Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Grup gartuit de sprijin, pentru vaduve si vaduvi | Bucuresti si Cluj

Grup gratuit de sprijin, pentru vaduve si vaduvi: 1 zi de vindecare – 16 februarie, Bucuresti si Cluj

În România, mor în fiecare oră 4 femei şi bărbaţi cu familii tinere, iar studiile arată că pierderea partenerului este unul din cele mai stresante evenimente din viaţa unui om. Presiunea emoţională, socială şi financiară este uriaşă și nu știi dacă acest coșmar va dura un an, doi sau zece și ce se va întâmpla mai departe cu tine și cu copiii.

Un sprijin real îl reprezintă întâlnirile cu alte văduve sau văduvi, pentru a simți că durerea ta e ascultată și respectată şi pentru a găsi puterea de a merge mai departe, pentru copii şi pentru propria şansă la fericire.

Duminică, 16 februarie 2014, între 10.00-18.00, va avea loc în Bucureşti şi în Cluj un eveniment inedit şi gratuit“1 zi de vindecare” – organizat de Asociaţia “Există viaţă după doliu!” pentru cei care au amânat să îşi acorde timpul necesar vindecării.

Grupul de sprijin va fi alcătuit din 10 femei şi bărbaţi cu pierdere recentă şi vom fi alături de psihoterapeuţi cu experienţă, într-o atmosferă optimistă, confidenţială şi caldă, potrivită pentru exprimarea stărilor negative, socializare. Ziua începe cu un ceai sau cafea alături de prietenii noi, urmează cunoaşterea, apoi un exerciţiu de terapie de grup, masa de prânz împreună, o plimbare în natură şi alte activităţi terapeutice de grup prin care spunem povestea noastră şi învăţăm din poveştile celorlalţi.

Înscrieri se fac prin formularul de AICI: http://goo.gl/1NGQyh

sau la telefon

Cluj Napoca – Iulia Savoş, psihoterapeut – 0743.787.613

Bucureşti – Livia Căciuloiu, psihoterapeut – 0742.024.642

Detalii: http://www.existaviatadupadoliu.ro/2014/01/eveniment-pentru-vaduve-si-vaduvi-in-bucuresti-si-clujLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita