Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Workshop experiential pentru terapeutii spirituali: Regresii in vieti anterioare, Bucuresti

Workshop experiential pentru terapeutii spirituali: Regresii in vieti anterioare – 7 septembrie, Bucuresti

Daca simti dorinta de a ajuta oamenii prin diferite practici spirituale este foarte probabil ca nu faci acest lucru acum pentru prima data. Cel putin marea majoritate a celor care acum, in aceasta viata, simt chemarea de a fi vindecatori sau terapeuti spirituali au aceste abilitati deja dobandite si practicate in alte timpuri, in alte vieti.

Poate simti ca o practica sau alta ti se potriveste perfect, poate esti constient sau nu ca de fapt acum nu inveti nimic, ci doar iti reamintesti o cunostere care exista deja in tine. Probabil ai simtit mereu ca oamenii vin spre tine cu deschidere si ti-a facut mereu placere sa ii asculti, sa ii ajuti, sa ii sprijini.

Chemarea ta de a fi in slujba celorlalti nu este nicidecum intamplatoare, ci face parte din misiunea asumata a sufletului tau.

Te invit la acest workshop experiential pentru a-ti reaminti cine esti cu adevarat si care sunt acele calitati pe care le poti reaccesa pentru a te ajuta in munca spirituala pe care o faci acum.

Acest workshop se adreseaza celor care:

  • sunt terapeuti si practica diverse tehnici spirituale (Theta Healing, Reiki, Munay-ki, astrologie, constelatii familiale, cristaloterapie si altele);
  • simt chemarea spre o practica terapeutica spirituala, dar inca simt blocaje in asumarea acestei activitati;
  • simt ca avem o putere imensa in noi pe care putem sa ne-o asumam si sa o deblocam;
  • stiu si simt ca suntem mai mult decat corpul nostru fizic si experientele actuale;
  • vor sa inteleaga mai multe despre adevarata noastra natura;
  • isi doresc sa inteleaga mai multe despre chemarea lor.

Cum se desfasoara acest workshop?

Exista 3 parti majore:

A. Pregatirea pentru calatoria in timp – aici discutam despre ce inseamna aceasta calatorie, ce informatii putem primi si care este modalitatea in care ele vin spre noi. Vorbim si facem exercitii pentru a ne deschide mai mult spre aceasta cunoastere si rezolvam eventualele retineri si temeri legate de acest proces.

B. Regresiile de grup (doua regresii de grup):

1. Prima regresie este dedicata blocajelor care te impiedica sa iti asumi aceasta chemare sau sa manifesti vindecatorul din tine la potentialul maxim la care poti astazi sa-l manifesti.

2. Cea de-a doua regresie este dedicata intoarcerii in acea viata aleasa de Sinele Superior, ca fiind cea mai importanta si relevanta pentru munca spirituala pe care esti astazi chemat sa o faci. In acest proces vom cere activarea si aducere in viata curenta a abilitatilor pe care le-ai detinut atunci.

La sfarsitul fiecarei sesiuni de regresie, cei care vor si simt pot impartasi cu grupul informatia pe care au accesat-o.

C. Reconectarea cu ghidul spiritual – acea entitate care te acompaniaza si te ajuta atat in timpul vietilor umane, cat si in spatiul dintre vieti. Ele este o minunata resursa si un pretios sprijin care te poate ajuta in a gasi oricand raspunsurile pe care le cauti. Vei invata cum sa te reconectezi la el ori de cate ori simti nevoia unui sfat sau a unei clarificari.

Daca simti ca acest workshop poate te poate ajuta pe drumul tau, te astept cu drag sa ne reamintim si sa reactivam acele abilitati care sa te sprijine in indeplinirea misiunii tale in aceasta viata.

Trainer:

Ruxandra Bulzan, hipnoterapeut, terapeut prin regresia in vieti anterioare, terapeut Theta Healing si Spiritual Coach.

Programul workshopului:

Sambata: 10.00 – 18.00

Tarif:

300 lei – 1 persoana; 400 lei – 2 persoane

*Locurile sunt limitate si vom merge pe principiul primul venit, primul servit. Rezervarea este confirmata dupa achitarea avansului de 50%, diferenta putandu-se achita in prima zi a atelierului.

Inscriere:

Pentru a participa la acest eveniment, primul pas este te inscrii aici: http://www.vietianterioare.ro/seminarii-si-evenimente/explorarea-experientelor-trecute-dedicat-terapeutilor-spirituali-bucuresti-23-august-2014/

 Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Workshop experiential pentru terapeutii spirituali: Regresii in vieti anterioare – 7 septembrie, Bucuresti”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita