consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Seminare Pharma Nord pentru specialiștii în medicina preventivă și alternativă: În viață faci alegeri, tu ce alegi pentru viața ta?

BUCURESTI | Seminare gratuite, 5 credite EFC, pentru specialiștii în medicina preventivă și alternativă – 12 decembrie 2019

Evenimente susținute de 

Pharma Nord Academy 

Combinația de seleniu și coenzima Q10, folosită în studiul Kisel10, poate salva vieți și poate da inimii un ajutor natural

5 credite EFC

 

Pharma Nord vă invită la seria de evenimente axate pe prevenție, nutriție și secretul longevității: combinația unică de seleniu și coenzima Q10, care și-a dovedit efectele în studiul științific Kisel10, ale cărui rezultate vor fi prezentate în cadrul evenimentelor.

Acestea sunt punctate cu 5 credite EFC.

Ultimul eveniment va avea loc în data de 12 decembrie, între orele 15:00- 17:00, într-un cadru mai puțin formal, în incinta teatrului Regina Elisabeta, din centrul capitalei, o clădire cu importanță istorică, totodată un loc cu puternice valențe artistice.

Atentie, locuri limitate!

Doritorii se pot înscrie la evenimente pe site, la link-ul: http://www.pharmanord.ro/academiapharmanord, contactându-ne la numărul de telefon: 021.316.06.54 sau scriindu-ne la adresa stiridinsanatate@pharmanord.com.
Avem și surprize pentru cei atenți! :)

Evenimentele organizate sub egida Academiei Pharma Nord sunt menite să ajute specialiștii în domeniu să își însușească noi informații din domeniul medical, să deprindă cum să identifice un supliment alimentar de calitate, cu o biodisponibilitate dovedită, să informeze pacienții cu privire la importanța documentării științifice înainte de a folosi un supliment alimentar și multe alte informații utile.

Experiențele sunt împărtășite de specialiști în medicină preventivă și alternativă, recunoscuți la nivel național și internațional, precum dr. Ciprian Ene, asoc. prof. dr. Corneliu Moldovan, dr. Cristina Tomescu, dr. Aura Ștefănescu samd.

Cheia pentru menținerea unei bune sănătăți stă în echilibrul oferit de nutriție, stil de viață și aportul suplimentelor nutritive care îndeplinesc standarde medicale și pot documenta calitatea, siguranța și biodisponibilitatea. Suplimentele alimentare de la Pharma Nord au devenit repere pentru oamenii de știință de top din întreaga lume, care le folosesc în anumite studii științifice, datorită calității lor documentate. Unul dintre aceste studii este KiSel10 și acest tip de documentație servește ca o garanție pentru consumatori că produsele noastre pot fi de încredere și pot avea efectul scontat.”, Lucian Blaga, director comercial, Pharma Nord Romania

Despre Pharma Nord

Pharma Nord este unul dintre principalii producători și furnizori europeni de suplimente nutritive de calitate farmaceutică, cu biodisponibilitate, calitate și siguranță documentate științific.

Phama Nord a fost prima companie care a introdus coenzima Q10 pe piaţa europeană. Produsul său, Bio-Quinonă Q10, a fost lansat în 1990 şi a ajuns să fie unul dintre produsele de top la nivel mondial, care stă la baza a peste 100 de studii științifice.

Seleniul de la Pharma Nord, ce conține drojdie cu seleniu, patentată, organică, are cea mai mare biodisponibilitate dovedită științific, de 88.7%, produsul având la baza peste 60 de studii științifice ce îi atestă calitatea și capacitatea extraordinară de absorbție.

Acestea sunt doar câteva din multele exemple care arată că Pharma Nord a fost și este un vârf de lance pentru piaţa pe care activează, prin transferarea noilor cunoştinţe și a cercetării continue în dezvoltarea noilor produse.

În România compania activează de peste 18 ani, remarcându-se pe piață datorită biodisponibilității ridicate a produselor, a calității ridicate și recomandărilor medicilor și pacienților ce folosesc suplimentele alimentare Pharma Nord și sunt convinși de proprietățile și beneficiile acestora.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier