Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Formare de practician de Vindecare Reconectiva, seminar nivel I | 13-15 iunie 2014, Belgrad

Formare de practician de Vindecare Reconectiva, seminare nivel I si nivel II – 13-17 iunie 2014, Belgrad

Vrei sa devii practician de baza in Vindecarea Reconectiva?

Beneficiaza de singurele seminare din 2014 ale Reconectarii care ofera traducere in limba romana si sunt cele mai apropiate de Romania!

Avand in vedere faptul ca cel mai probabil pana in 2015 nu vor mai exista seminare de formare in Romania, aceasta este o ocazie deosebita pentru cei care doresc sa devina profesionisti in Vindecarea Reconectiva, participantii romani beneficiind de traducere simultana, in casti, in limba romana.

Daca vrei sa practici Vindecarea Reconectiva pentru tine si cei apropiati, urmeaza seminarul nivelului I: “Elementele esentiale ale Vindecarii Reconective” (13-15 iunie).

Pentru a deveni practician de baza in Vindecarea Reconectiva, urmeaza, suplimentar, si seminarul nivelului II: “Programul de bază al practicianului de Vindecare Reconectivă” (16-17 iunie).

Seminarele si antrenamentul tau in lucrul cu frecventele reconective de vindecare vor Formare de practician de Vindecare Reconectiva, seminar nivel I - 13-15 iunie 2014, Belgradfi sustinute chiar de catre dr. Eric Pearl, fondatorul Reconectarii, si de asistentii sai. Vei invata cum sa te conectezi cu aceste frecvente, cum sa le simti, sa le urmaresti, sa interactionezi cu ele si sa le folosesti pentru a te reconecta cu adevarata ta esenta, cu evolutia ta si cu potentialul tau real.

Pentru mai multe detalii si inscriere accesati: Seminare de Vindecare Reconectiva Nivelul I + Nivelul II – Belgrad – 13-17 iunie 2014 (lb.romana)

Pentru practicienii deja existenti

Aceasta este o ocazie importanta, de asemenea, pentru cei care au participat la cele doua seminare inainte de anul 2013, sa-si actualizeze statutul de practician de baza de Vindecare Reconectiva. In cazul participarii (retake), acestia vor beneficia de o reducere considerabila in ceea ce priveste seminarul de nivel II.

Pentru mai multe detalii in aceasta privinta accesati: http://www.reconectarea.com/practicieni/statutul-si-acreditarea-practicienilor/scrisoare-din-partea-reconnection-llc-adresata-practicienilor-cu-privire-la-statutul-practicienilor-de-vindecare-reconectiva-si-reconectare

Inscrieri: Andra Ivanov, practician acreditat de Vindecare Reconectiva si Reconectare, 0723.694.584Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita