implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Seminare Pharma Nord pentru specialiștii în medicina preventivă și alternativă: În viață faci alegeri, tu ce alegi pentru viața ta?

BUCURESTI | Seminare gratuite, 5 credite EFC, pentru specialiștii în medicina preventivă și alternativă

Evenimente susținute de 

Pharma Nord Academy 

Cheia sănătății și longevității

Combinația de seleniu și coenzima Q10, folosită în studiul Kisel10, poate salva vieți și poate da inimii un ajutor natural

5 credite EFC

Pharma Nord organizează în această toamnă o serie de zece evenimente centrate pe suplimente nutriționale și pe abilitatea acestora de a îmbunătăți calitatea vieții și de a crește longevitatea.

Accentul va fi pus pe cel mai recent studiu științific: KiSel10, primul care a demonstrat puterea celor doi micronutrienți, seleniul și coenzima Q10, care au scăzut cu 54% mortalitatea cardiovasculară în grupul activ, dovadă a modului în care suplimentele de înaltă calitate, documentate, pot salva vieți și vă pot stimula funcția inimii.

Specialiști apreciați în medicină preventivă și alternativă vor împărtăși din experiențele lor, acoperind astfel o serie de subiecte precum:

  • Cum să identificați suplimentele nutritive de înaltă calitate.
  • De ce biodisponibilitatea este determinantă pentru efectul oricărui supliment?
  • De ce este esențial să folosești suplimente alimentare de calitate,  documentate științific?

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre cum să trăiască mai mult și să rămână sănătoase, vor avea ocazia să facă acest lucru participând la evenimentele organizate sub egida Academiei Pharma Nord.

Evenimentele următoare vor avea loc începând cu orele 15:00, la Teatrul Elisabeta din București, clădire cu importanță istorică, în zilele de joi: 24 octombrie, 14, 21 și 28 noiembrie și 12 decembrie.

Numărul de locuri este limitat, așadar vă recomandăm să vă înregistrați acum pe www.pharmanord.ro/academiapharmanord sau să ne sunați la 021.316.06.54. De asemenea, puteți alege să ne trimiteți un e-mail la stiridinsanatate@pharmanord.com.

Despre Pharma Nord

Pharma Nord este unul dintre principalii producători și furnizori europeni de suplimente nutritive de calitate farmaceutică, cu biodisponibilitate, calitate și siguranță documentate științific.

De-a lungul timpului Pharma Nord şi-a câştigat reputaţia unui jucător inovativ şi vizionar pe piaţa nutraceuticelor.

Phama Nord a fost prima companie care a introdus coenzima Q10 pe piaţa europeană. Produsul său, Bio-Quinonă Q10, a fost lansat în 1990 şi a ajuns să fie unul dintre produsele de top la nivel mondial, care stă la baza a peste 100 de studii științifice.

Seleniul de la Pharma Nord, ce conține drojdie cu seleniu, patentată, organică, are cea mai mare biodisponibilitate dovedită științific, de 88.7%, produsul având la baza peste 60 de studii științifice ce îi atestă calitatea și capacitatea extraordinară de absorbție.

Acestea sunt doar câteva din multele exemple care arată că Pharma Nord a fost și este un vârf de lance pentru piaţa pe care activează, prin transferarea noilor cunoştinţe și a cercetării continue în dezvoltarea noilor produse.

În România compania activează de peste 18 ani, remarcându-se pe piață datorită biodisponibilității ridicate a produselor, a calității ridicate și recomandărilor medicilor și pacienților ce folosesc suplimentele alimentare Pharma Nord și sunt convinși de proprietățile și beneficiile acestora.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile