Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
terapie-prin-dans-si-miscare

Terapie prin dans si miscare

FILIA ALCHIMIC DANS

CALATORIE TRANSFORMATIVA PE MUZICA, DANS SI MEDITATIE.

Centrul Filia Brasov, 31 mai – 2 iunie 2013.

 

FILIA ALCHIMIC DANS este un atelier de Atelier de Dezvoltare Personală, Interpersonală şi Transpersonală centrat pe Muzică, Dans, Mişcare si Meditatie.

Este o combinatie unica de tehnici si metode, creată la centrul Filia Brasov, ce are ca axa psihologia experientiala a unificarii si influente din: Terapie prin dans si miscare, Melo-terapie, Art-terapie, Vizualizari creative, Biodanza, Meditatii dinamice Osho, Psihologie si dans samanic, Analiza reichiana, Bioenergetica.

Programul este următorul:

Vineri 31 mai: 16.30 – 22.00

Sambata 1 iunie: 9.30 – 20.30 (cu o pauza de o ora la pranz)

Duminica 2 iunie: 9.30 – 18.30 (cu o pauza de o ora la pranz)

Taxa este de 360 Ron.

Atelierul este susţinut de trainerii Valeria Sfaroiu si Florin Vancea, psihoterapeuti formatori acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania. Trainerii au formari in Terapia Unificarii, Analiza Reichiana, NLP, Psihodrama, Psihologie Samanica (prin The Four Winds Society).

Atelierul se adresează tuturor persoanelor adulte care işi doresc o transformare interioară, care simt insatisfacţii în modul lor de viaţă, care au uitat să se bucure, să se mişte, să relaţioneze, celor care îşi doresc să experimenteze starea unificatoare corp-minte-suflet şi stări transcedentare, celor interesaţi de o evoluţie spirituală sigură, rapidă şi placută.

Acest grup de dezvoltare, realizat intr-un mod intensiv, poate fi considerat o adevărată meditaţie pe muzică, dans şi mişcare, un mod foarte plăcut de a obţine multiple  beneficii psiho-somatice şi de a-ţi depăşi limitele.

Informatii si inscrieri: Psih pr. Dr. Florin Vancea: 0721-488264, florin.filia@yahoo.ro

 

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile