Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Puterea Visarii Active. Initiere in arta visatului (facilitator: Ana Maria Stefanescu) - Bucuresti

Puterea Visarii Active. Initiere in arta visatului (facilitator: Ana Maria Stefanescu) – din 8 aprilie 2015, Bucuresti

Puterea Visarii Active. Initiere in arta visatului (facilitator: Ana Maria Stefanescu) - Bucuresti

Matisse – Visul

“Visarea Activa este mult mai mult decat o metoda de decodificare a viselor. Daca esti nou in ceea ce priveste aceasta abordare, da-mi voie sa te invit, cu blandete, sa lasi deoparte, chiar acum, orice preconceptie in ceea ce priveste analiza viselor. Pornim intr-o calatorie catre locuri mult mai interesante. Pornim sa recuperam feluri de a vedea, de a vindeca si de a cunoaste, care erau cunoscute strabunilor nostri.” - Robert Moss

Draga visator si draga visatoare,

Te invit sa celebram primavara, cu totul, si energia noului inceput pe care ne-a adus-o Echinoctiul, printr-o calatorie in profunzimile taramului viselor si al visarii – cu scopul de a redescoperi potentialul urias de transformare si de dezvoltare personala care vine odata cu indreptarea atentiei, in mod constient, asupra viselor noastre. In ultimii 8 ani in care am tinut zilnic un jurnal de vise si apoi, din 2011 incoace, de cand am inceput sa lucrez activ cu visele am descoperit ca intr-adevar, acolo, in lumea visului si a imaginatiei, daruri pretioase asteapta sa fie (re)gasite, onorate, integrate. Daca si tu simti asta, te invit sa explorezi mai mult, in cadrul miniprogramului de initiere in arta visatului – “Puterea Visarii Active”. Intr-un grup de maximum 15 participanti, de-a lungul a 5 intalniri (al caror “miez” va fi sambata 9 Mai, de Ziua Mondiala a Visarii Active. Visand viitorul – darul vizionarului) vom descoperi, pas cu pas, niveluri din ce in ce mai profunde ale lucrului cu vise; instrumente si perspective care te vor sustine pe tine, cel/cea care alegi sa explorezi in acest fel, in procesul de autocunoastere dar si de conectare la o dimensiune mai profunda a existentei: o dimensiune pe care, poate, ai intuit-o in anumite momente ale vietii; pe care, poate, ai cautat-o in diferite directii.

Darurile lumii viselor sunt de multe feluri. Ele au o valoare incontestabila la nivel psihologic, pentru ca ne invata mai multe despre noi insine, despre tipare mentale si emotii – si in acelasi timp au valoare imensa la nivel spiritual.

Poate ca ai participat deja la o seara introductiva de lucru cu vise sau poate ca nu – pentru aceste intalniri, nu trebuie sa fi avut experienta anterioara in lucrul cu vise, de niciun fel. Nu trebuie sa fii un visator prolific sau sa ai vise “interesante”. De fapt, daca visezi si daca nu visezi, acest program este pentru tine: daca visezi, vei invata moduri creative prin care sa descifrezi mesajele viselor tale si sa “faci” ceva in legatura cu asta; daca nu visezi s-ar putea sa (re)incepi sa visezi sau sa-ti dai seama ca de fapt visai si pana acum, atata doar ca nu-ti aminteai.

In cadrul acestui miniprogram de initiere in arta visatului vom descoperi ca visele nu sunt “fantezii” fara rost sau un fel de “fuga” din realitatea imediata – ci dimpotriva, ghizi, profesori extremi de eficienti in ceea ce priveste intelegerea mesajelor lor si integrarea acestora in viata de zi cu zi, cu scopuri, de multe ori, extrem de practice. Visele vorbesc despre noi insine, asa cum suntem cu adevarat, sunt oglinzi pretioase si aliati in drumul catre propriul Centru.

A visa, a “vedea” este premergator actiunii, la nivel micro, daca vorbim de individ, si la nivel macro, daca vorbim despre mitologii, deci despre o anumita organizare a psihicului “colectiv” al unei comunitati, culturi sau civilizatii. Visele si imaginatia reprezinta o sursa primara a creativitatii – si de creativitate e nevoie pentru o viata traita cu sens, pentru o viata traita cu bucurie si cu autenticitate. Si unde sa gasim autenticitate daca nu in propriile vise si in propria imaginatie?

Pentru ca exista energie creativa in vis. Reala (vorbesc despre sensul de baza al cuvantului ”energie”). Visele sunt legate de energii, de elemente si de corpul fizic, asa ca prin intermediul visarii putem lucra cu toate si le putem intelege. Visul poate fi un mentor interior si o sursa de reamintire. Visul poate fi un ghid extraordinar – uneori, si pentru cei dragi noua sau cei cu care lucram. Sau pentru comunitatea, mai mare sau mai mica, din care facem parte.

Program:

Miercuri, 8 aprilie, 18.00 – 22.00. Instrumente de baza in tehnica Visarii Active. Dimensiunea personala si dimensiunea transpersonala a viselor.

Joi, 23 aprile, 18.00 – 22.00. Dimensiunea vindecatoare a viselor. Aliati si ghizi.

Sambata, 9 mai, 10.00 – 19.00. Ziua Mondiala a Visarii Active. Visand viitorul – darul vizionarului

Joi, 14 mai, 18.00 – 22.00. Visele – punte catre lumea de dincolo

Joi, 21 mai, 18.00 – 22.00. Viseaza si creeaza! Imagineaza-ti o lume visata cu inima.

Beneficii:

  • inveti o metoda simpla si extrem de eficienta de lucru cu visele;
  • capeti unelte noi in procesul de dezvoltare personala in care te afli, poate, deja;
  • pentru ca grupul va fi cu un numar mic de participanti, poti lucra mult la nivel personal;
  • inveti despre dimensiunea arhetipala si transpersonala a viselor si inveti sa integrezi aceste aspecte in viata de zi cu zi;
  • inveti sa utilizezi instrumentele Visarii Active practic oriunde ! La servici, daca ai nevoie de idei noi si puncte de veder proaspete; in relatii (cu ceilalti, cu copiii tai si cu tine insuti) daca vrei sa intelegi mai bine ce se petrece; in orice proiect pentru care ai nevoie de creativitate, flexibilitate, joaca si idei originale;
  • devii parte a comunitatii de visatori din Romania – Romanian Dreaming Circle – si ai reducere de 20% la oricare din workshop-urile ulterioare de lucru cu vise;
  • beneficiezi de inscriere preferentiala la tabara de vara “Anotimpul din interior” (editia a 3-a) – tabara de Visare Activa si Respiratie Holotropica.

Contributie:

600 lei pentru plata integrala pana pe 6 aprilie, inclusiv;

800 lei pentru plata in 4 rate (prima rata pana pe 3 aprilie).

Nota: Poti alege sa participi separat la workshop-ul de o zi, “Ziua Mondiala a Visarii Active. Visand viitorul – darul Vizionarului” (contributie: 200 lei). Acest workshop va fi deschis si participantilor din afara programului.

Inscrierea:

E-mail: ana@drumulsprecentru.ro

Te astept cu drag si cu inima deschisa,

Ana Maria

www.drumulsprecentru.ro

https://www.facebook.com/RomanianDreamingCircle

https://www.facebook.com/Respiratia.Inimii.Respiratie.Holotropica

Puterea Visarii Active. Initiere in arta visatului (facilitator: Ana Maria Stefanescu) - BucurestiFacilitator:

Ana Maria Stefanescu - dream teacher, terapeut transpersonal si formator autorizat.

Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 8 ani in training si are dubla formare in lucrul cu vise: este singurul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013); si formare in Tibetan Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams – 2012). Tine workshop-uri si consultatii individuale de lucru cu visele din ianuarie 2012; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si initiatoare a World Day of Active Dreaming.

Este NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal - formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training).

In formare in psihoterapie integrativa (Asociatia Europeana de Psihoterapie).Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita