Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA

Doriti o formare autorizata in domeniul consilierii pentru dezvoltare personala?

Daca sunteti interesati de domeniul dezvoltarii personale, domeniu nou si in continua crestere si doriti sa obtineti o formare autorizata in acest segment, sa lucrati independent ca persoana fizica autorizata sau ca angajat al unor institutii, va invitam sa participati la Cursul „Consilier pentru dezvoltare personala”, acreditat de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si ANC (CNFPA) – cod COR 242324.


Desfasurarea cursului:   BUCURESTI

 •   26  iulie – 28 iulie 2013 – prima sesiune

26.07.2013 – intre orele 17.00 – 21.00
27.07.2013                 -  10.00 – 19.30
28.07.2013                 –  10.00 – 19.30

 •   02 august – 04 august 2013 – a 2 a sesiune

02.08.2013 – intre orele 17.00 – 21.00
03.08.2013                  – 10.00 – 19.30
04.08.2013                  – 10.00 – 19.30

 

Taxa curs:         1600 lei (se poate achita si in rate, 1/2 la inscriere si diferenta la inceperea sesiunii a 2-a.

 

Beneficii obtinute in urma cursului:

·         Consilierul poate lucra in mod independent ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii foarte variate de activitate, sprijinind imbunatatirea performantelor fortei de munca si oferind ajutor managementului companiilor pentru atingerea obiectivelor organizationale.

·         Dobandirea unor cunostinte, abilitati,  tehnici si aptitudini necesare practicarii ocupatiei de Consilier pentru dezvoltare personala.

·         Obtinerea unei certificari nationale recunoscute de Ministerul Muncii, de Ministerul Educatiei, Familiei si Protectiei Sociale, ANC (CNFPA) si internationale conform Conventiei de la HAGA.

·         Participarea la cursul autorizat de COMUNICARE MANAGERIALA cod COR 121207 - este foarte important in munca viitorului CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA si reprezinta un proces dinamic, influentat de toata complexitatea si incertitudinile comportamentului uman la pretul redus 50% – de 150 lei (19-21 iulie 2013)

 • Imbunatatirea abilitatilor de comunicare, ascultare activa, atentie pentru detalii, focalizare pe probleme, analiza si sinteza, interactionare si adaptabilitate in conditii de lucru cu categorii foarte diverse de persoane.
 • Abordarea si deprinderea unor calitati: calmul, neutralitatea, grija pentru client, rabdarea, onestitatea, obiectivitatea, seriozitatea, responsabilitatea, perseverenta, deschiderea, receptivitatea si gandirea pozitiva.
 • Acest curs este interactiv si aplicat, avand o componenta practica de pana la 70 % din durata totala a formarii.

Conditii de acces :

 • Persoanele cu studii superioare finalizate  prin examen de licenta (indiferent profilul de activitate) vor obtine certificatul de absolvire CNFPA

Competente obtinute:

 • Identificarea directiilor de dezvoltare cu rabdare, tinand seama de particularitatile individuale ale persoanei consiliate si contextul situatiei problema, respectand obiectivele urmarite si avand in vedere disfunctionalitatile relevate in urma explorarii situatiei problema.
 • Analizarea cu atentie a prioritatii directiilor de dezvoltare in functie de nevoile personale ale clientului, respectand sistemul de valori si convingeri al acestuia si tinand seama de detaliile situatiei problema.
 • Acorda sprijin cu perseverenta si responsabilitate pentru dezvoltarea personala a clientului, prin intermediul unor tehnici adecvate, in functie de directiile de dezvoltare alese si urmarind stimularea actiunii nemijlocite a acestuia pentru corectarea deficientelor personale pe care si le-a identificat anterior.
 • Evalueaza cu obiectivitate si discernamant, in mod continuu pe parcursul perioadei de consiliere, adecvarea solutiei adoptate pentru dezvoltarea personala a clientului, avand in vedere toate aspectele relevante pentru acesta si aplicand diverse tehnici specifice, in functie de etapele de lucru stabilite de comun acord.

FORMATORI:

OANA RALUCA BADEA Formator certificat MECT si CNFPA, psiholog licentiat, mediator, consilier de dezvoltare personala si spirituala, Quantum Vortex Energy Healer & Speaker.


ALEXANDRA ALINA CONSTANTINESCU (HANCIU)Formator certificat MECT si CNFPA, psiholog licentiat, consilier psihologic  si coach cu orientare experientiala si  programare neurolingvistica (NLP), specialist management resurse umane, trainer organizational softskills in mediu multinational.

 

Pentru inscriere va asteptam la sediul nostru din Calea Mosilor nr 124, et 1, ap 2, sector 2, Bucuresti de luni – vineri de la 10.00-20.00 sau ne puteti trimite actele necesare la inscriere pe e-mail si achita avansul in contul firmei.

Acte necesare la inscriere:

 • copie BI/CI
 • copie certificat de nastere
 • copie diploma de studii (diploma de licenta)
 • copie certificat de casatorie (pentru doamne daca este cazul)
 • certificat medical cu mentiunea:”apt pentru: Cursul  Consilier pentru dezvoltare personala”

Inscrierea se va face pana la data de 25 iulie 2013-  la sediul nostru sau prin email (se vor atasa actele necesare si OP-ul cu plata taxei de curs) .

Cont: - avansul sau taxa cursului – se poate face si in contul nostru: RO20BRDE441SV19782394410 – BRD – UNIREA (se trimite op-ul scanat prin email).

 • RAM-INFO SERV
 • CF: RO8423588
 • RC: J40/3849/1996

La sfarsitul acestui curs, in urma examenului – se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia Consilier pentru dezvoltare personala insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Certificatelese elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de C.N.F.P.A ( ANC). 

Contact :

 • tel. / fax: 021/311.63.03
 • mobil: 0723163926, 0748.754.955, 0722.675.316, 0728 120 340
 • e-mail: office@raminfo.ro, ris_cursuri@yahoo.com, ris_srl@yahoo.com
 • web: www.cursuri.raminfo.ro

 

 • Cursul de “Consilier pentru dezvoltare personala” are misiunea de a oferi solutii personalizate pentru dezvoltarea personala si profesionala, in rezonanta cu misiunea personala a cursantilor inscrisi.
 • Activitatea consilierului pentru dezvoltare personala este distincta fata de activitatile de psiho-terapie, psihiatrie, consiliere psihologica, prin prisma intensitatii si complexitatii scazute a problematicii clientilor si a instrumentelor si tehnicilor specifice de lucru care se bazeaza pe non-directivitate.
 • Consilierul de dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.
 • Specialistul in consiliere pentru dezvoltare personala este o persoana neutra, impartiala, care ii sustine pe clienti in investigarea situatiilor problema si faciliteaza explorarea solutiilor potentiale pentru reglarea eventualelor disfunctionalitati induse in plan personal si in relatiile socio-profesionale de catre o serie de factori perturbatori extrem de variati printre care se inscriu: volumul si complexitatea activitatilor desfasurate in mod curent, multiplele responsabilitati asumate in familie si societate, imprevizibilitatea contextelor de lucru, dinamica schimbarilor si nevoia continua de adaptare in situatii noi, presiunea informationala etc.
 • Consilierul pentru dezvoltare personala stimuleaza identificarea si alegerea solutiei optime de catre fiecare client pentru sine insusi, pentru diminuarea nivelului de stres, inlaturarea confuziei, tensiunilor acumulate si a blocajelor temporare induse in evolutia personala pe unul sau mai multe planuri.
 • Investigarea situatiilor problema se realizeaza impreuna cu persoanele afectate, pe baza acordului lor liber exprimat, pe parcursul unui proces in care sunt analizate si clarificate cauzele care genereaza perturbatii si sunt identificate diverse alternative posibile de indepartare a blocajelor resimtite.
 • Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea sondarii si relevarii propriilor capacitati si resurse si a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile intr-o maniera particularizata.
 • Consilierul pentru dezvoltare personala asigura deplina confidentialitate privind problemele clientilor, exceptie facand situatiile prevazute prin lege.

    Pentru persoanele care doresc supervizare de catre un psihoterapeut cu experienta, in activitatea de consiliere pentru dezvoltare personala, organizam workshopuri in fiecare marti intre orele 19.00 – 21.30 la pretul de 50 lei / persoana.

 In cadrul acestor workshopuri - se vor aplica tehnicile deja invatate si altele noi, sfaturi practice, schimb de experienta, sesiuni de intrebari si raspunsuri.

 

Daca sunteti interesati  formari si in alte domenii de activitate, va informam ca in lunile iulie si august avem reducere 30% .

www.cursuri.raminfo.ro

 

Va asteptam cu drag!

Commentariile sunt inchise.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile