Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Simona Ionita - Eden Center

Seminar cu Simona Ionita (Eden Center): Bine si rau. Descoperirea partilor pozitive si a celor din noi pe care nu le iubim – 11 noiembrie 2014, Bucuresti

Nu puteti atinge intregul dvs. potential daca nu va cunoasteti, atat cu partile dvs. pozitive, cat si cu cele pe care nu le iubiti atat de mult. Invatand sa le acceptati si sa le folositi cand aveti nevoie, veti putea recapata controlul asupra vietii voastre.

Trainer: Simona Ionita

Simona Ionita este terapeut, tehnician nutritionist si formator cu 8 ani experiență, din care 4 în străinătate. Participanții la seminarii sunt din peste 12 țări, ea sustinand seminarii la Women no limit, Body, Mind, Spirit în Cipru, Azerbaijan și în diverse orașe din România. Coloana de susținere a tot ceea ce face este Reiki Usui Traditional ramură originală în care este maestru.
Prin seminariile ei de cunoaștere, autovindecare, dezvoltarea puterii minții și inimii, Reiki, regresie și vindecarea trecutului, cât și prin înființarea Eden Center, un centru de dezvoltare personală și terapii complementare, Simona promovează descoperirea puterii interioare prin diverse metode și întoarcerea la noi înșine. Fiecare rezonăm diferit la diverse tehnici, dar important este, după ce încercăm diverse moduri de echilibrare pentru a vedea ce ni se potrivește mai mult, să practicăm regulat o disciplină a noastră care le include.
Văzând ce vi se potrivește puteți practica mai profund acest mod sau vă puteți găsi modurile dumneavoastră proprii de reconectare la sinele adevarat pentru echilibrare, autocunoaștere și aflarea răspunsurilor și unor soluții creative în toate aspectele vieții tale (sine, familie, părinte, serviciu, manageriale, artistice).
Grupul este și el important pentru a păstra disciplina și a ne susține cu energia. Meditațiile de grup sunt mult mai puternice decât cele individuale câștigându-se din sinergie.

Cost: 70 ron sau 50 ron pentru elevi, studenti, pensionari si someri.

Mai multe detalii pe www.simonaionita.com si pe https://www.facebook.com/simona.ionita.946?fref=nf

Primiti meditatii si documente gratuite prin inscrierea la newsletter pe www.simonaionita.com

Inscrieri la: edencenter.ro@gmail.com si 0737.308.882

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed