consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Formare: Gendai Reiki, pentru incepatori (instructor Alexandru Simionescu) - Bucuresti

Formare: Cursuri Gendai Reiki pentru incepatori (maestru Reiki Alexandru Simionescu) – 2 aprilie 2016, Bucuresti

Sambata, 2 aprilie 2016, in Bucuresti, cu incepere de la ora 10.00, se va desfasura cursul Gendai Reiki nivel 1.

Printr-o abordare lipsita de mistere inutile, informatii dubioase, fara implicari de natura religioasa, la cursurile mele poti acum dobandi, fara efort sau concentrare, abilitatea de a accesa Reiki, conform unei metode energetice de vindecare, acceptata ca forma de vindecare complementara de catre medicina alopata occidentala si nu numai.

Prin simpla participare la acest curs Reiki de nivel 1, fara a utiliza puterea mintii, vei putea sa te conectezi oriunde, oricand la Sursa Energiei, pentru a efectua o terapie Reiki completa, atat tie, cat si celor apropiati tie, prin vibratia vindecarii.

Smionescu Alexandru – Maestru si instructor Reiki – Bucuresti si ConstantaInstructor Reiki:

Alexandru Simionescu, inginer si economist cu specializare de terapeut si instructor Gendai Reiki Ho, de la nivel incepator, pana la nivel de maestru.

Daca vrei sa stii cum are loc cursul cu mine, poti citi mai multe aici: Cum sa pui capat problemelor tale prin Vibratia Vindecarii!Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile