consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 27 de ani si sunt virgina. Zilele trecute i-am spus prietenului meu ca sunt pregatita, iar el trebuia sa inchirieze un apartament pentru cateva ore, dar acum pare ca nu mai vrea… Mi-a spus ca o sa mai avem tot timpul in viitor pentru asta.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie…am 27 de ani…ma intalnesc cu prietenul meu 2 luni…sunt virgina…am hotarit sa vb cu el despre asta sa ii spun…a avut o reactie normala, mi-a zis ca ma respecta ft mult si imi da tot timpul de care am nevoie sa fiu pregatita pt relatii sexuale…per general se poarta ft frumos cu mine, imi spune ca ma iubeste si chiar simt asta prin faptele lui…il iubesc si eu…am fost plecati intrun weekend in afara orasului…atunci am avut tentative de a face dragoste, oricum pt prima data necesita pregatire…a fost mai mult un joc, nu a intrat cu totul… desi a curs sange, el mi-a spus ca himenul nu a fost rupt…foarte des imi spunea ca ma vrea, ma intreba cand facem dragoste?…de fiecare data cand vorbea pe acest subiect el m-a asigurat ca va avea grija sa fie totul bine…eu mereu ii raspundeam ca il vreau si eu, doar ca ma tem…si iata ca am ajuns si eu la etapa cand sunt pregatita si vreau si eu sa se intample asta…i-am
zis zilele trecute ca il vreau si sunt gata…mi-a raspuns ca ok, rezerveaza un apartament pe cateva ore si urma ziua urmatoare sa mergem acolo…cand ajungem urmatoarea zi, dupa serviciu ma invita sa iesim in oras…stam 2 ore impreuna… nu aduce nimic vorba de faptul ca trebuia sa mergem la apartament…la urma deja plecam fiecare la casa lui…eu deja nu mai puteam tacea si il intreb – de ce a skimbat planurile?…parca pt acea zi am planificat altceva… el imi raspunde ca – el nu vrea sa stea cu mine cateva ore, dar vrea o noapte intreaga… foarte tare m-au pus in garda aceste cuvinte si schimbarea lui de planuri… deja incep a ma indoi de sentimentele lui… i-am zis ca nu ma iubeste..mi-a raspuns ca nu e adevarat, ca ma iubeste si ca o sa mai avem tot timpul in viitor pentru asta… sunt foarte confuza… 1) in primul rand cred ca a fost greseala mea ca i-am vorbit de asta eu… trebuia propunerea sa vina de la el…desi mi-a propus de multe ori si i-am zis ca astept sa se termine ciclul… si 2) poate nu mai e sigur ca vrea sa fie cu mine si de asta a dat inapoi si s-a razgandit sa aiba relatii cu mine? va rog orice parere e binevenita

Sacramento Spero

2 luni…, declaratii de dragoste…, va jucati sau operati cu niste cuvinte carora le distorsionati intelesul… Nu confundati termenii…, restul.., mici confuzii, care de altfel sunt firesti..

Psiholog Monica Enescu

Recomandarea mea este sa nu te pripesti sa tragi concluzii, inteleg ca ti-ai facut niste idei despre care ar putea fi motivul pentru care a schimbat ceea ce propuseserati dar deocamdata sunt doar niste supozitii care pot fi, sau pot sa nu fie adevarate. Cred ca in perioada care urmeaza ai putea sa il lasi pe el sa preia initiativa cand veti mai vorbi de acest lucru. Pastreaza-ti calmul si lasa mai mult loc spontaneitatii, poate ca a inchiria un apartament pentru cateva ore este lipsit de romantism si creste anxietatea amandurora, prin asteptarile ridicate pe care le aveti de la ce urmeaza sa se intample. Si cand anxietatea este ridicata, de obicei unul da in spate. Curaj!
 2

Olimpia Ciocea

Ce înseamnă pt tine,, a fi în garda”? Oare i-ai transmis și lui acest mesaj prin atitudinea ta? Posibil răspunde la fel???


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile