implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPrietenul meu a inceput sa fie foarte agresiv, daca sunt suparata sau nervoasa ma loveste; m-am ales cu vanatai, ochii umflati, buza umflata. Am incercat sa renunt la el si el ma convinge mereu ca nu pot sa il las.

Terapeuti RO

Mesaj:
Buna, am o problema destul de mare.. Eu si prietenul meu suntem de 2 ani jumatate impreuna, la inceputul relatiei totul a fost frumos.. ne stiam de cand eram mici, dar nu am tinut contact cu el pana in ziua in care am format relatia.. prima noastra cearta a fost la 3 luni, din motive mici, am vrut sa acord ajutor dar nu ia comvenit.. eu am inceput sa tin foarte mult la el si lam iertat chit ca a vorbit foarte urat cu mine, ne mai certam din motive mici, dar greul a inceput, a inceput sa fie gelos pe orice, ma forta sa stau in casa cat timp el sta prin baruri la distracti, am inceput sa se destrame contactul cu vechii prieteni,eu sunt o fire foarte incapatanata, dar am inceput sa il iubesc si de frica de a nu il pierde acceptam tot, ai eu sunt o fire geloasa, dar pana la un anumit punct, in vara am decis sa sa lucrez la un local, in care el statea tot timpul cu o fata si pe mine ma tinea acasa, deaigur nu ia comvenit, mam angajat ca aveam mare nevoie de bani.. si totusi aveam si 17 ani aproape, din momentul in care mam angajat nu a mai vrut sa steie… dar mereu imi zicea ca ma iubeste si bla bla.. dupa cateva zile aflu ca o arde cu o fata .. insa eu eram la lucru pana intr-o seara iam prins.. atac de panica, cel mai naspa moment.. dupa ziua aia miam revenit.. sa intors la mine, plangand si zicea ca ma iubeste apoi se intorcea iara la dansa si tot asa de vro 5 ori.. eu tot il iertam.. urma o zi speciala pentru el si trebuia sa fiu prezenta, dar el era cu ea.. a venit dupa mine si mam cerut de la lucru ca sa fiu prezenta pentru ceva ce nu merita, plangea imi zicea xa ma iubestte xa nu poate trai fara mine, multe altele.. lam iertat.. acuma dupa 2 ani a inceput sa fie foarte agresiv, pleaca nu il intereseaza de mine, se intoarce si daca sunt suparata sau nervoasa ma loveste.. mam ales cu vanatai , ochii umflati, buza umflata.. am iincercat sa renunt la el si el se intorcea ma convigea ca nu pot sa il las.. dupa tot.. daca vreau sa ma despart de el da in mine si ma ameninra cu tot ce are la mana.. dupa un timp in care el nu a dat nici un semn de viata, am reintalnit un baiat, cam din grupul nostru de prieteni care sa bagat in seama cu mine si a observat ca ceva nu este in regula cu mine.. am inceput sa vorbim.. sa ne intalnim… in perioada in care persoana iubita nu vroia sa ma vada.. incepeam sa zambesc mai des eram fericita.. am inceput sa imi mai petrec timpul cu prietena mea de care nu ii convenea iubitului meu.. baiatul cu care ma intalneam pe ascuns ma intelegea, dar nu isi doarea sa stie nimeni de noi 2.. pana stim exact ce vrem..dupa un timp prietenul meu ma suna incontinuu.. a vorbit cu parinti mei sa ma convinga sa vorbesc cu el.. asa am facut.. si iara a inceput monotonia.. iaras a inceput sa imi interzica.. daca nu ma ameninta.. iara mia interzis sa stau cu persoane.. iara triata.. nu stiu ce sa mai fac ! poveste lunga.. sper sa fie pe inteles

Botezat-Antonescu Radu Andrei

ce am inteles eu este ca nu poti iesi din aceasta relatie abuziva atat fizic cat si psihic. Ma gandesc ca poate totul pleaca din istoria familiei tale? Recomandarea mea este sa iesi din aceasta relatie, in primul rand din cauza violentei. Dupa care incearca sa faci un efort si sa incepi o dezvoltare personala/psihoterapie in care sa explorezi ‘ce se intampla’ in tine cu adevarat. Se poate, succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile