consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cursuri (cu S.P. Matveev): Eliberarea consecințelor factorilor psihotraumatici | Corectia bioenergetica

BUCURESTI | Curs (cu S.P. Matveev): Metoda de eliberarea a tensiunii interioare/Eliminarea consecințelor factorilor psihotraumatici – din 20 aprilie 2018

Bucuresti

Cursuri sustinute de Serghei Matveev:

1. Metoda de eliberarea a tensiunii interioare/Eliminarea consecințelor factorilor psihotraumatici

20-22 aprilie 2018

2. Recuperarea integrala a pacientului prin corectia bioenergetica

Cui se adresează cursurile:

Cursurile sunt pentru: fizioterapeuți, kinetoterapeuți (practicanți sau studenți), medici (orice specialitate), asistenți în fizioterapie, terapeuți în masaj, alt personal medical, terapeuti in terapii complementare.

Cine este Serghei  Matveev:

Serghei  Matveev este psihoterapeut, terapeut în diverse tehnici manuale și autorul mai multor metode practice din domeniul bioenergiei:

 • Corecția bioenergetică;
 • Reechilibrare emoțională și psihologică;
 • Eliminarea tensiunii interioare.

S.P. Matveev locuiește și activează în Federația Rusă și de peste 15 ani combină cu succes abordarea holistică a metodelor sale, în practica de zi cu zi și la cursurile predate terapeuților.

Mai multe informații despre autor se găsesc aici.

Contact organizatori:

1. Metoda de eliberare a tensiunii interioare/Eliminarea consecințelor factorilor psihotraumatici

20-22 aprilie 2018

Genialitatea cursurilor lui S.P. Matveev constau în abordarea holistică a terapiei - trup, minte și suflet.  Imbinarea corectă a acestor elemente oferă pacientului rezultate excepționale în recuperarea fizică, emoțională și energetică.

Faptul ca pacientul este eliberat la nivel emoțional/psihic de încărcaturile negative, respectiv de energiile negative acumulate – printr-un sistem complex de manipulări manuale, prin sugestie psihologică, îi garantează o schimbare pozitivă a stării fizice și sănătății pe termen lung. Are loc o transformare în bine pe toate planurile.

Acest lucru poate fi numit un nivel maxim al rezultatelor ce poate fi atins de către un terapeut, o recuperare absolut integrală.

Ce este metoda de eliberare a tensiunii interioare/eliminarea consecințelor factorilor psihotraumatici:

 • O metodă ce permite eliberarea energiei vitale, care e blocată în corpul uman, atât la nivel fiziologic, cât și la nivel emoțional, mintal, după acțiunea factorilor psihotraumatici.
 • Sufletul și corpul omenesc sunt un tot întreg. De foarte multe ori, presiunile psihologice, devin cauzele unui disconfort fizic, iar acesta la rândul său acționează asupra psihicului uman.
 • Câteodată, persoana nu înțelege ce anume o doare și de ce. Destul de des, pacientul își îndreaptă atenția către diverse simptome, care fluctuează în funcție de situațiile negative sau pozitive din viața de zi cu zi. Se concentrează pe simptome (investigații, diverse medicamentații), neglijând cauza. Frecvent, cauza poate fi acțiunea factorilor psihotraumatici: stresul, conflictele, agitația, fricile, depresia, irascibilitatea, etc.
 • Într-un cuvânt – tot ce trece prin gândirea omului. Iar mintea, câteodată, în loc de să te ajute, creează probleme și tensiuni la nviel neuro-muscular. Aceste tensiuni, la rândul lor acționează negativ asupra sănătății și se manifestă prin oboseală, surmenare etc. Drept rezultat, persoana își pierde pofta de viață, nu își înțelege clar emoțiile sau trăirile, îi este greu să interacționeze cu cei din jur. Pentru a evita acest lucru, este necesar să eliminăm tensiunea creată și să eliberăm blocajele.
 • De fapt, această încordare sau tensionare este oglindirea problemei în sine. Dacă se acționează corect în relaxarea corpului sau a unei părți anume, tensiunea se poate elimina.
 • Acesta este rezultatul metodei - ajutorul pacientului în atingerea unei stări de liniște și relaxare, respectiv eliminarea tensiunilor interioare. Se îmbunătățește starea fizică și psihică, se reechilibrează toate procesele din organism prin circulația sângelui și a limfei, a schimbului de substanțe. Are loc o revitalizare a întregului organism, atât fizic, cât și psiho-emoțional, energetic. Prin relaxare și detensionare, i se oferă organismului o șansă pentru a face ce știe el mai bine în mod natural – să se autovindece.
 • Click video prezentare metoda

Cunoștințe și abilități însușite de către cursanți:

La curs, se vor însuși sistematic și practic toate tehnicile manuale specifice pentru relaxarea corpului pacientului. Prin acestea, se vor elimina oboseala, tensiunile musculare și emoționale, se va restabili un echilibru psihoemoțional și energetic în organism.

Inscriere si alte detalii:

Aplica la curs 
Mai sunt 3 locuri

Program curs: 3 zile (9:00-17:00) 20-22 aprilie 2018
Program consultații după zilele de curs: 3 zile (17:00-19:00)
Cursul este predat în limba rusă și tradus în limba romana
Adresa: Sala de Conferinta - Inter Business Hotel, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 56B, sector 3, Bucuresti
Materiale primite de către cursanți: suport de curs (limba română), diplomă de absolvire
Preț curs: 940 lei (3 zile de curs și asistența la cazuri practice – opțional). Modalitate plată: 50% în avans, pe baza datelor bancare primite pe mail după înscriere și 50% pe perioada cursului.

2. Recuperarea integrala a pacientului prin corectia bioenergetica

Genialitatea unui tratament este atunci cand stii sa tratezi, dar si sa abordezi pacientul pe toate planurile – trup, minte, spirit. Acest lucru il vom invata impreuna cu psihologul si terapeutul Serghei P. Matveev.

Ce este metoda corecției bioenergetice:

 • Metoda corecția bioenergetică, al cărei autor este S.P. Matveev, reprezintă un sistem de manipulări manuale și acţiuni asupra organismului, la baza cărora stă principiul readucerii la normal a bioenergeticii umane. Esenţa acestei metode este în abordarea holistică, adică în acelaşi timp a corpului şi stării a psiho-spirituale (corp, minte și spirit).
 • Metoda permite armonizarea energeticii corpului. De asemenea, aceasta declanşează şi activează procesele de autoreglare, inclusiv mecanismele de curăţare şi restabilire a stării normale a organismului.
 • Totodată, dispar durerile, blocajele adânci şi contracturile din diferite porţiuni ale corpului care blochează energia vitală, emoţiile, puterea. Evident, se îmbunătățește starea fizică şi psihică, se elimină tensiunile din muşchi şi mişcări, creşte mobilitatea corpului și calitatea vieții.
 • Acţiunea asupra  „fizicului” omului cu ajutorul anumitor manevre, mişcări,  permite să-l aduci la nivelul subconştientului,  ajutându-l să-şi rezolve problemele legate de sănătate, scăderea autoaprecierii, nevroze, stres, acţiunea energiilor negative, etc.
 • Într-un cuvânt, este posibilă restabilirea esenţei energo-informaţionale (cuvântul”informaţie” provine de la fraza latină „in actionformo signo” – „formă  în acţiune”), prin integrarea psihicului cu propriul corp.
 • Click video prezentare metoda

Cum este aplicată corecția bioenergetică:

 • În general, acţiunea  se face prin tehnici de masaj, folosind trei forme diferite de masaj: clasic; punctual şi masaj fără contact.  Adițional, se fac și tehnici de stretching.
 • La începutul manipulării se face o diagnosticare şi o analiză a stării persoanei, se determină: capacităţile sale psihologice;  elaborarea tehnicii de acţiune şi, nemijlocit,  corecţia.
 • Pe de o parte, are loc acţiunea  asupra corpului fizic, pe de altă parte,  se acţionează la nivelul său energetic şi mental.
 • Mai multe informații despre metodă se găsesc aici.

Cunoștințe și abilități însușite de către cursanți:

 • Vor însuși bazele și principiile de acțiune a metodei de corectare a bioenergiei;
 • Vor învăța principiile de bază ale mișcării energiei libere. Deosebirea dintre energia de bază și energia adaptată, care este rolul fiecăreia în viața omului;
 • Vor analiza partile corporale pe care se vor aplica tehnicile;
 • Va fi prezentat planul terapiei cu pacientul, vor fi analizate aspecte importante și greșeli frecvente;
 • Vor înțelege elementele diagnosticului organismului și vor învăța să “citească” rezultatele;
 • Vor analiza și cunoaște elementele stărilor psihoemoționale ale pacienților – identificare și lucrul cu acestea (o atenție deosebită se va acorda nivelului mental);
 • Vor învăța cum să lucreze cu pacientul fără a prelua energii negative și cum să se apere de acestea;
 • Vor însuși tehnicile terapiei cu fiecare detaliu aplicat în practică;
 • Vor dobândi cunoștințe si vor practica tehnici legate de schimbarea stării pacientului și influențarea psiho-sugestivă;
 • După fiecare zi de curs vor fi preluate cazuri practice pe pacienți.

Inscriere si alte detalii:

Aplicatie la curs  
Mai sunt 5 locuri

Program: 3 zile (9:00-17:00) 13-15 aprilie 2018
Program consultații după zilele de curs: 3 zile (17:00-19:00)
Cursul este predat în limba rusă și tradus în limba romana
Adresa: Sala de Conferinta - Inter Business Hotel, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 56B, sector 3, Bucuresti
Materiale primite de către cursanți: suport de curs (limba română), diplomă de absolvire.
Preț curs: 940 lei (3 zile de curs și asistența la cazuri practice – opțional). Modalitate plată: 50% în avans, pe baza datelor bancare primite pe mail după înscriere și 50% pe perioada cursului.

Testimoniale ale cursanților și pacienților pentru ambele metode:

 • “Deja practicăm și este minunat! La ora aceasta îmi este imposibil să înțeleg cum am practicat terapiile învățate atâta timp fără elementele esențiale predate noua de Serghey Petrovici. Practic aici înveți despre mecanismul fin prin care mintea, corpul și sufletul conlucreaza în recuperare. Fără înțelege aceste aspecte, orice terapie s-ar practica, e ca și cum ai lucra legat la ochi, fără să înțelegi efectele oricărei acțiuni terapeutice. Toți pacienții mei zic – “magie” … dar de fapt vorbim de lucruri strict elementare fără de care ei nu pot ajunge la o recuperare profundă. La restaurare.” Alex Negrea
 • ”Felicitari! Astept cu nerabdare si celelalte module. Acest modul mi-a deschis cai necunoscute si neasteptate!” Cimpoaca Andrada
 • ”Cursul a fost foarte interesant si inedit ca modalitate de abordare a masajului corpului fizic si mental. Profesorului ii multumesc in mod deosebit pentru calitatea materialului prezentat si pentru carisma dumnealui. A fost foarte placut cursul. Am simtit intens toate activarile energetice.” Stan Aurelia
 • ”Un curs obligatoriu ca punct de pornire in cariera oricarui maseur, terapeut, etc. Astept cu mult drag si nerabdare modulul 2.” Negrea Alexandru
 • ”Ma bucur nespus ca am avut ocazia sa particip la acest curs. A fost un curs minunat care m-a lasat fara cuvinte.” Ana Dragan
 • ”Sunt recunoscatoare ca am avut posibilitatea de a participa la un curs care completeaza munca dar si pe mine, ca persoana. Asteptari: sa se oganizeze si celelalte module mai repede. Asa cum mintea si trupul nu pot supravietui, trai fara energie, tot asa nici terapeutii nu pot actiona doar asupra corpului fizic, material, neglijand energia. Adanc multumesc!” Petrov Luisa
 • ”Tehnica unica si cu mare eficacitate de folos pentru terapie. Astept cu interes urmatoarele module. Este o alta abordare de recuperare – imbina fizicul cu emotionalul. Ma bucur ca am venit.” Stan Rodica
 • ”A fost un curs deosebit, care m-a ajutat sa realizez mult mai bine legatura dintre fizic, spirit si mental. Consider ca a fost un curs foarte util pentru dezvoltarea mea personala; pentru a ma putea dezvolta ca si terapeut.” Osean Laura
 • ”Super curs, antrenant, plin de informatii si energie pozitiva.” Pocora Marinela
 • “Pacient 1= durere de umeri, omoplat si discopatie lombara= relaxare, la umeri a zis ca parca i s.a luat o greutate dupa umeri, sunt mai usori, fara durere in zona omoplatului si a putut sa doarma.  Pacient 2= contractura musculatura paravertebrala, durere de sold= relaxare, fara durere. Pacient 3= durere la gat, musculatura gatului, durere puternica umar, omoplat, tot pe musculatura= durerea a disparut si a simtit o relaxare, somnolenta. Pacient4= durere generala de spate, oboseala= somnolenta, fara durere de spate. Simt ca “plutesc” in timpul terapiei si este extraordinar ca pot combina cu tehnici de masaj, intervine relaxarea si totodata rezolvarea problemei. O zi magica!” Rodica Stan
 • “Dragii mei, acum am iesit din mainile domnului Matveev, este incredibila senzatia pe care am trait-o, nu am cuvinte, nu pot decat sa spun ca abia astept modulul doi!” Ana Dragan
 • “Astazi am lucrat cu un domn de 120 kg / 1.85 m. Tehnica functioneaza perfect si in cazul lui – am fost foarte curios daca mainile si picioarele se relaxeaza total, ca si la ceilalti pacienti – e fix la fel. In masajul clasic ar fi fost diferente uriase de efort/timp fata de un pacient obisnuit. I-au placut foarte mult intinderile de picioare si planarea.” Alex Negrea
 • “Iata ca s-a incheiat seminarul lui S. Matveev, Corectia Bioenergetica. Aceasta a fost o intalnire unica si o tehnica unica,  care are scopul sa ajute lumea sa daruiasca bunatate.
 • In pofida faptului ca la inceput grupa era sceptica dupa prima zi, cand fiecare a incercat tehnica pe el, neincrederea si dubiile au disparut. Intr-adevar lucreaza…, dar lucreaza mai profund decat masajul.
 • Aplicand tehnica pe clientii noi, am ramas uimit de reactia lor – plecau altii, revigorati! Multumesc mult S. Matveev pentru talentul lui, bunatate si deschidere.”
 • “Eu intelegeam ca trebuie sa-mi ajut parintii si ca copiii si sotul au nevoie de atentia mea. Dar cu fiecare zi era mai dificil, si moral si fizic. Trebuia sa-mi salvez familia dar nu stiam ce sa fac.  Aveam nevoie de ajutor. Ajutorul a venit!”
 • “Am devenit alt om! Gandurile despre divort mi se par acum amuzante, dar parintii, sotul si copiii mei sunt cei mai buni. Ce bine ca exista asa oameni, cu ochi buni si maini magice care iti pot veni in ajutor. Multumesc mult!” Svetlana V.
 • “Seghei Petrovici, daca va amintiti, am apelat la dvs. cu iritabilitate, insomnie, dureri de cap. Dupa un specialist, el mi-a zis ca toate sunt de la inima si ca el ma va tratata. La dvs. am venit pentru ca nimic nu s-a schimbat. Cam peste 4 zile mi-ati zis ca am capul si mainile blocate/incarcate. Nu v-am scris pentru ca am vrut sa ma conving de rezultate/efecte. Dupa sedinta am dormit ca moarta, asa dorm si acum. Am devenit mult mai calma. Durerile de cap nu ma mai chinuie. N-au trecut din prima zi, cam din a doua zi. La serviciu m-am impacat cu colega mea. Dupa sedinta dvs. am devenit alta! Multumesc!”
 • “Ultima perioada simteam cum ma parasesc puterile. Serviciul si toate celelalte mi se pareau grele. Oboseam foarte tare. Dupa serviciu picam din picioare. Familia si cei apropiati ma iritau. Nu stiam ce sa fac. Plimbatul prin divesre clinici nu au dat nici un rezultat. M-a ajutat o prietena, care mi-a recomandat sa vin la dvs. Ea nu mi-a explicat nimic, doar mi-a zis: Tu ai nevoie de asta. Am crezut-o si m-am dus. Cata dreptate a avut! Intra-devar e ceea ce am avut nevoie. M-am intors la viata. Fierbe totul in interiorul meu. Pot face 100 de chestii fara sa obosesc. Daca ati sti cate ganduri si planuri am. Si stiu ca voi avea energie pentru toate, si le voi realiza. Multumesc!” Natalia
 • “Buna ziua, Serghei Petrovici! Vreau sa va multmesc inca o data. Ceva s-a intamplat cu mine, nu mi-a trecut doar durerea lombara, dar si zbor. Cate planuri, cate oferte.”
 • “A trecut deja ceva timp  de cand ati lucrat cu mine. Dar simt ca pacea, linistea si increderea au devenit obisnuinta Nici nu vreau sa-mi amintesc cum eram inainte. Acum sunt alta! Va multumesc mult!”

Contact organizatori:Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile