Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Autovindecare prin noua medicina germana. Seminar Crina Veres | 9-11 mai, Bucuresti

Seminar Crina Veres: Autovindecare prin noua medicina germana – 9-11 mai, Bucuresti

Noua medicina germana vine cu o explicatie stiintifica a legaturii dintre psihic, creier, organe si afectiuni. Informatiile prezentate la seminar te ajuta sa descoperi si sa intelegi ce se ascunde in spatele diverselor suferinte, mai mici sau mai mari si sa-ti constientizezi propria capacitatea de autovindecare.

Despre tot ceea ce inseamna noua medicina germana, principiile prin care functioneaza si cum anume s-au vindecat zeci de mii de persoane aplicandu-le, poti afla la seminarul „Autovindecare prin noua medicina germana”. Seminarul va fi sustinut de dr. Crina Veres, medic specialist cu experienta in medicina oncologica, medicina de urgenta si cu multiple specializari in terapii alternative, care s-a vindecat de leucemie si de cancer la colon.

Despre noua medicina germana. Explicatia concreta dintre minte si boala

Unii spun ca a produs a treia revolutie din istoria medicinei. Altii sunt mai sceptici. Cert este faptul ca teoria doctorului german Ryke Hamer a nascut numeroase dispute in lumea medicala. Odata cu aparitia rezultatelor concrete – mii de pacienti vindecati de cancer – ideile revolutionare ale lui Hamer au strabatut in lung si-n lat o lume intreaga.

Discutiile din jurul acestei medicine au inceput de mai bine de 30 de ani, ca rezultat al cercetarilor si experientelor Dr. Hamer. Intriga acestor cercetari a reprezentat-o decesul neprevazut al fiului sau, in urma caruia Dr. Hamer s-a imbolnavit de cancer testicular. Curios sa afle motivele imbolnavirii sale, dr. Hamer a studiat fiecare caz ai fostilor sai pacienti bolnavi de cancer. Descoperirea sa a fost uimitoare: fiecare persoana bolnava de cancer avusese parte de un eveniment tragic cu putin timp inainte de a se imbolnavi, eveniment care le declansase un puternic soc emotional. Hamer si-a dus cercetarile mai departe, avand ca ipoteza faptul ca toate procesele din organism sunt coordonate de creier. Studiind tomografii ale pacientilor bolnavi de cancer, a descoperit o legatura intre socurile emotionale suferite de pacientii sai si diferite modificari in structura creierului uman. Mai mult, aceleasi tipuri de socuri emotionale influentau aceleasi zone ale creierului, aflate in legatura directa cu anumite organe ale corpului uman. Altfel spus, dr. Hamer a ajuns la urmatoarea concluzie: socuri emotionale de aceeasi categorie provoaca modificari in structura creierului uman in aceleasi zone, care genereaza modificari in corpul uman, in aceleasi organe. Organe care, in scurt timp, se „imbolnavesc”. Astfel, rezultatele care apar in exterior nu sunt altceva decat efectele proceselor interioare, efecte pe care noi le numim „boli”.

Cu ce difera noua medicina germana de medicina traditionala?

Esential in aceasta terapie revolutionara este a intelege legatura dintre o anumita boala si cauzele sale psihice. Noua medicina germana analizeaza omul in intregul sau, studiind motivele care au cauzat imbolnavirea sa. Pentru aceasta medicina, boala in sine nu este decat un rezultat al unor conflicte aparute cu ceva timp in urma in organism, ca urmare a unor evenimente nefaste la care omul a fost expus.

Spre deosebire de medicina traditionala, care trateaza boala, adica efectele, noua medicina germana trateaza cauza, demonstrand ca boala se va vindeca „de la sine” odata ce noi ne-am ocupat de vindecarea „cauzei”, adica a conflictului existent in interior.

Primul pas spre autovindecare consta in buna gestionare a emotiilor in raport cu realitatea. Odata ce reusim sa controlam reactia noastra la evenimentele care ni se produc, felul in care „primim” ceea ce ni se intampla, reusim sa ne controlam starea de sanatate. Reusim sa ne „imunizam” in fata bolilor, cu alte cuvinte. Aceasta ipoteza este mai mult decat provocatoare si a a fost demonstrata in atatea cazuri de catre dr. Hamer si nu numai.

Printre lucrurile pe care le vei invata la seminar se numara:                

  • identificarea fazelor unei afectiuni si atenuarea fricii de imbolnavire si de moarte;
  • legatura dintre fiecare tip de afectiune si o anumita parte a creierului;
  • cum este reversibil orice proces patologic din corpul tau;
  • cum sa faci diferenta dintre un soc conflictual biologic si un conflict psihologic;
  • tehnici de eliberare emotionala.

Iata ce spun participantii:

“A fost o ocazie deosebita de a intelege ce se petrece cu corpul meu.  Acum m-am relaxat mental, cautarea disperata de solutii s-a potolit, pentru prima data.  Am inteles ca trupul meu  cauta sa se vindece,  sa se refaca,  si pur si simplu  vrea  liniste…  Plus  sustinere prin alimentatie, eliberare emotionala, autoacceptare, autocentrare, iertare, atitudine pozitiva si autovalorizare, mai pe scurt: sa ascult vocea sinelui meu. Multumesc!”

PROGRAM:

Vineri

17:00 – 18:00 Conferinta I

18:30 – 20:00 Conferinta II

Conferintele introductive sunt parte a seminarului si este util sa luati parte si la acestea. Daca nu se poate, este eficienta si participarea sambata si duminica.

Sambata si duminica

9:00 – 19:00

COSTURI:

Conferinta I – intrare GRATUITA

Conferinta II  – 70 lei (pentru cei care nu participa la intreg seminarul)

Seminarul intreg: vineri, sambata si duminica:

  • 350 lei, pentru inscrierea prin formularul online si achitarea platii pana pe 30 aprilie.
  • 400 lei, pentru achitarea in perioada 1-9  mai.

Puteti beneficia de o reducere de 100 lei din preturile afisate mai sus pentru:

  • participarea in familie (reducere 100 lei/ persoana)
  • participare anterioara
  • 1+2 = recomandarea a 2 persoane la curs – reducerea se aplica numai pentru persoana care recomanda alte 2 persoane care participa pentru prima data la curs.

FORMULAR DE INREGISTRARE:  =click aici=

Date de contact si informatii suplimentare despre seminar:

ana@evoluamimpreuna.ro

0741.046.303, Ana Vlad

0732.495.963, Nicoleta Tache

http://evoluamimpreuna.ro/slide-show/seminar-noua-medicina-germana-autovindecare-si-tehnici-de-eliberare-emotionala-9-11-mai-bucuresti/Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita