Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNu de mult am cunoscut o familie care are un baiat de 29 de ani. Acest baiat nu mai are mama de 6 ani si am inteles ca mama lui a murit chiar de ziua lui…

Terapeuti RO 8:42am Jan 20
Mesaj:
Buna ziua ma numesc a. mariana am o problema si mi-as dori din tot sufletul ca la dumneavoastra sa gasesc o solutie si o sa o iau cu inceputul ca va dati dumneavoastra seama despre ce este vorba. Nu de mult am cunoscut o familie care are un baiat de 29 de ani .Acest baiat nu mai are mama de 6 ani.Din cate am inteles mama lui a murit chiar de ziua acestuia prin urmare ca sa treaca mai usor peste acest necaz a ales sa se mute la prietena lui,a stat la ea aproximativ 1 an jumatate timp in care relatia cu tatal lui sa racit enorm de mult nu sau mai sunat nu au mai comunicat unul cu celalalt.Intr-o zi tatal lui se trezeste cu un telefon de la el in care ai spune ca in cateva zile va reveni acasa bineinteles sa despartit de acea fata.Dupa un timp el a intalnit o alta fata din brasov , am uitat sa va specific ca el este din bucuresti asa si a vorbit cu acea fata sau intalnit si a hotarat ca ea sa se mute la el acasa bineinteles nici de data asta relatia nu a rezistat foarte mult si sau despartit.Dupa ceva timp tatal lui avea sa afle ca ea era dupa interes si vruia doar sa ai gaseasca un servici bine platit la o banca, bani lui si asa mai departe.In acest moment acest baiat este inchis in el nu vorbeste cu nimeni nici cu tatal lui decat cu 2 prieteni pe care ai are si atat.Acum dupa ce mi-ati auzit povestea poate ami dati si mie cateva sfaturi ce sa facem ca sa al scoatem din aceasta stare de depresie in care o cazut va rog din suflet sa ma ajutati.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:40am Jan 20
incercati sa il convingeti ca starea in care se afla are nevoie de atentie specializata, ca i-ar face bine sa discute cu un psihoterapeut despre aceste lucruri si sa le rezolve. Succes!

Mary Mariana Tha 5:45pm Jan 20
Multumesc pentru sfat
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed