Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Metoda constelatiilor familiale

Eu si familia mea – Workshop Constelatii Familiale – 20, 21 aprilie 2013, Bucuresti

Ultimele 2 zile pentru inscrieri la tel: 0724.813.112!
Mai sunt doar 3 locuri disponibile!
Nu pierdeti ocazia conectarii la familie si relatii!

Cat de bine esti impacat cu trecutul, cu prezentul si cu viata ta?

Vino la acest workshop pentru a trai in prezent si a culege roadele vietii.

Sentimentele adanci de iubire, suferinta si loialitatea din sistemul nostru familial ies la suprafata prin intermediul trairilor reprezentantilor, astfel noi putand deveni mai constienti de o serie de adevaruri profunde ale fiintei noastre si ale familiei noastre, fie ea cea de origine ori cea actuala, intemeiata de noi. Dar, de indata ce reusim sa vedem durerea si dificultatea la sursa ei si sa ne inclinam cu respect in fata celor ce au fost inaintea noastra si au trecut prin aceste greutati, dandu-le un loc in amintirea si in inima noastra, putem sa ne reluam locul pe care Viata ni l-a daruit, pasind in puterea noastra cu binecuvantarea strabunilor si sustinerea lor.

Astfel, nu numai ca noi insine suntem eliberati de poverile si suferintele care nu ne apartin, ci acestea nu mai sunt transmise mai departe generatiilor viitoare, copiilor si nepotilor nostri.

Deseori, dorinta de a nu transmite si copiilor nostri dificulatile pe care le-am purtat noi da un imbold puternic pentru a cauta vindecarea personala.

Totusi, niciun set de explicatii teoretice sau enumerari de situatii cu potential de interes pentru aceasta munca uimitoare nu tine loc experientei de a participa la o constelatie familiala.
Cu adevarat, gasesc ca a participa la o constelatie familiala in calitate de reprezentant, client ori facilitator e un mare dar intru constientizare, compasiune, vindecare, intelegere, regasire de sine si acceptare- a noastra si a altora. Cumva, largim experienta noastra de a fi umani, prin pasirea in locul altora ca reprezentanti, si, paradoxal, facand loc in inima noastra pentru ceilalti, nu numai pe ei ii primim cu mai multa compasiune, intelegere, acceptare, iubire, ci, odata reveniti la noi insine, gasim ca avem mai mult loc, compasiune, intelegere si apreciere si pentru propria noastra persoana, intr-un alt fel decat pana atunci.

Va astept cu drag:

Cand: 20 si 21 aprilie 2013, incepand de la ora 10:00 pana seara.

Ora de incheiere o vom stabili in functie de dinamica grupului.

Tarif workshop: 200 RON/persoana, pentru a va rezerva un loc sigur va trebui sa achitati un avans de 50 RON la centru sau prin transfer bancar. Detalii despre cont vor fi furnizate ulterior persoanelor interesate. Data limita pentru inscrieri este 15 aprilie 2013 ora 18:00.

Numar de participanti: 10-15 persoane.

Mentionez ca programul workshop-ului se poate ajusta in functie de numarul de participanti.

Date de contact: Telefon inscrieri: 0724.813.112 sau 0744.487.260 sau 0733.328.922,

mail: office@peopledevelop.ro

Carmen Simona Sbarna

Psihoterapeut facilitator si coordonator workshop

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile