consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
cursuri reiki komo kai bucuresti, cluj napoca, targu mures, iasi

Cursuri Reiki pentru incepatori (maestru Reiki Dan Cismas) – aprilie-mai 2016, Iasi, Cluj-Napoca, Targu-Mures si Bucuresti

Cursuri Reiki nivelul 1 (Shoden), pentru incepatori

Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Targu-Mures

Datele cursurilor:

Bucuresti: sambata, 7 mai, 10:00-17:30

Iasi: sambata, 14 mai, 10:00-17:30

Targu-Mures: sâmbătă, 28 mai, 10:00-17:30

Cluj-Napoca

11742632_727633407364144_1474321164540358324_nShoden insemna “primul sau inceputul invataturii”. La acest nivel ne vom focusa pe autovindecare, sanatate, fericire si iubire.

Acest curs este destinat celor care iau contact cu Reiki pentru prima data, dar si celor mai avansati care doresc sa aprofundeze Reiki.
Acest sistem de Reiki este un sistem traditional, el provenind de pe linia de initere japoneza. Initiatorul acestui sistem este sensei Hyakuten Inamoto, care este maestrul meu.

“Mergi cu calm in mijlocul laudelor sau al invinuirii”, Komyo Reiki Kai

Obiectivele cursului sunt:

 • Invatarea folosirii Reiki (Energia Universului) in autotratament si tratarea altora;
 • Raspandirea Reiki-ului, usurinta practicarii lui si incurajarea celorlalti de a trata folosind mainile;
 • Imbunatatirea mintii si a corpului;
 • A trai sanatos si in pace in fiecare zi;
 • Atingerea pacii absolute interioare Anshin Ritsurei – termen folosit de sensei Usui.

Mai jos va prezint noua (din nenumăratele) aplicaţii utile pentru folosirea terapiei Reiki, trapie care poate ajuta la îmbunătăţirea vieţii personale şi a celei profesionale:

 1. Terapia Reiki calmează stresul si tensiunea, relaxeaza muşchii si elibereaza presiunea mentală/emotională. Acesta este un efect imediat intr-o sesiune de vindecare sau autovindecare Reiki.
 2. Reiki poate reduce durerea şi iritaţiile şi se poate manifesta în câteva minute de aplicare Reiki pe zona afectată/organul afectat.
 3. Reiki poate ajuta “topind” blocajele mentale negative la persoane de toate vârstele şi ducand la acceptarea realităţii a ceea ce suntem cu adevărat și să ne iubim.
 4. Reiki poate ajuta la protejarea facultăților noastre mental-emoționale de la a reacţiona emoţional negativ sub influenţele dăunătoare şi în faţa unor situații defavorabile. Ea aduce claritate a minţii şi fermitate in decizii. Creează încrederea în sine şi capacitatea de a face cel mai mult din ceea ce avem de făcut!
 5. Reiki ajută mintea să devină “mai sclipitoare” și te poate ajuta să vezi cu mai multă claritate.
 6. Reiki poate ajuta relaţiile. Face o treabă uimitoare la a readuce dragostea, acceptarea şi înţelegerea prin intermediul terapiei Reiki, chiar dacă părţile implicate sunt inconştient de ea! Reiki lucrează necondiționat, asa că funcţionează întotdeauna spre binele suprem al tuturor partilor implicate.
 7. Reiki accentuează dezvoltarea intuiţiei noastre sau al şaselea simţ şi adânceşte conştiinţa noastră spirituală. Pentru cei care au o înclinatie spirituală vor experimenta un avans uimitor al dezvoltării spirituale prin tratamente regulate Reiki.
 8. Reiki aduce aproape instant pace, armonie, intelegere reciproca, cooperare şi îndeplinirea în cadrul unui grup de oameni, indiferent daca este o familie, o echipa, sau un bordul unei firme, clasa sau asociere care lucreaza pentru o cauza comuna.
 9. Reiki reinstituie bunăstarea fizică, mentală, emoţională şi profesională. Reiki aduce cu el un val de pozitivitate care pot fi experimentat distinct de fiecare care a primit tratament Reiki fie direct, sau ca parte a unui grup de destinatari.

La acest nivel ne vom focusa pe auto-vindecare, sanatate, fericire si iubire.

Cursantii vor dobandi:

 • cunostinte de Reiki Ryoho (metoda de vindecare);
 • istoria Reiki-ului.

Accentul se va pune pe practica utilizarii Energiei Reiki prin autotratament si tratamentul facut altora, invatarea nonatasamentului prin practica “punerii mainilor” si diverse metode de dezvoltare si de crestere a nivelului spiritual si a energiei Reiki.

Cursul se va tine pe parcursul a 7 ore (având câteva pauze pentru un ceai, etc.) si se vor acorda 4 initieri Reiki, iar la sfarsit veti primi un suport de curs si diploma care sa ateste parcurgerea cursului cu un profesor atestat si primirea initierilor.

Detalii privind desfasurarea cursului/workshop-ului:

• Prezentare
• Meditatia GasshoTeoria:
• Introducere in Komyo Reiki Kai – Linia de initiere, motto-ul sistemului
• Prezentarea principiilor Reiki

Initiere
• Primele doua initieri in Komyo Reiki Kai gradul I – Shoden

Practica:
• Invatarea pozitiilor traditionale de aplicarea mainilor in vederea autotratamentului

Initiere
• Ultimile doua initieri in Komyo Reiki Kai gradul I – Shoden
• Meditatie Hatsurei Ho pentru purificare si pregatirea initierii.

Practica:
• Exersarea tratamentului Reiki aplicat unei alte persoane

Dupa curs:

Dupa ce veti participa la acest curs, veti beneficia in continuare de sustinerea mea, de-a lungul practicii voastre, prin intalniri de lucru, dialogul pe e-mail sau telefon, in cazul nelamuririlor care pot apare.

Aveti posibilitatea de a parcurge cele 4 nivele , in timp, pana la obtinerea nivelului de maestru.

Linia mea de initiere este: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Hyakuten Inamoto – Dan Cismas

Taxa de participare:

Aceasta este de 250 ron, sub formă de donație. Rezervarea este confirmata dupa achitarea avansului de 50 ron, diferenta putandu-se achita inainte de inceperea cursului.

Alte detalii si inscriere: 

Workshopul va fi facilitat de catre Dan Cismas:

 • Maestru Komyo Reiki Kai;
 • Maestru Gendai Reiki Ho;
 • Maestru Karuna Reiki;
 • Vindecător avansat in metoda “Vindecare Dinamica®”.

Pentru alte detalii (taxa, modalitate de inscriere) puteti sa ma contactati direct pe mine, Dan Cismas, la tel. 0743.792.465 sau prin e-mail: dan.cismas@gmail.com.

Adresa:
In functie de oras, adresa va fi oferita participantilor, odata cu confirmarea participarii la curs.

Va fi o zi menita sa iti aduca pace si sa te reconecteze la adevarata ta natura Divina.
Daca simti ca acest workshop te poate ajuta pe drumul tau, te astept cu drag la acest curs de vindecare prin “punerea mainilor” ca sa descoperim impreuna acele abilitati care sa te sprijine in indeplinirea misiunii tale in aceasta viata.

Important:
Pentru participare, va rog sa ma contactati prin e-mail sau telefon!!!Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile