Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Puterea energiei in vindecarea psihoemotionala

Puterea energiei in vindecarea psihoemotionala – 28 oct, intrare libera

Va invitam la o introducere in Psihoterapia Pranica o aplicatie a unor puternice tehnici Pranic Healing in vindecarea si alinarea dezechilibrelor emotionale si mentale.

Emotiile negative si experientele traumatice sunt in esenta forme gand negative si energii emotionale blocate in aura si in centrii energetici critici.

Aceste energii sunt adesea greu de eliberat, necesitand luni sau chiar ani de psihoterapie traditionala pentru a experimenta orice imbunatatire. Psihoterapia Pranica ofera posibilitatea de a elibera rapid si de a debloca intr-o maniera sigura aceste tipare energetice blocante.

In Psihoterapia Pranica vei invata tehnici avansate de extractii energetice aplicate asupra chakrelor afectate, astfel incat fobiile, compulsiunile si dependentele sa fie usurate intr-o perioada foarte scurta de timp. Dar mai important de atat, Psihoterapia Pranica poate fi aplicata cu succes fara a fi nevoie ca pacientul sa dezvaluie potentiale informatii jenante. Nu este deloc neobisnuit, ca inca de la prima sedinta o fobie sa dispara in proportie de 70 – 90 %.

Cheile energiei pot deschide poarta de acces catre nivele de intelegere din ce in ce mai inalte care ne pot imbunatati viata in toate aspectele ei!
Ce vei invata in Psihoterapia Pranica:
  • Extragerea si dezintegrarea energiilor negative si a tiparelor energetice negative pentru a accelera substantial procesul de vindecare.
  • Tehnici pentru comportamente compulsive, fobii si dependente precum alcoolismul, fumatul, consumul de droguri, dependenta de anumite alimente, depresiile (emotionale sau fizice), si multe altele.
  • Tehnici speciale pentru extragerea si neutralizarea efectelor atacurilor psihice si intruziunilor.
  • Auto-vindecarea tensiunilor, iritabilitatii, durerii și anxietatii.
  • Repararea stratului protector al chakrelor in cazul deteriorarii sau existentei unor fisuri pentru prevenirea viitoarelor intruziuni.
  • Eliminarea programelor negative dobandite in timpul copilariei, ce ar putea fi un adevarat obstacol in calea sucessului personal.
  • Vindecarea efectelor atacurilor psihice care pot provoca atacuri de anxietate, iritabilitate, ghinion sau chiar ruina financiara.
  • Inlaturarea influentelor negative (de exemplu, invidie, gelozie, furie, etc) provenite de alte persoane din jurul vostru.

“Pranic healing este un pod catre invataturi din ce in ce mai inalte”
maestrul Choa Kok Sui

Vreau sa particip
Intrarea este libera!

Program
Luni, 28.10.2013
Orele 19.00 – 21.00

Informatii
Cerasella Pere, 0749 785 921

Locatie
Centrul Pranic
B-dul Ferdinand nr 18, etaj 1, interfon 32

Donatiile sunt binevenite!Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita