Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Seminar Viitorul in frumusete: hidratare, age management cu homeomezoterapie si nutricosmetice - Bucuresti,

Seminar Viitorul in frumusete: hidratare, age management cu homeomezoterapie si nutricosmetice – Bucuresti, 28 mai 2017

Seminar Viitorul in frumusete: hidratare, age management cu homeomezoterapie si nutricosmetice - Bucuresti,

Tehnicile artificiale de infrumusetare au limitele lor, si am avut deja 3 intalniri pentru a ne largi viziunea asupra resurselor pe care le avem in age management si natural beauty. Chiar in Romania s-a dezvoltat o noua tendinta in stabilirea standardelor estetice, in afisarea unei imagini cat mai proaspete, stralucitoare si naturale, cat si a unor noi produse care sa aduca împreună cele mai bune ingrediente de frumusețe din lume. Prin urmare, cel mai important pas in ritualul de frumusete al unei femei este modul prin care aduce in corp “izvorul tineretii si prospetimii”.

Duminica, 28 mai, incheiem Beauty coaching month, cu urmatorul program:

  • 12.00: primire/inscriere participante;
  • 12.15-12.45: Sinteza metodelor de medicina alternativa in age management, homeo-mezoterpie, ozonoterapie (cum alegem, mecanisme modulatorii in organism, tehnici de injectare);
  • 12.45 -13.15: Prezentarea “Hidratarea si retete pe baza de apa buna in frumusete”, partener Aqua Group (ce apa bem, cata apa bem, in ce combinatii sustinem regenerarea);
  • 13.15 – 14.15: Prezentare “Beauty Help”, Zenyth Ultra-Complex 9-in-1 Collagen Formula​, primul produs nutricosmetic multifuncțional de frumusețe. Acceptand ideea ca organismul e un corp de energie,transformare si inteligenta, el trebuie conectat la surse si alimente care functioneaza in favoarea sa. Nutricosmeticele sunt definite ca suplimente ale căror ingrediente, administrate intern, susțin sănătatea pielii, părului, unghiilor și, implicit, întreaga structură a organismului.
  • 14.15 – 15.00: degustare shake Beauty Help, networking (fiecare participanta primeste CADOU suplimentul Beauty Help in varianta mare 300 g – de 160 ron !!!)

Când auzi cuvântul „hidratare“, te gândești imediat la consumul de apă. Totuși, pentru hidratarea pielii nu este suficient doar să bei apă. Pielea are nevoie de extra protecție! Are nevoie de colagen pentru că acesta ajută pielea să absoarbă apă. Are nevoie de acid hialuronic, cel care reține apa la nivelul pielii. Are nevoie de vitamina C, cea care stimulează sinteza de colagen nou în organism. Are nevoie de vitamina E, cea care ajută la refacerea țesuturilor din piele, dar și la menținerea hidratării.

Prezinta:

Luana Ibacka, life coach;

Dr. Genoveva Nagy, trainer international medicina biologica;

Elena Calianu, inginer manager Aqua Group.

Inscriere:

Acces doar pe baza inscrierii in formular: https://goo.gl/iLsNSy

Contact:

0740.044.404

Contributie:

75 ronLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita