consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Gratuit: Invitatie la seara deschisa feng shui - 8 octombrie, Bucuresti

Gratuit: Invitatie la seara deschisa feng shui – 8 octombrie 2015, Bucuresti

Dragi prieteni,

Joi, 8 octombrie, ora 18.30, sunteti invitati la seara deschisa lunara feng shui, de la Feng Shui Studio, zona ultracentrala Dorobanti Perla – ASE.

Acces liber, cu programare prealabila la telefon, numarul de telefon si adresa fiind disponibile aici: http://fengshui-studio.ro/contact/

Seara deschisa se va tine cu minimum 6 participanti si este organizata de Diana Roman, expert feng shui rezidential/business (mai multe detalii gasiti aici).

Program:

Prezentare material despre stelele zburatoare anuale versus stele zburatoare permanente ale unei case:

  • Se apropie sezonul in care vor incepe actualizarile feng shui anuale 2016. Remediile vechi (din 2015) vor trebui indepartate, iar remediile noi trebuie amplasate din luna ianuarie.
  • Nota: Desi anul energetic se schimba abia la inceputul lunii februarie, influentele se vor simti deja din luna Sobolanului – decembrie.
  • Cladirile care s-au aflat in intemnitare anuala 2015 vor fi  “ eliberate” si norocul va reveni in familiile care locuiesc acolo, iar alte cladiri vor intra in intemnitare anuala in 2016. Pentru a putea minimiza efectele nefericite, este neaparat necesar ca solutiile sa fie implementate din timp.
  • Nota: ceea ce va aduce intemnitarea anuala in viata celor care locuiesc in respectiva cladire intemnitata are legatura cu  semnificatia stelei zburatoare din centru, si avand in vedere ca anul 2016 va aduce in centrul grilelor steaua bolilor, cred ca este de maximum interes sa ne protejam sanatatea.

Atentionari Ba Zi – Cele patru coloane ale destinului- pentru octombrie, Luna Cainelui.

Minibazar cu remedii feng shui pentru casa/remedii personale zodii.

Programari consultanta feng shui si analiza Celor patru stalpi ai destinului, ceremonii curatare spatii – Diana Roman

Rezervari consultatie individuala Maestrul chinez Benson Yeo, pentru Ba Zi sau day selection pentru: nastere prin cezariana, interventie chirurgicala, business opening, mutare casa noua, schimbare usa de intrare (Maestrul va fi in Bucuresti intre 10 si 22 octombrie).

Inscrieri cursuri feng shui si astrologie chineza.

In cadrul serii deschise se pot stabili si detalii pentru conferinte/evenimente corporate de sarbatori, cu tema feng shui sau coloanele destinului, astrologie chineza.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier