Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Gratuit: Programul "Sa controlam stresul si anxietatea" - din 8 februarie 2016, Bucuresti

Program gratuit: Sa controlam stresul si anxietatea – din 8 februarie 2016, Bucuresti

Gratuit: Programul "Sa controlam stresul si anxietatea" - din 8 februarie 2016, Bucuresti

La început de an, echipa Călătorie către sine vă propune să participaţi la un antrenament psihologic intensiv şi interactiv prin care să deprindeţi noi strategii de a face faţă situaţiilor dificile de zi cu zi.

Incepand de luni, 8 februarie 2016, ora 18.30 va invitam la un antrenament psihologic de zece saptamani in care sa lucram asupra stresului si asupra strategiilor de a face fata in situatiile limita. Cum gestionam frica, teama, presiunea si tensiunea? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom gasi raspuns in cadrul celor zece saptamani.

Stresul apare atunci când cerinţele exterioare ne depăşesc capacitatea de a le rezolva. Uneori acest lucru are efecte pozitive, mobilizându-ne și ambiționându-ne. Alteori, termenele limită, sarcinile nerezolvate, relațiile dificile, dorințele și nevoile nesatisfăcute, duc la agitație interioară, tristețe, stimă de sine scăzută, presiune și tensiune. De multe ori, stresul este însoțit și de simptome fizice precum amețeală, greață, oboseală constantă, dureri de stomac, de cap și de spate.

Alături de aceste simptome pot apărea grijile și temerile. Sensul vieții este pus la îndoială, iar frica începe să-și facă simțită prezența prin evitarea anumitor persoane, a anumitor locuri sau situații. Există două tipuri de frici: frica specifică, cu obiect („mi-e frică de șefu’’”, „mi-e frică de părinţi”, „mi-e frică de înălţime”) și frică nespecifică, fără un obiect anume (resimțită ca stare generală de teamă și neliniște).

Aceste stări pot fi trecătoare sau pot dura perioade întregi de timp (săptămâni, luni, poate chiar ani). Când ele persistă, calitatea vieții începe să scadă. Sentimentele de vinovăție, tristețea, lipsa de chef, neîncrederea în forțele proprii și teama de eșec ajung să ne conducă întreaga existență, viaţa devenind o lungă și dureroasă aşteptare a fericirii.

Este responsabilitatea fiecăruia să oprească această aşteptare chiar acum şi chiar aici și să recapte controlul asupra propriului drum în viață.
Dacă vă regăsiți în descrierea de mai sus sau cunoașteți pe cineva în această situație, acum este momentul să faceți ceva pentru dumneavoastră sau cei dragi.

Echipa Călătorie către sine vă oferă şansa de a participa gratuit la un program de terapie și dezvoltare personală în grup. Timp de 10 săptămâni ne vom axa pe gestionarea situaţiilor dificile şi creşterea toleranţei la stres şi anxietate.

Obiective:

Împreună ne propunem ca în urma celor 10 ședințe, a câte două ore jumătate fiecare, să atingem următoarele obiective:

  • conștientizarea și îmbunătățirea strategiilor personale de a face față stresului și neprevăzutului;
  • înțelegerea relației cu prorpia persoană, dar și cu societatea (la locul de muncă, la școală, în cuplu sau familie);
  • diminuarea stresului și a anxietății;
  • îmbunătățirea relațiilor de comunicare și a abilităților de contact;
  • dobândirea unor strategii noi de gestionare a situațiilor limită.

Prin atingerea acestor obiective urmărim redobândirea controlului asupra propriei vieți!

Traineri:

Psihoterapeut drd. Simion Raluca
Psihoterapeut drd. Filip Popovici

Detalii suplimentare despre traineri găsiti aici.

Detalii program:

Programul va începe pe 8 februarie 2016 și se va desfășura săptămânal, în fiecare zi de luni, de la ora 18.00. Pentru a putea beneficia de gratuitate este nevoie să completați următorul chestionar (clic aici).

De asemenea, va exista o presedință individuală de 45 de minute pentru a înțelege mai bine ce presupune acest program.

Atenție! Înscrieri până pe 2 februarie! Număr de locuri limitate!

Contact:

Tel.: 0744.794.378

E-mail: echilibru_psi@yahoo.ro

Adresa: Calea. Griviței nr. 107-109, et. 2, ap 14, interfon 014Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita