consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu de mult am cunoscut o familie care are un baiat de 29 de ani. Acest baiat nu mai are mama de 6 ani si am inteles ca mama lui a murit chiar de ziua lui…

Terapeuti RO 8:42am Jan 20
Mesaj:
Buna ziua ma numesc a. mariana am o problema si mi-as dori din tot sufletul ca la dumneavoastra sa gasesc o solutie si o sa o iau cu inceputul ca va dati dumneavoastra seama despre ce este vorba. Nu de mult am cunoscut o familie care are un baiat de 29 de ani .Acest baiat nu mai are mama de 6 ani.Din cate am inteles mama lui a murit chiar de ziua acestuia prin urmare ca sa treaca mai usor peste acest necaz a ales sa se mute la prietena lui,a stat la ea aproximativ 1 an jumatate timp in care relatia cu tatal lui sa racit enorm de mult nu sau mai sunat nu au mai comunicat unul cu celalalt.Intr-o zi tatal lui se trezeste cu un telefon de la el in care ai spune ca in cateva zile va reveni acasa bineinteles sa despartit de acea fata.Dupa un timp el a intalnit o alta fata din brasov , am uitat sa va specific ca el este din bucuresti asa si a vorbit cu acea fata sau intalnit si a hotarat ca ea sa se mute la el acasa bineinteles nici de data asta relatia nu a rezistat foarte mult si sau despartit.Dupa ceva timp tatal lui avea sa afle ca ea era dupa interes si vruia doar sa ai gaseasca un servici bine platit la o banca, bani lui si asa mai departe.In acest moment acest baiat este inchis in el nu vorbeste cu nimeni nici cu tatal lui decat cu 2 prieteni pe care ai are si atat.Acum dupa ce mi-ati auzit povestea poate ami dati si mie cateva sfaturi ce sa facem ca sa al scoatem din aceasta stare de depresie in care o cazut va rog din suflet sa ma ajutati.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:40am Jan 20
incercati sa il convingeti ca starea in care se afla are nevoie de atentie specializata, ca i-ar face bine sa discute cu un psihoterapeut despre aceste lucruri si sa le rezolve. Succes!

Mary Mariana Tha 5:45pm Jan 20
Multumesc pentru sfat


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier