consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am nascut al doile copilas acum 1 an si 7 luni si de atunci am niste stari de plans, de frica, mai accentuat noaptea, nici sa dorm nu pot. Sunt foarte obosita, nu mai rezist, mai ales ca imi cresc copiii singura….

Terapeuti RO 7:54am Aug 28
Mesaj:
Va rog mult sa imi dati un sfat.am nascut all 2 lea copilas acum 1 an si 7 luni si de atunci am niste stari de plans..de frica ….permanent dar mai accentuat noaptea….nici sa dorm nu pot.sunt foarte obosita….nu mai pot..nu mai rezist ..nu mai fac fata nici activitatilor simple..nu mai ies din casa…nu mai vorbesc cu prietenii…mentionez ca imi cresc copiii singura…. Cu Putin sprijin din partea mamei mele.-evenimente negative..tata a murit cand aveam 8 ani…..bunica mea a murit cand aveam 14 ani…unchiul dupa 1 an…a murit si el……..poate de asta frica imensa de moarteCE sa FAC?CE tratament sa IAU?va rog sa ma ajutati…..numai bine!


Terapeut Masaj 7:58am Aug 28
Aveti depresie post partum insorita de despresie generala. Aveti nevoie de terapie psihologica. Minuni nu se intampla peste noapte, adica nu o sa va treaca de la sine, sau daca primiti 2, 3 sfaturi pe net, tinand cont ca sunteti si singura si fara ajutor

Psiholog Elena Florea 8:00am Aug 28
Nu dau diagnostice pe net, dar da se intampla ca femeile dupa ce nasc sa sufere de depresia post-partum cauzat de un deifict hormonal. Eu recomadn psihoterapie plus daca este nevoie medicatie psihiatrica.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:01am Aug 28
mergeti la un psihiatru care sa va prescrie un tratament adecvat. Frica de moarte este naturala, insa greutatile vietii Dvs nu sunt deloc de ignorat si poate ati obosit intr-un final sa tot treceti aproape singura prin greutati. Este posibil sa se fi prelungit depresia post partum (mai ales daca nu ati fost atenta la ea) dar asta nu poate determina decat un psihiatru sau psiholog clinician. Ar fi de asemenea de dorit sa gasiti un psihoterapeut care sa va ajute in procesul Dvs de redirectionare a vietii. Se poate, succes!

Cristina Cristea 8:54am Aug 28
Cred ca este suficient sa vizitati un psiholog clinician . Sigur e vorba de o depresie dupa nastere, accentuata de oboseala, lipsa de ajutor in ingrijirea celor mici, lipsa momentelor de relaxare si odihna.suportul celor din jur e necesar si incearca sa-ti autoimpui sa o iei usor, e greu sa cresti singura 2 copii. Te astept daca vrei sa vorbim. Sanatate!

Grigoras Nitica 12:16pm Aug 28
Pana a apela la un tratament medicamentos incercati sa apelati la un psiholog bun si la un psihoterapeut ,psihologul va va directiona la un psihiatru daca-i cazul.Este posibil sa fie vb.doar de o stare de oboseala,depresie minora acumulata-n timp fiind posibilitatea s-o rezolvati aplicand tehnici de relaxare(masaj,exercitii de respiratie,ascultatul de muzica clasica in timp ce faceti o baie etc.),de eliminare a tensiunilor acumulate si de reconectare la dvs.,la resursele interioare,un psihoterapeut va poate ajuta in aplicarea tehnicilor necesare.La mine au fct.(TEHNICILE,METODELE DE RELAXARE)fiind ,aproximativ,in aceasi sit.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile