Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Workshop Ecranul interior, cu Inge Bardor - Bucuresti, 15 iulie-17 iulie 2016

Workshop Ecranul interior, cu Inge Bardor – Bucuresti, 15-17 iulie 2016

  inge bardor Inge Bardor, autoarea cartii Inner Screen (Ecranul interior) vine  pentru prima data in Romania pentru a sustine un workshop si sesiuni individuale dupa urmatorul program:

 • 15  iulie  -   conferinta Copiii cei noi ai luminii;
 • 16-17 iulie –  workshop Ecranul interior;
 • 18-19 iulie – sesiuni individuale.

 

Workshop:

Ecranul interior
Bucuresti, 16 – 17 iulie 2016

Provenind dintr-un camp de cunoastere multidimensionala si unificata, aceasta metoda este menita sa deschida accesul si adultilor (peste 16 ani) la abilitatile imprimate in structura originala a fiintei noastre. Inge a constatat ca tindem sa risipim o mare parte din energia noastra zilnic, devenind astfel extenuati si confuzi. Deconectarea de la traiectoria sufletului nostru genereaza dezechilibre la nivel fizic si emotional. In acest workshop ne propunem sa refacem legatura cu acea versiune a noastra din sfere mai elevate de constiinta, care poate vedea cu claritate realitatea Intregului de dincolo de perdelele aparentei.
Scopul principal al workshop-ului il reprezinta activarea ecranului interior si regasirea modalitatii unice de perceptie specifica si potrivita fiecaruia.
De asemenea, acest program urmareste: alinierea corpului si spiritului, dezvoltarea ecranului interior, regasirea instrumentelor perceptuale subtile, unice fiecaruia, expansiunea creativitatii si a cunoasterii de sine, claritate interioara, echilibru pe plan mental, emotional si fizic.
Constientizand adevarata natura a sinelui tau, viziunea ta asupra intregii realitati se transforma.

Sesiune:

Cheia sufletului

14 iulie, 18 iulie si 19 iulie 2016

Durata: 1 ora
Pentru aceasta sesiune Inge solicita sa aduceti cu voi o fotografie (facuta cu cel putin 3 luni in urma si cel mult 6 ani). Datorita darului ei vizionar, Inge poate accesa toate informatiile de care aveti nevoie in legatura cu progresul sufletului vostru, vindecarea relatiilor, implicatii ancestrale si conexiunile cu oamenii din jurul vostru. Sesiunea urmareste sa va ofere o cunoastere extinsa cu privire la toate straturile si fatetele sinelui vostru, sustinandu-va astfel in accelerarea dezvoltarii voastre interioare. Efectele vindecatoare ale acestei sesiuni actioneaza pe multiple nivele, cu o profunzime spectaculoasa.

Conferinta:

Copiii cei noi ai luminii

15 iulie 2016

Durata: 2 ore
Aceasta conferinta este creata pentru parinti si pentru copiii etichetati drept hiperactivi, indigo, cristal, curcubeu etc. Pentru a recunoaste esenta mesajului acestor copii avem nevoie sa generam un spatiu de acceptare si iubire pura, fara sa-i limitam prin categorizare si etichetare. Indiferent de nuanta sau abilitatile manifestate de acesti copii, toti sunt “copii de aur” sau “copii ai luminii” pentru ca fiecare poarta in interiorului sau profund un diamant care astepta sa fie slefuit ca sa isi poata raspandi stralucirea.

Conferinta va acoperi o paleta variata de teme, printre care:

 • motivul pentru care sunt etichetati copiii;
 • ce pot invata parintii si societatea de la acesti copii;
 • misterele copilului vostru interior;
 • vom demostra cum copiii sunt capabili sa vada legati la ochi (folosind ecranul interior sau viziunea launtrica);
 • medatie pentru reconectarea copiii luminii;
 • intrebari si raspunsuri.

Informatii despre Inge Bardor:

Citate din cartea Ecranul Interior :

Părinţii mei au realizat că mă amuzam mişcând obiectele şi animalele mele de pluş într-un mod care părea imposibil pentru un copil cu o vârstă atât de fragedă. Mama mea îşi părăsea camera pentru nu mai mult de un minut, iar când se întorcea, toate jucăriile din pătuţul meu se aflau, în mod inexplicabil, în cealaltă parte a camerei. Eram capabilă să comunic cu plantele, copacii şi animalele şi am conştientizat că existau, de asemenea, alte dimensiuni şi alte tipuri de fiinţe. În plus, mi-am dat seama că ceea ce oamenii percep în mod normal, în dimensiunea a treia, prin cele cinci simţuri de bază, reprezintă doar începutul a ceea ce există şi ceea ce suntem capabili să experimentăm dincolo de lumea materială.  

Am fost atrasă să ajut copii care au suferit violuri sau alte traume profunde. Datorită acestei munci, am aflat că era mult mai importantă vindecarea sentimentelor şi cicatricilor profunde provocate în interior, decât remedierea traumelor fizice. În acestă perioadă, am realizat importanţa copilului interior şi relevanţa vindecării prin integrarea acestuia.

În seria lui de seminarii (Drunvalo Melchizedek), împreună cu mama mea, Gaby, am demonstrat abilitatea mea de a citi complet şi corect articole de ziar alese la întâmplare, cu palmele şi cu picioarele. În plus, am realizat citiri ale fotografiilor prezentate de membrii audienţei, în timp ce eram în continuare legată la ochi. Deşi legată la ochi, eram capabilă să descriu cu acurateţe nu doar persoanele aflate în fiecare din fotografiile prezentate, ci puteam face şi analiza aprofundată a acestora, folosindu-mi abilităţile extrasenzoriale.

Intenţia principală şi mesajul fundamental al acestei cărţi îl reprezintă faptul că a sosit momentul ca aceşti copii răspândiţi peste tot în lume să se reunească, pentru a ancora în reţeaua de conştiinţă planetară gama completă de culori şi atribute divine care, contopite, dau naştere radianţei alb transparente a desăvârşirii. Împreună, aceşti copii au menirea de a da perdelele la o parte şi de a spulbera graniţele şi barierele vechilor structuri sociale, permiţând astfel omenirii să renască, în expresia deplină a sinelui autentic.”

Link-uri:

Interviu cu Inge Bardot

Seminar Drunvalo Melchizedek

Costuri:

 • Conferinta Copiii cei noi ai luminii: intrarea se face pe baza de donatie
 • Workshopul Ecranul Interior: 150 $
 • Sesiunea individuala Cheia sufletului 100 $

Avansul pentru workshop: 50 $
Avansul pentru sesiuni individuale: 30 $
Modalitati de achitare a avansului: Western Union si mandat postal (Posta Romana), pe numele: Esterabadeyan Sara, Str. Ernest Juvara nr. 27, sector 6, Bucuresti, oficiul postal 35.
Am rugamintea sa fiu anuntata doar prin e-mail: (saraindigo@yahoo.com sau esterabadeyannina@yahoo.com) dupa depunerea banilor, iar e-mailul trebuie sa contina informatiile necesare ridicarii sumei: nume complet C.I., localitatea si un numar de telefon.

Contact:

Pentru orice fel de intrebari in legatura cu Inge Bardor si munca ei sau despre copiii luminii, cat si pentru solicitari de inscriere, ma puteti contacta prin e-mail: saraindigo@yahoo.com sau puteti suna la: 0720.784.579 (Sara), 0723.671.892 (Nina) sau 0744.619.016 (Camelia).

Adresa se va anunta ulterior celor inscrisi.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita