Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Programul SleepTalk pentru copii: training pentru parinti si profesionisti, sustinut de Joane Goulding - 4-6 aprilie 2014, Bucuresti

Programul SleepTalk pentru copii: training pentru parinti si profesionisti, sustinut de Joane Goulding – 4-6 aprilie 2014, Bucuresti

Este vorba despre un training intensiv, de 3 zile, sustinut de creatoarea si autoarea metodei Goulding SleepTalk®, Joane Goulding.

Foarte mulți părinți, precum si profesionști în domeniul sănătății au numai vorbe de laudă despre acest proces “magic” numit Goulding SleepTalk® pentru copii. Nu este deloc magic. Este un program foarte eficient de dezvoltare personală, dezvoltat de hipnoterapeuta Joane Goulding, program pe care atât părinții, cât și profesioniștii și consultanții îl folosesc de mai bine de 30 de ani pentru simplul motiv că FUNCȚIONEAZĂ!

Procesul Goulding SleepTalk® dezvoltă și întărește puterea și forța emoțională a copilului, precum și capacitatea sa de a se proteja mental împotriva sugestiilor negative cu care este bombardat constant din mediul înconjurător.

Utilizând această tehnică oferiți copilului șansa de a-și defini sau redefini sistemul de crezuri și credințe, acceptând sugestii care se manifestă apoi și devin realitate pentru el. Nu toți copiii au nevoie de acest program însă cu siguranță toți vor beneficia de pe urma sa. De ce? Pentru că Procesul Goulding SleepTalk® funcționează ca o poliță de asigurare a fericirii și implinirii.

SleepTalk este o metodă revoluționară care permite copilului să fie pregătit pentru o viață plină de realizări și împliniri. SleepTalk realizează aceasta într-un mod rapid, eficient, noninvaziv. Această metodă durează doar două minute și putem spune, fără să exagerăm, că sunt de departe cea mai bună investiție, cele mai de valoare două minute pe care le puteți investi în viitorul copiilor dvs.

Programul SleepTalk pentru copii

“Goulding SleepTalk® oferă un ajutor inestimabil părinților și profesionștilor în demersul lor de a îmbunătății viața copilului și a familiei. Acest program este foarte ușor de folosit și implementat și extrem de ușor de adaptat oricărui context familial și oricărei nevoi a copilului.”, profesor Ian Brighthope, membru al Australasian College of Nutritional and Environmental Medicine.

Cui se adreseaza acest training?

 • părinților, bunicilor sau altor persoane care se îngrijesc și sunt în contact cu copiii;
 • specialiştilor cu formare în educaţie, iar calificarea şi experienţa într-o profesie socială, precum psihologie, consiliere, servicii medicale, educaţie, hipnoterapie, sau naturopatie constituie un avantaj, dar nu este obligatorie.

 

Apartenenţa la o asociaţie profesională recunoscută din sfera serviciilor medicale, de consiliere sau psihosociale este necesară pentru a obține certificarea de Consultatnt Goulding – SleepTalk™ pentru copii. Atestatul indică faptul că participantul a obţinut nivelul necesar de competenţă care îi permite să aplice strategiile şi tehnicile de bază şi avansate. Certificatul de absolvire pentru consultanţi permite posesorului să înfiinţeze propriul cabinet atestat Goulding SleepTalk™ şi îi permite să solicite înregistrarea pe site-ul internaţional al consultanţilor SleepTalk.

Cele 3 zile de training profesional sunt susţinute de până la 120 de ore de exerciţii şi  studii de caz. Având în vedere necesităţile particulare ale fiecărui participant, acest interval de timp va diferi în funcţie de circumstanţele specifice. Competenţa este evaluată pe toată durata cursului şi include participarea la workshop şi documentarea scrisă a 5 studii de caz. Trainingul intensiv din România va fi consolidat prin 3 webinare lunare.

Program workshop:

Ziua 1

 • analiza sistemului Goulding SleepTalk™;
 • discuții despre perspectiva terapeutică a rezolvării problemelor principale de bază și identificare frecvențelor cerebrale;
 • schițarea unui proces care va genera modificările de comportament dorite;
 • crearea și înregistrarea unui studiu de caz.

Ziua 2

 • identificarea aspectelor principale ale copilului care necesită atenție;
 • implementarea unui proces care să identifice și să declanșeze modificările de comportament dorite;
 • studii de caz.

Ziua 3

 • identificarea răspunsurilor specifice și a modificărilor observate de către părinți în urma aplicării procesului Goulding SleepTalk™;
 • crearea unor sugestii menite să asigure schimbarea de comportament;
 • descrierea efectului pe care nutriția și alimentația o au asupra minții și trupului;
 • studii de caz.

Locul de desfasurare a evenimentului: Hotel Marshal Garden, Calea Dorobanților 52, Sector 3, București

Preț: de la 1.125 ron

IMPORTANT: Prin site-ul nostru obtineti 5% reducere la acest training, folosind codul promotional “terapeuti”! Inscrierile se fac aici: http://www.prolifetraining.ro/idevaffiliate/idevaffiliate.php?id=104_5_3_8

Testimoniale:

Bună ziua! Ma numesc Alina Ciobotaru si sunt psiholog in Iasi. Am aplicat programul SleepTalk timp de aproximativ o luna, in mod constant.
Efectele observate de mine au fost: un copil mai calm si care si-a modificat scrisul. Baiatul meu e in clasa a II-a si scria foarte urat ceea ce o deranja mai mult pe invatatoare decat pe mine. Dar aici e de povestit mult deci nu intru in detalii. Ideea este ca, in mod spectaculos, a inceput sa scrie frumos si ordonat inainte de vacanta de iarna. Dupa vacanta a revenit la vechiul scris, dupa ce si eu am intrerupt programul SleepTalk. Un alt efect aparut in familie a fost ca eu am constientizat mai mult cat de bine ma simt sa-i spun ca il iubesc si nu doar cand el doarme. Eu insami m-am simtit mai bine, mai linistita si recunoscatoare pentru darurile pe care viata mi le-a oferit. Alte persoane in familie nu avem intrucat eu locuiesc doar cu baiatul; deci doar la noi doi am observat efecte. Intentionez sa reiau programul dupa vacanta elevilor si sa fiu perseverent. Cu ganduri de bine, Alina Ciobotaru.

O cunosc pe Joane Goulding personal şi profesional de peste treizeci de ani. De-a lungul timpului, Joane a dezvoltat un program important numit SleepTalk®, care oferă unelte de lucru cu copiii în mai multe domenii, printre care încrederea de sine, respectul de sine şi probleme de comportament. Ca psiholog, am utilizat şi recomandat metoda SleepTalk® şi pot confirma efectul pozitiv deosebit al acestei abordări asupra vieţii tinerilor mei clienţi şi a părinţilor lor. Metoda SleepTalk® are multe de oferit, în Australia şi pe plan internaţional, şi sunt încântat să văd numărul mare de persoane calificate drept consultanţi SleepTalk® în mai multe ţări. Metoda SleepTalk® este uşor de învăţat şi de aplicat, iar rezultatele ei pot schimba viaţa şi cariera copiilor şi a părinţilor. În paralel cu dezvoltarea metodei SleepTalk®, Joane a pus bazele unei organizaţii extrem de profesioniste şi de pasionate în cadrul Institutului Goulding, care oferă cursuri în domeniul serviciilor de sănătate şi discipline conexe. Joane este un profesor şi un conferenţiar complet, dar şi un organizator priceput. Joane îşi foloseşte toate aceste aptitudini cu multă inteligenţă şi cu umor. Sunt încântat să o cunosc pe Joane atât din postura de coleg, cât şi din cea de prieten. De asemenea, îmi face o deosebită plăcere să o susţin ca mentor şi supraveghetor psihologic. Îi doresc numai bine în demersurile viitoare şi recomand cu plăcere SleepTalk® şi Institutul Goulding.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita