ro/seminarii-si-evenimente/workshop-experiential-regresii-in-vieti-anterioare-bucuresti-9-10-noiembrie/Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier