consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Băiatul meu de 8 ani se comporta ciudat de 2 săptămâni. Nu mai stă fără mine nici dacă mă duc la pâine. Plânge gândindu-se că pot păți ceva, să mor, sau că plec și îl părăsesc.

Terapeuti.ro 7:08am Sep 19
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Va rog din suflet sa mă ajutati pt ca atunci când este vorba despre copil sunt disperata! Am un băiat de aproape 8ani care de 2 săptămâni se comporta ciudat.. El a fost dintotdeauna atasat de mine, mama lui, dar acum a depasit orice limita.. In general muncesc de dimineata pana seara, eu îl duc dimineata la scoală iar când iese de la after school de cele mai multe ori îl astept eu. In vacanta aceasta am stat o luna si jumătate acasa timp pe care mi l.am dedicat exclusiv lui! De 2 sapt nu sta fără mine nici daca ma duc la pâine. Plânge ca daca eu patesc ceva si mor sau daca eu plec si.l părăsesc.. Am luat.o drept gluma, rasfat uneori dar problema s.a agravat in câteva zile. Acum câteva zile am fost la scoală lui sa ajut la amenajarea clasei, el rămânând acasa cu tatăl lui. In 2 ore m.a sunat de 23 de ori de fiecare data plangand si intrebandu.ma dc vin acasa.el nu sta niciodată singur in casa, tot timpul spune ca ii este frica desi i.am luat si o
chinchilla pe post de prieten. Azi când l.am dus la scoală de 4ori s.a întors din interior plângând – sa nu cumva sa plec fără sa mă uit cum urca si sa nu cumva sa plec de acasa in seara aceasta fără el, sa nu.l părăsesc.. Acum o jumătate de ora m.a sunat invatatoarea ca a plâns toata ziua , aceeasi poveste, sa nu mor, sa nu plec. Mentionez ca este un copil foarte iubit, nu rasfatat, nu a fost amenintat nici in gluma ca.l părăsim sau alte prostii. Tot timpul ne spune ca ne iubeste enorm si ca vacanta aceasta a fost cea mai frumoasa din viata lui. Va rog spuneti.mi ce sa fac sa.mi ajut copilul, sunt sigura ca suferă si nu mai suport


Botezat-Antonescu Radu 7:50am Sep 19
aceasta anxietate de separare/abandon pleaca dintr-un atasament foarte puternic fata de dvs…. credeti ca este posibil ca cineva sa il fie speriat? Sau sa fi vazut la TV… auzit discutii in casa sau in parc despre ‘moartea mamei’? Ati discutat cu el? El ce spune despre aceasta frica a lui? Daca nu reusiti sa va spuna ce gandeste, atunci mergeti cu el la un psihoterapeut specializat pe copiii din aceasta categorie de varsta. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed