Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
PsyBears_dezvoltare personala si psihologie

Cursuri PsyBears Soul Center, Centru de Excelenta în Psihologie si Dezvoltare Personala – 2016, Brasov

Cursuri PsyBears Soul Center, Centru de Excelență în Psihologie și Dezvoltare Personală

Contact PsyBears Soul Center, Centru de Excelență în Psihologie și Dezvoltare Personală:

Mobil: 0735.663.118; 0728.094.898

Telefon: 0371.447.480

E-mail: office@psybears.com

www.psybears.com

Locul de desfasurare a cursurilor:

Str. General Eremia Grigorescu nr. 1 (casa galbenă), Brașov

 Curs acreditat – NLP Practitioner

Program: joi, vineri, sâmbătă și duminică

Data:

Orele: 18:30-21:30 (vineri) și 09.00 – 18.30 (sâmbătă și duminică)

Cost: 600 lei/modul I

Avans de 200 lei pentru rezervarea locului!

Doar prin achitarea avansului aveți locul rezervat!

Se achită în contul IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS, C.U.I. 31319159

Confirmarea plății se trimite pe email: office@psybears.com

Înscrieri prin formular online:

https://docs.google.com/forms/d/1bP6DgL5DK58wpt1qk_c7ouihDF9GIlaa90o_h75yipM/viewform

Mobil: 0735.663.118; 0728.094.898; 0721.281.242 (Dorel Butuca)

De ce să participi la curs?

I. NLP îți va îmbunătăți viața profesională.

 1. Vei obține o relaționare și comunicare mult mai buna și eficientă cu colegii tăi de serviciu, cu șefii tăi, cu subalternii sau chiar cu partenerii tăi de business. La acest curs de NLP vei avea posibilitatea de a înțelege cum poți obține  rapid și eficient RAPPORT cu orice persoană. Vei învăța secretele necesare pentru a le aplica în relația ta cu colegii, cu seful tău sau în întalniri, în negocieri sau chiar la telefon. Vei învăța că fiecare OM are propriul lui stil de comunicare. Noi vă vom învăța să recunoașteți stilul personal și al celorlalți de comunicare, oferindu –vă șansa să vă construiți un limbaj care să fie în concordanță cu mesajul celui din fața voastră.
 2. Vei deveni maestru al limbajului trupului. Vei învăța cum să îți folosești corpul pentru a ajuta comunicarea verbală pentru a obține rezultatele pe care le dorești. Există în NLP tehnici și procese care te vor ajuta șă îți îmbunătățești abilitățile de rapport ce îți vor fi de folos în afaceri.
 3. Vei angaja personalul cel mai competent. La cursul nostru vei învăța cum să îți angajezi persoanele potrivite pentru anumite locuri de muncă.  Vei avea o metodologie care să vă ajute în selecția personalului și vei reduce anumite cheltuieli și pierderi.
 4. Setarea eficienta și realistă a obiectivelor personale și profesionale. Noi te vom învăța tehnici detaliate să știi să îți setezi obiectivele și să ai o strategie care să te ajute să obții ceea ce îți dorești . ”Setarea de obiective este un proces eficient pentru tine și pentru echipa ta”.
 5. Tu vrei să vinzi mai mult. În ziua de azi abilitățile efective de vânzare într –o piață competitivă sunt mai importante ca niciodată.  Tu vei învăța tehnici de NLP care te vor ajuta să înțelegi strategiile inconștiente de cumpărare a unui client. Când vei afla acest secret, asta te va ajuta să își crești vânzările.
 6. Poate își dorești să obții o schimbare în carieră. Cursul de NLP te va ajuta să înțelegi unde îți dorești să ajungi în cariera ta. Vei descoperi că vrei să faci altceva și care ți-ai dorit întotdeauna; ceva la care ai visat de mult dar nu ai avut curajul. Vei ajunge să faci anumiți pași către visul tău.
 7. Susține propriile tale cursuri de NLP sau de Business.Dacă îți place așa de mult NLP poți ajunge să ții cursuri sau workshop-uri de dezvoltare personale, NLP sau chiar de NLP Business. Noi te putem ajuta în crearea unei curricule în acest domeniu.Oferim tuturor membrilor Institutului un program complet de tutorat – asistență și intervizare permanentă.

II. NLP îți va îmbunătăți viața personală. Participarea la un curs de NLP susținut de noi te va ajuta să îți îmbunătățești relațiile și viața ta personală.

 1. Îți dorești să îți găsești un partener de viața sau să îți îmbunătățești relația ta actuală:  Să recunoaștem, toți ne dorim să ne găsim jumătatea. Alții au găsit-o deja… Vei învăța tehnici de NLP care te vor ajuta să înțelegi cum trebuie să utilizezi potențialul inconștient al tău și al partenerului actual pentru a avea o viață personală plină de satisfacție și iubire.
 2. Învață cum să încetezi să intri în conflicte și certuri cu partenerul actual. Discuțiile în contradictoriu cu partenerul pot fi distructiveîn relațiile personale.  Folosirea tehnicilor NLP te va ajuta să înveți cum poți să comunici cu cineva, fără să rănești și să îl ajuți pe acesta să înțeleagă mult mai mult. A fi în acord sau dezacord este doar o chestiune de percepție din care pot învăța ambii parteneri. Vei învăța în practica că Harta nu este totuna cu teritoriul.
 3. Vei avea o relaționare mult mai bună cu partenerul. Noi știm că anumite cupluri nu comunică și ascund diferite lucruri. Veți învăța cum să vă încurajați partenerul să comunice și să vă ofere un feedback. Veți dobândi abilitățile necesar pentru a intra instant în rapport cu iubitul, iubita, soția, copilul, mama, tatăl sau chiar cu prietenii dvs.  Vei învăța aceste secrete prin exersare în diade sau în grupuri mai mari.
 4. Setarea de obiective personale. Noi te vom învăța cum să îți setezi obiective personale și vei dobândi o strategie care te va ajuta să ai relațiile la care ai visat. Vei învăța cum să pui în practică ce ți-ai propus într-un mod simplu și  concis.
 5. Vei comunica mai bine.Cursul nostru de NLP te va ajuta și te va învăța cum să folosești limbajul mult mai eficient pentru a te ajuta să ai o relație personală plină de satisfacții.
 6. Vei deveni un maestru al limbajului trupului. Vei dobândi abilități specifice și să identifici la partener anumite neconcordanțe între ceea ce arată prin limbajul trupului și ceea ce spune. Vom exersa și vă vor fi puse la dispoziție instrumente și tehnici specifice de calibrare și de rapport care vă vor oferi relații personale pline de satisfacție și iubire.

III. NLP îți va îmbunătăți sănătatea. Participarea la cursurile noastre de NLP te va ajuta pe tine în mod direct să ai o sănătate și o viață mult mai bună.

 1. Vei învăța despre legătura direct dintre corp și minte: Vei învăța despre conexiunea dintre minte și corp, despre modul cum se influențează reciproc. Ce se întâmplă în capul tău are efect direct asupra corpului tău…Și invers… Vei descoperi cum cele doua părți sunt legate intrinsec și ce semnificație personală are acest lucru.
 2. Dezvoltarea stării de bine fizice și emoționale. Medicina moderna a descoperit mai multe legături între emoțiile noastre și bolile fizice. De exemplu, furia este în legătură direct cu bolile de inima, colesterolul sporit, tristețea cu eficiență redusă a sistemului imunitar și problemele  emoționale, în general, cu dezvoltarea cancerului. Tehnici NLP te vor ajuta să îți eliberezi emoțiile, cum ar fi furie, tristețe, teamă, frica, vina de la anumite evenimentele din trecut și să ai o stare de bine.
 3. Vei renunța la fumat sau chiar la alte droguri sau obiceiuri nesănătoase. NLP s-a dovedit că este foarte eficient în tratarea dependenței de fumat sau chiar și la alte dependențe. Trainerul NLP – Dorel Butucă cu o experiență de peste 15 ani  în tratarea dependențelor de droguri, a creat un program specializat NLP de tratarea a adicțiilor. De asemenea, NLP este extrem de eficient și în managementul greutății, oferind persoanelor motivație pentru a realiza o anumită schimbare.
 4. Tratarea insomniei.Insomnia are un risc crescut și a produs de –a lungul anilor multe consecințe nefaste. Vei învăța tehnici NLP menite să creeze o calmare a minții pentru a te ajuta să ai un somn liniștit pe timpul nopții.
 5. Stresul omoară! Din ce în ce mai mulți oameni experimentează stresul în viața de zi cu zi iar acest lucru poate avea repercusiuni asupra vieții. Tehnicile NLP ce vor fi învățate ne oferă posibilitatea să rezolvăm anumite probleme personale stresante, să ne echilibrăm emoțional, să alungăm anxietatea și să ne relaxăm din ce în ce mai mult.
 6. Scapă de fobii. Peste 2.2 millioane de oameni suferă de o fobie și acest lucru este extrem de deranjant. Dacă ai o fobie, noi îți garantăm ca vei scăpa de această în timpul cursului. Deținem anumite procese NLP inovative de tratare a fobiilor și anxietăților, fiind dobândite de la master trainerul NLP Chris Hall – unul din creatorii originali ai tehnicilor de eliminare a fobiilor, angoaselor și fricilor.

De ce să înveți NLP cu noi?

 • Participi la un curs susținut de un institut care reprezintă noul val NLP. NLP Institut Romania reprezintă soluția ideală pentru tine dacă îți dorești să urmezi un curs complet de NLP.
 • Beneficiezi de cea mai completă curricula de trainer. Am dezvoltat una din cele mai complete, inovatoare și holistice curricule având avantajul unei experiențe unice de formare ca trainer.
 • Beneficiezi de un curs susținut de o companie de training ce se află în continuă dezvoltare. Avem colaborări internaționale și sunt în  asistența și intervizarea directă a unor traineri NLP de renume – Frank Pucelik, Chris Hall, Nick Fragias (NLP trainer cu o experiență de peste 15 ani, coordonator INLPTA – Grecia), Allan Santos (Institutul Neuron – Spania ).
 • Vei face training cu o companie care îți oferă oportunități de business. Te ajutăm pe tine să îți generezi câștiguri financiare importante în urma participării la acest curs. Curricula noastră conține instrumente și procese care te vor ajuta pe tine înțelegi mecanismele ce te vor duce pe tine la câștiguri financiare însemnate. Este alegerea Ta dacă vrei să ieși din zona ta de confort și să devii un OM ce va avea câștiguri mult mai mari. Un alt garant este faptul că unul din mentorii noștri este Frank Pucelik – unul din cei 100 de business traineri din lume și de la care am învățat faptul căHAPPY PEOPLE MAKE MONEY.
 • Vei face parte din familie… din noul val de NLP… Persoanele care urmează cursurile noastre de NLP vor beneficia de toată atenția noastră. Vor deveni membrii pe viață al NLP INSTITUT ROMANIA și vom fi în contact permanent cu aceștia. Vor fi legate prietenii și relații de business. Poate veți ajunge să vă cunoașteți jumătatea la cursurile noastre…
 • Oferim ceva înapoi. ”A oferi și a da înapoi este unul din valorile în care credem cu tărie.”
 • Oferim cursuri gratuite și reduceri considerabile membrilor Institutului și chiar familiei acestora. Ne implicăm și în anumite proiecte și sprijinim persoanele aflate în nevoie.  Ne propunem să oferim locuri gratuite pentru persoanele care nu beneficiază de resurse și care își doresc cu ardoare să participe la cursurile noastre de NLP.

Cursul acreditat NLP Practitioner cuprinde IV module:

 • Modul I (4 zile) – Cunoaște-te pe tine însuți;
 • Modul II (4 zile) – Descoperirea tezaurului și magia cuvintelor;
 • Modul III (4 zile) – Împărtășirea darurilor și arta schimbării;
 • Modul IV (3 zile) – Enjoy your life.

Tematică Modul I. ”Cunoaște-te pe tine însuți!”

 1. Introducere și definirea NLP -ului;
 2. Istoria NLP;
 3. Presupozițiile NLP-ului;
 4. Principiile  NLP;
 5. Starea prezentă – Starea de dorit;
 6. Conștient – Neconștient;
 7. Fiziologie, stare, resurse și congruență;
 8. Calibrare, Acuitate senzorială și Rapport;
 9. Sisteme de reprezentare – VAKOG și Indici de accesare;
 10. Setarea de obiective;
 11. Submodalități – să înțelegem cum mintea umană stochează informațiile și cum putem să ne schimbăm memoriile, credințele și gândirea.

NLP Trainer:

Dorel Butucă, este NLP trainer al NLP Institut România.

”Sunt trainer NLP acreditat de Frank Pucelik (co – fondatorul NLP) și de Chris Hall – unul din pionerii domeniului. Sunt singurul trainer NLP din România acreditat de Chris Hall, cunoscută sub denumirea de expertul expertului. Este cea care mi-a oferit șansa de a înțelege ce înseamnă cu adevărat a preda NLP, cum trebuie structurat un curs complet de NLP. ”Este cea care mi-a oferit șansa de a înțelege ce înseamnă a fi trainer NLP”. Mă mândresc ca fiind unul dintre cei care am organizat un curs de NLP Training of Trainers by Frank Pucelik oferind șansa României de avea un astfel de curs susținut de unul din cei mai mari traineri și co – creatorul domeniului. Mă adresez  tuturor celor care își doresc să învețe NLP de la traineri care au învățat de la sursă.

Calificări: Trainer NLP internațional acreditat – Chris Hall, Master Trainer/ Master Meta SNLP, Barcelona – Spania, SNLP  & NLP Connection; Trainer NLP internațional acreditat – Frank Pucelik,  Master Trainer ANLP și Meta Int.  București – România, ANLP & Meta Int.; Hipnoterapeut,Asociația Europeană de Hipnoză; NLP Master Practitioner – București – România; NLP Practitioner – București – România. Manager de proiect – București, 2008; Formator de formatori, București, 2008 și alte specializări.

Curs de specializare: Consilier pentru dezvoltare personală

Autorizat ANC (cod COR 242324)

Participarea la cursul Consilier pentru dezvoltare personală le conferă participanților o noua specializare garantată prin certificatul de absolvire emis de Ministerul Muncii și Mininisterul Educației și recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

Trainer Confident Training & Consulting:

Elena Cozma, sociolog, psiholog și psihoterapeut nivel specialist cu experiență de aproximativ 10000 ore de consiliere și psihoterapie cu clienți, peste 2000 ore de lucru cu grupuri de studenți la psihologie, workshop-uri și grupuri de dezvoltare personală. Formare ca psihoterapeut în Psihodramă și Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană. Cursuri: Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie; Terapie familiala; Psihosexologie; Teste proiective; Formator; Manager de proiect. Despre trainer mai multe AICI:

Program: vineri, sâmbătă, duminică și luni

Data:

Orele: 9:00-19:00 (vineri, sâmbătă și duminică) și 17:30 (luni)

Cerințe înscriere fermă cu rezervarea locului:

 • copie carte identitate;
 • copie diplomă de licență;
 • copie certificat de naștere;
 • copie certificat căsătorie (dacă este cazul schimbării numelui);
 • achitarea unui avans de 200 lei nereturnabil în cazul anulării participării.

Locuri limitate: maximum 12

În prețul cursului sunt incluse: 40 ore predare și activități practice, suportul de curs individual și fișe de lucru, coffee-breack-uri.

Cost: 1150 lei + 50 lei

 • Avans de 200 lei pentru rezervarea locului!
 • Doar prin achitarea avansului aveți locul rezervat!
 • Se achită în contul IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS, C.U.I. 31319159
 • Confirmarea plății se trimite pe email: office@psybears.com

Înscrieri prin formular online:

https://docs.google.com/forms/d/1ZE3VvybnJr2EinvI0oj_isSq6aYVB4isxd4_dWtREsw/viewform

Mobil: 0735.663.118; 0728.094.898; 0733.558.034 (Elena Cozma)

Telefon: 0371.447.480

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anuntând în timp util modificările.

Cui se adreseaza cursul:

 • Persoanelor care au studii superioare și doresc să înceapă și să dezvolte o activitate independentă în calitate de consilier, în propriul cabinet sau ca angajat pentru firme, indiferent de domeniul studiilor superioare efectuate înainte de acest curs;
 • Persoanelor care prin natura profesiei lucrează cu copii, adolescenți și/sau adulți și doresc să își îmbogățească cunoștințele și abilitățile personale și profesionale de comunicare, interacțiune și îndrumare a acestora;
 • Oricărei persoane dornice de creștere personală prin parcurgerea și aplicarea asupra propriei persoane a informațiilor și abilitățtilor dobandite la curs.

De ce să participi la acest curs:

 • Vei primi o specializare (consilier pentru dezvoltare personală), garantată printr-un certificat acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscut atât în țară, cât și în Uniunea Europeană;
 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice de a desfășura ședințe de consiliere atât individuale cât și de grup, atât pentru persoane fizice, cât și pentru beneficiari persoane juridice, în cazul în care urmărești extinderea activității și în mediul business;
 • Vei avea posibilitatea de a învăța de la un trainer cu multă experiență în consiliere individuală și de grup. Odată cu pasiunea pentru meseria sa, trainerul este capabil să transfere participanților entuziasmul său de a lucra cu oameni, încrederea de a debuta în profesie și informații concrete pentru demararea unei activități în domeniul consilierii;
 • Vei putea deschide propriul cabinet de consiliere, vei fi indrumat care sunt oportunitățile de profesare, dar și modalitățile de acces la clienti;
 • Modul de predare este clar, cu pași concreți de derulare a demersului consilierii. Formatorul este o persoană deschisă, dornică de a împărtăși din experiența profesională și știința sa celor care sunt pregătiți să o preia și să își găsească ulterior propriul stil de lucru, iar pentru cei ezitanți are  “ceva-ul” care să le transforme nesiguranța în dorința de a se vedea “la treaba”;
 • Colaborarea cu trainerul nu se încheie odată cu dobândirea certificatului de autorizare, ci vei putea primi supervizare fără costuri pentru primii tăi 3 clienți. Pentru cei care simt nevoia de supervizare după primii 3 clienți, la cererea grupului de colegi care deja și-au început practica privată, se pot organiza sesiuni de supervizare de grup, având posibilitatea să veniți cu propriile cazuri pentru clarificare și sugestii de abordare.

Competențe obținute la finalul cursului:

 • La sfârșitul celor 40 de ore te vei simți capabil să lucrezi cu primul client, programul fiind structurat astfel încât cele prezentate și exersate la curs să fie ușor de înțeles, reținut și aplicat;
 • Vei ști cum să abordezi diverse problematici cu care se poate adresa cineva pentru consiliere.

Iată câteva exemple de solicitări pe care le poți primi:

 1. Pentru consiliere individuală și de cuplu/familie (la cabinet și/sau online): timiditate; stimă de sine scăzută; comunicare ineficientă; creșterea asertivității; găsirea motivației pentru a începe și duce la capăt activitățile dorite; managementul timpului; managementul stresului; modalități de orientarea pe soluții în situații oricât de critice; relaționare eficientă; integrare/adaptabilitate în cazuri de schimbare a mediului de viață; probleme specifice etapelor de creștere ale copiilor și adolescenților; medierea conflictelor în cuplu, familie, mediu profesional și social; descoperirea direcției în viață; modalități de alegere a unui partener potrivit; depășirea limitelor autoimpuse; accesul la punctele forte ale persoanei; gestionarea gândurilor și emoțiilor negative; depășirea impasului existențial; găsirea vocației profesionale; identificarea pattern-urilor disfuncționale și înlocuirea cu unele noi, adaptate situației prezente etc.
 2. Pentru dezvoltare personală de grup: rezolvarea conflictelor interioare; renunțarea la modele disfuncționale de comportament și înlocuirea cu unele mai adaptative; creșterea acceptării și iubirii de sine; eliminarea sentimentelor de gol interior și anxietate; construirea și cultivarea de relații sănătoase; explorarea și integrarea adecvată a provocărilor vieții; descoperirea creativității și spontaneității; sporirea empatiei și a încrederii în sine datorită exercițiilor realizate cu colegii de grup și a activităților menite să scoată persoana din zona de ”a gândi” și a o propulsa în “a face”; clarificarea obiectivelor în viață etc.
 3. Pentru echipe (mediu business): relații colegiale la locul de muncă; îmbunătățirea abilităților de ascultare; comunicare eficientă și abilități interpersonale; abilități de rezolvare a conflictelor; time management, prioritizare eficientă; managementul stresului și a situațiilor sub tensiune; adaptabilitate la diferențe multiculturale; îmbinarea armonioasă a carierei cu viața de familie; responsabilizarea și motivația în carieră; crearea și menținerea unei echipe de elită; traversarea schimbărilor organizaționale; poziționarea adecvată față de șefi/colegi dificili; prevenirea conflictelor și rezolvarea lor la locul de muncă; stimularea motivației angajaților și creșterea productivității în activitate; identificarea nemulțumirilor angajaților și găsirea de soluții pentru a evita fluctuația mare de personal etc.

Vei ști când și cum se încheie un demers complet de consiliere, atunci când clientul afirmă că și-a atins obiectivele.

Workshop introductiv ”Orientarea atât în carieră, cât și în viață!”

Traineri:

* Roxana-Maria Taras – psiholog în psihologia muncii și organizațională, psihologia transporturilor, psihoterapie și psihologie clinică, consiliere educațională, consiliere psihologică.

* Elene Oniga - psiholog în psihologia muncii și organizațională, psihologia transporturilor, psihoterapie și psihologie clinică, consiliere educațională, consiliere psihologică. .

Program: Vineri

Data:

Orele: 18:00-21:00

Cost: 100 lei

 • Avans de 50 lei pentru rezervarea locului!
 • Doar prin achitarea avansului aveți locul rezervat!
 • Se achită în contul IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS, C.U.I. 31319159
 • Confirmarea plății se trimite pe email: office@psybears.com

Înscrieri prin formular online:

https://docs.google.com/forms/d/1AyJzdWBwF3EB8YLTJgDZq0BIJpmk2nrUQt_Zuk4b4gQ/viewform

Contact: 0734663100; 0723349131 (Roxana Taras și Elena Oniga)

Cine suntem, de ce suntem și cum suntem noi?

Există mai multe posibilități în care poți învăța și înțelege. Poți să te rătăcești până găsești drumul de unul singur sau poți să ai alături de tine oamenii potriviți la locul potrivit, care te pot ghida și oferi informații utile în ceea ce privește viitorul tău în calea dezvoltării. Cineva care te lasă să mergi pe drumul tău și te ajută să dobândești claritate asupra rostului și direcției tale atât pe plan profesional, dar și a resurselor interioare de care dispui.Deseori ca student te simți singur, dezorientat, iar emoțiile te copleșesc în fața unor provocări noi ale vieții . Nu știi ce să faci, ce carieră îți este potrivită în funcție de felul tău de a fi, iar pe lângă toate acestea, toți angajatorii cer experiență.

Apar noi întrebări în interiorul tău:

 • Cum să îmi gestionez emoțiile?
 • Cum să lucrez cu mine?
 • Cum să mă port la un interviu?
 • Cariera pe care mi-am ales-o se potrivește?
 • Care sunt calitățile mele?

Plecând de la premise ca “ viața trebuie trăită cu scop”, în cadrul acestui workshop introductiv și interactiv, noi, împreună cu voi, ne propunem să dăm răspuns la aceste întrebări, dar și altora ce vor fi adresate din partea dumneavoastră, urmând ca pe viitor să venim în sprijinul dumneavoastră și cu alte workshop-uri ce vor continua discuția noastră.

Veți fi provocați, prin jocuri de rol și alte metode interesante și interactive, să vă descoperiți locul atât ca oameni în societate, dar și ca ființe umane unice și minunate. Fiecare dintre noi știm cât de important este să mergem la locul de muncă cu plăcere și să ne distrăm lucrând, dar înainte de a cucerii viața este necesar să te cunoști și să te cucerești pe tine însuți.

La finalul acestui workshop vom ști:

 • Cum să realizăm corect un CV European;
 • Care este ținuta vestimentară adecvată la un prim interviu;
 • Cum să ne comportăm în fața viitorului nostru angajator;
 • Care ne sunt punctele noastre slabe, dar și calitățile;
 • Cum să ne gestionăm emoțiile și teama de a nu reuși;
 • Importanța limbajului verbal și non-verbal în viața de zi cu zi;
 • Importanța factorilor din jurul nostru pe drumul dezvoltării nostre.

Fiecare participant v-a pleca acasa cu mapa personala continand informatii utile de pe tot parcursul acestui workshop.

Workshop: Cercul de femei ”Femeia și viața” – întâlnire pentru femei

Program: Vineri

Data:

Orele: 18:30-21:30

Întâlnirile sunt bilunare!

Cost: 75 lei

 • Se achită în contul IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS, C.U.I. 31319159
 • Confirmarea plății se trimite pe email: office@psybears.com

Înscrieri prin formular online:

https://docs.google.com/forms/d/1N8SU9-uT6HkaB_jglJ2E8CTvGvzCuDZhiy4DsEw-QLs/viewform

Evenimentul deschide seria atelierelor de autocunoaștere și face parte din programul ”Femeia și Viața”,pe care Centrul PsyBears, îl oferă tuturor femeilor interesate și disponibile pentru a-și descoperi adevărata esență, grație și frumusețe.

Cui se adresează?

Programul se adresează tuturor femeilor, indiferent de cultură, rasă, etnie, ori apartenență religioasă.Tuturor femeilor care doresc și au disponibilitate de a dobândi cunoaștere a legilor care guvernează conștiința individuală, conștiința de familie și a legăturilor active care operează între ele, la nivel conștient și inconștient din perspectiva metodei constelațiilor familiale și sistemice, prin abordarea fenomenologico-sistemică. Tuturor celor care vor să exploreze și să găsească o rezoluție la diferitele dificultăți întâmpinate în viața personală și relațională.

Obiective:

Explorarea și eliberarea tensiunilor, blocajelor și încordărilor din sistem, descoperirea dinamicilor profunde ce afectează viața relațională, cu scopul final de a permite fiecăreia dintre femei să-și atingă potențialul maxim de dezvoltare, dincolo de loialități și limite, preluate inconștient de la linia feminină de apartenență.

Beneficiile pe care le puteți obține în urma participării la program sunt:

 • Creșterea gradului de conștientă asupra unor aspecte intrapersonale și interpersonale, iar prin aceasta, dobândirea unei clarificări asupra deciziilor și alegerilor pe care doriți să le faceți în viață.
 • Insight-uri referitoare la probleme din viața personală, creșterea gradului de conștientizare asupra unor aspecte care până acum nu erau în câmpul conștiinței, precum și redescoperirea unor resurse necesare pentru creșterea calității vieții și atingerea dezideratelor.

Teme abordate pe parcursul unui an:

 • Relația cu mama;
 • Abuzul fizic, emoțional și sexual;
 • Avortul spontan, voluntar – consecințe pentru relația de cuplu și pentru frații și surorile născute. Dependențele – substitut;
 • Tulburările de alimentație – anorexia,bulimia,mâncatul compulsiv;
 • Pierderi, separări și doliu. Simptom și boală – din perspectiva constelațiilor familiale și sistemice.

Nu aplic teste psihologice și diagnostice. Pentru acesta căutați un psiholog clinician sau medic. Modalitatea de lucru este interactivă. Abordarea este fenomenologico-sisitemică.

Introducere – Prima întâlnire | Familia de origine – Conflict și reconciliere;

Principii – legile iubirii: Apartenența – Ordinea – Echilibrul; Legile ajutorului – limitele ajutorului și dezechilibrele; Dinamici sistemice – Loialitatea – Identificarea – Dragostea oarba – Mișcarea întreruptă; Avortul (spontan, voluntar) – consecințe pentru părinți și pentru frați; Secretele de familie;

Excluderi.

Cine susține workshopul:

Psiholog Cristina Stănescu

Este absolventă a Facultății de Psihologie-Pedagogie – Universitatea Spiru Haret, a Masterului de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale – Universitatea Titu Maiorescu, București.

A parcurs stagii de formare în Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană.

De la teorie la practică – în anul 2009 a co-fondat Centrul de Dezvoltare Personală ”Chemarea Sufletului ”, în cadrul căruia am desfășurat activitatea, lucrând în ședințe individuale și de grup, cu adulți și copii.

În același an 2009 a întâlnit munca lui Bert Hellinger – Metoda Constelațiilor Familiale și Sistemice, terapie sistemică, în care s-a format de-a lungul anilor cu Cornelia Nicola Sindhu Niza, formator/supervizor în Metoda Constelațiilor Familiale ca Ritual, Germania și Barbara Morgen – psihoterapeut gestalt și formator/ supervizor în Metoda Constelațiilor Familiale, editor la Revista internațională de Constelații Familiale – The Knowing Fild, Anglia.

Constelatiile Familiale și Sistemice oferă o valoroasă oportunitatea de explorare, conștientizare și rezoluție pentru diverse dificultăți din viața noastră, de la dificultăți emoționale, până la diverse simptome fizice și de altă natură.

A ales să lucreze cu Metoda Constelațiilor Familiale și Sistemice, pe care o găsește utilă și eficace și să o transmită tuturor celor care sunt interesați și disponibili de a-și spori șansele de a găsi forța necesară, în sensul libertății de mișcare, către ceea ce consideră prețios și necesar pentru ei.

Experiența include și lucrul cu strategii din Metoda Feuerstein, în care s-a format cu Jael Kopciowski –Italia,certificare este făcută de The International Institut for the Enhancement of Learnig Potential-The Feuerstein Institut – Israel. Este o metodă de potențare a capacităților cognitive bazată pe cunoașterea ca inteligență nu este un factor predeterminat și stabil, ci este un element posibil de evoluție.

A integrat în modul de lucru elemente de comunicare relațională și de gestionare a relațiilor, deprinse în Metoda ESPERE – Energie Specifică pentru o Ecologie Relațională Esențială, metodă creată de Jaques Salome și transmisă de Aleth Naquet – psiholog clinician și formator/ supervizor al metodei – Franța. Metoda este o psihopedegogie a comunicării și a relațiilor.

Toate aceste stagii de formare și pregătire își găsesc profunda aplicabilitate în activitatea de facilitator de constelații sistemice – familiale, activitate pe care o desfășoară în prezent.

Oferă celor care doresc și au disponibilitate – consultanță individuală, seminarii de week-end, ateliere de lucru – în module de 3-4 ore în cursul săptămânii și tabere de constelații familiale și sistemice.

Workshop constelații familiale:

A sta pe locul nostru și a primi darul vieții!

Trainer: Psiholog Cristina Stănescu

Data:

Program: sâmbătă şi duminică, între orele 10:00-18:00 (pauză de masă: 13:30-15:00; pauzele de confort le vom stabili de comun acord)

Cost: 350 lei!

Avans de 175 lei pentru rezervarea locului!

 • Doar prin achitarea avansului aveți locul rezervat!
 • Se achită în contul IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS, C.U.I. 31319159
 • Confirmarea plății se trimite pe email: office@psybears.com

Înscrieri prin formular online:

https://docs.google.com/forms/d/1R5RkUEW4Rw6JccMsyct9rG_GIoMBERfggi58jnMQ5qs/viewform

Pentru întrebări și alte detalii legate de conținut, tematici, vă stau la dispoziție.

Detalii despre metoda și Bert Hellinger găsiți accesând: www.hellinger.com

Pentru participare nu este necesară experiența anterioară.

Recomand ținută lejeră.

Vă invit în acest sfârșit de săptămână, să pornim într-o călătorie cu destinația “locul nostru”. Interior sau exterior, locul invită sau exclude, cel de drept, ne dă puterea să ne mișcăm înainte în viețile noastre.

Conceput în metoda constelațiilor sistemice familiale, al cărei conținut îl reprezintă procesele existențiale din viața omului, workshop-ul oferă posibilitatea deschiderii unei uși, pentru a păși, cu respect, dincolo de realitatea prezentă, în trecutul personal și familial, acolo unde evenimentele semnificative care s-au întâmplat își produc efectul în prezent, afectând relația cu sine, cu ceilalți și cu lumea în general.

Modul de lucru este interactiv.

Evenimentele traumatice cum sunt: nașterile grele, accidentele, morțile violente, pierderea unui părinte sau a unui copil, pierderile de sarcină, avorturile, divorțul, adopțiile, secretele de familie, abuzurile în familie și în afara sistemului familial, experiențele de război, toate acestea, pot afecta membrii unei familii și pe descendenți, de-a lungul mai multor generații, prin intermediul atașamentelor sufletești.

Încurcătura sistemică apare când un membru născut ulterior fără să fie conștient și fără să dorească, preia destinul altei persoane născute înaintea sa.

Câteva dinamici evidențiate de procesul constelațiilor sistemice familiale sunt: cea de identificare cu un membru al familiei – dinamica –“eu te urmez, sau preluarea unei suferințe sau vina unui membru al familiei, dinamica mai bine eu… decât –“tu” ori loialitatea în suferință – “nu-mi este permis să-mi meargă mai bine decât ție“ Din iubire oarbă (blind love) copilul preia suferința părinților, vrea să-l salveze, chiar cu prețul vieții și fericirii lui!

A sta pe locul nostru și a primi darul vieţii, este soluția care apare într-o familie, în care membrii își au locul de drept, își asuma rolul în viața, au grija de sine și evită să intervină în destinul altcuiva.

Legile sistemice sunt asemeni legilor naturale ale evoluției, cunoașterea și respectarea lor permite fluxului de iubire să curgă liber între membrii unei familii și între generații, astfel au reieșit următoarele:

Toţi cei care aparţin familiei au drept egal de a aparţine;

Există o ierarhie în termeni ai timpului – cei născuți primii au drept de precedent asupra celor născuți ulterior, ierarhie corelată cu echilibrul între a da și a primi – părinții dau și copii primesc.

Cine aparţine familiei? Începem cu noi. Avem o mama şi un tată, poate fraţi şi surori, bunici şi străbunici, matuşi şi unchi. Unii dintre noi au părinţi vitregi, fraţi vitregi şi surori vitrege. Acestea formează familia de origine.

Soții, partenerii actuali, relaţiile anterioare, foştii parteneri ai părinţilor sau bunicilor, în cazul adopţiilor, părinţii naturali, chiar dacă nu i-am cunoscut, membrii ai familiei care au locuit cu noi sau au avut o soartă foarte grea, aparțin deasemenea.

Persoane, deseori uitate, dar care aparţin sunt şi: copiii născuţi morţi sau care au murit de tineri, sarcinile pierdute, avorturile; persoanele alungate din familie, care au dispărut, cei care s-au sinucis, copiii daţi spre adopţie, persoanele ţinute secrete din aventuri extraconjugale, “oile negre”, victimele abuzurilor comise de un membru al sistemului familial, cei care au fost excluși pe motive de comportament imoral, abuziv, precum și cei care au avut o tulburare psihică sau au comis crime și aceștia aparțin.

Cum se reechilibrează sistemul ? Persoanele excluse sau uitate, nerespectate, în locul lor de drept (dintre cei menționați mai sus ca aparținând), vor fi amintite într-un fel, de către un membru al familiei născut ulterior, poate la două trei generații mai târziu.

Cum recunoaștem asta? Dificultăți în a forma relații sau de a le menține; relații dificile cu parinții sau copiii ori între frați; tentativele de suicid, alcoolismul, obsesiile, anumite dizabilități, sau impulsul agresiv, hiperactivitatea, anorexia, bulimia, atacul de panică, depresia, mâncatul compulsiv, surplusul ponderal, eșecuri repetate, lipsa de sens în viața, sunt moduri în care pare că sistemul tinde să se reechilibreze.

Cum vom lucra? Participantul care doreşte să lucreze o temă personală, alege din grupul de lucru pe cineva care să o reprezinte pe ea și pe ceilalți membrii din familie, care par a fi relevanți, îi poziționează așa cum simte în acel moment, obținând astfel un tablou al familiei sale. Cel ales să reprezinte poate refuza sau ieși din poziția de reprezentare, dacă dorește. Se caută forța de susținere din sistem, pentru a elibera tensiunile, încordările și conflictele, astfel că cei din poziția de reprezentare, dar mai ales persoana care lucrează constelația să ajungă pe locul potrivit, în sensul forței și libertății de manifestare.

Recunoașterea și onorarea destinului și a suferinței celor excluși, uitați, nerecunoscuți, în dreptul lor de a aparține, permite întreruperea a ceea ce se cheamă ”repetiție de destin” permițând trecutului să rămână trecut. În legătură cu efectul constelațiilor, Bert Hellinger spune: Sufletul primeşte o forţă şi o orientare nouă, o libertate care nu exista anterior. Acum el poate avea o opțiune adevărată!

Vă aștept, pe cei care doriți, să vă asumați puterea personală, să nu mai purtați poveri din sistemul familial, să ieșiți din dinamici care vă mențin tipare de interacțiune lipsite de bucurie și autenticitate, altfel spus, să faceți ca prezentul să fie mai mare decât trecutul, prin dobândirea libertății și autonomiei.

Curs audit intern

Acreditat CNFPA/ANC, cod COR 241105

Trainer:

Ilie Maria, expert contabil , auditor financiar, responsabil financiar, manager financiar, consultant fiscal societate activităti de contabilitate, audit financiar şi consultanţă în domeniul fiscal.

Program: începând de vineri până joi

Data: 11-17 decembrie 2015

Examinare: 18.12.2015

Cost: 380 lei (pret redus)

 • Avans: 190 LEI pentru rezervarea locului!
 • Doar prin achitarea avansului aveți locul rezervat!
 • Se achită în contul IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS, C.U.I. 31319159
 • Confirmarea plății se trimite pe email: office@psybears.com

Înscrieri prin formular online:

https://docs.google.com/forms/d/1KmbQLix00r6jJvKP4H92eFrzKfKAaM4Ktzsm6y67cR8/viewform

Detalii promoție:

Cursul se adresează tuturor celor interesați să dobândească noi cunoștințe și competente în vederea realizării activității de audit intern și managementul riscului prin implementarea eficientă a metodologiei aferentă controlului intern. Programul de formare cuprinde exemple practice din desfășurarea activităților de audit atât în instituții private cât și în instituții publice, participanții dezvoltându-și aptitudinile de organizare a unei misiuni de audit, de elaborare a deficientelor / problemelor identificate, a recomandărilor, dar și în prezentarea și negocierea raportului final cu unitatea auditată.

Condiții de acces: studii superioare

Teme abordate:

 • Noțiuni privind auditul intern.
 • Principiile auditului intern.
 • Tipuri de audit.
 • Modelul de audit intern. Etapele procesului de audit.
 • Controlul intern. Definire. Tipuri de control intern. Modelul COSO. Procesul de control intern și rolul auditului în procesul de control
 • Managementul riscului. Definirea riscului și tipuri de riscuri. Identificarea riscurilor și matricea riscurilor. Metode de management a riscului.
 • Elaborarea planului anual de audit.
 • Procesul de audit intern: etapele procesului, misiunea de audit, procesul de raportare.

Examen conform programării anc:

 • proba teoretică: test grilă;
 • proba practică: proiect dezvoltat individual/grupa de cursanți.

Documente necesare la înscriere:

 • cerere înscriere;
 • copie diplomă – minim studii medii;
 • copie CI;
 • copie certificat căsătorie (dacă este cazul);
 • copie certificat naștere.

Cursul de auditor intern este un curs acreditat de CNFPA/ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale, diploma obținută fiind recunoscută atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană

Points of You™ Train the Trainer

Înscrieri: 0735.663.118; 0728.094.898;

Investiția pentru participare la acestă certificare internațională:

1.540 lei/persoană – prețul include coffee-break-uri, masa de prânz, setul de lucru format din cele 2 instrumente de lucru Points of You™ (Jocurile “The Coaching Game” și “Punctum” – varianta în limba română sau engleză, în funcție de preferință).

Data:

Sâmbătă, 12 decembrie 2015, între orele 9.30 – 18.30

Dacă îți dorești să te alături comunității de profesioniști Points of You™ din România, înscrie-te la programul nostru de certificare Points of You™ Train the Trainer, din 12 decembrie 2015!

Experimentează instrumentele creative Points of You™ și învață cum să-ți eficientizezi sesiunile 1-la-1 sau de grup!

Certificarea Internațională “Points of You™ Train the Trainer”:

Acest workshop este conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuți, lideri de echipă, facilitatori, formatori, consultanți organizaționali, care-și doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale și sunt interesați de introducerea unor elemente noi și neașteptate în activitatea lor profesională zilnică.

Acest workshop se bazează pe lucrul experimental, care vă va extinde punctele de vedere profesionale, în timp ce vă va ghida cum să utilizați instrumentele Points of You™, pentru a crea progres clienților voștri, în modul de gândire, de comunicare, de a răspunde și de a relaționa în diferite situații personale și profesionale.

Participanții vor experimenta și vor învăța cum să:

 • Descopere diferențele care împiedică oamenii să creeze legături și comunicare la nivel autentic.
 • Inițieze puncte de vedere diferite cu ajutorul metodei Points of You™.
 • Fie mai eficienți în interacțiunea cu echipe și grupuri folosind instrumentele și metoda noastră de lucru.
 • Angrenezi oamenii în conversații autentice, bazate pe încredere, respect și sensibilitate.
 • Aplice gândirea strategică și creativă în activitatea ta profesională zilnică.
 • Adapteze instrumentele noastre oricărui conținut, obiectiv sau public țintă.

Workshop introductiv ”Călătoria”

Trainer:

Maria Alina Gutoi: Sociolog, mamă, practician acreditat Călătoria, consilier, trainer, om, suflet…

Data:

Orele: 18:00-20:00 (vineri) și 10.00-16.00 (sâmbătă și duminică)

Cost: 100 lei/prezentare și 200 lei/consultație

Avans de 50 lei pentru rezervarea locului!

Doar prin achitarea avansului aveți locul rezervat!

Se achită în contul IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS, C.U.I. 31319159

Confirmarea plății se trimite pe e-mail: office@psybears.com

Înscrieri prin formularul online:

 https://docs.google.com/forms/d/1aIlM7IuXh7vFmdOGR6Wgc7GYLHuchgSFSYgCPrsY7Uo/viewform

Iubește, acceptă, respectă, cunoaște-te și iartă!

Te invit într-o „Călătorie” spre tot ce este potrivit sufletului tău acum, spre orice cauți să înțelegi, descoperi, vindeci și iubești în tine.

Aici vei avea ocazia să experimentezi diferite părți ale procedeului descoperit și folosit în aventura sa interioară de Brandon Bray, autoare a bestseller-ului „Călătoria”- adică, metodele de vindecare în plan emoțional și principiile științifice care stau la baza lor. Toate acestea au fost ulterior reunite în ceea ce avea să devină metoda de vindecare emoțională minte-suflet-corp numită The Journey. Astăzi procedeul Călătoria e oferit cu generozitate pe tot cuprinsul globului, ca un instrument unic de o mare eficiență și profunzime, pentru trezirea și eliberarea potențialului infinit din noi înșine, aflat la granița între vindecarea fizică, emoțională și evoluția spirituală.

În cadrul workshop-ului vei descoperi acele locuri delicate, vulnerabile, care au nevoie de blândețe, alinare și iertare pentru a se elibera d0020e poverile purtate uneori ani de-a rândul, ca urmare a experiențelor de viață dureroase.

Cu ce pleci acasă?

 1. Afli ce spune știința de ultimă oră despre influența emoțiilor asupra sănătății.
 2. Afli cum poți să îți gestionezi emoțiile pentru a trece dincolo de ele, spre esența ființei tale.
 3. Faci cunoștință și cu iertarea: nu doar teoretic, ci și practic, ești ghidat pas cu pas pentru a te elibera de resentimente dintre cele mai grele.
 4. Accesezi într-un mod blând, facil și sigur, diamantul pur, de pace, de iubire și acceptare necondiționată ascuns sub emoțiile tale de orice fel.
 5. ABC-ul metodei și exerciții practice ghidate.

Modul I si modul II de evaluare și expertiza psihologică clinică:

 • Evaluarea și expertiza psihologică clinică pentru copilul abuzat/neglijat și în situații de divorț

 • Instrumente utilizate pentru evaluarea și expertiza psihologică clinică a adultului

Formator: Dr. Armand Veleanovici

Data:

Orele: 9:00-19:00 (pauză de masă: 13:30-15:00; pauzele de confort le vom stabili de comun acord)

Cost:

 • Participarea este deschisă atât cursanților înscriși, cât și celor care doresc să participe exclusiv la unul dintre module.
 • În acest caz costul de participare este de 340 lei/modul (10 ore, 10 credite), respectiv 550 lei ambele module (20 ore, 20 credite)
 • Avans: 100 lei pentru rezervarea locului!
 • Doar prin achitarea avansului aveți locul rezervat!
 • Se achită în contul IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS, C.U.I. 31319159
 • Confirmarea plății se trimite pe email: office@psybears.com

Înscrieri prin formular online:

https://docs.google.com/forms/d/1gf6PVkqYR-ev23GKCsd0GJ91c0A51O54SA6H94hRtqs/viewform

Mobil: 0735.663.118; 0728.094.898; 0722.427.352 (Armand Veleanovici PhD)

Rezumatul modului I:

 • activitatea psihologului în domeniul evaluării, expertizei și protecției copilului abuzat/neglijat și în situații de divorț;
 • legislația în vigoare privind abuzul și neglijarea copilului și divorțul (stabilirea custodiei și domiciliului, programul de vizitare);
 • definirea abuzului și neglijării;
 • tipuri de abuz: fizic, sexual, emoțional;
 • semnele abuzului;
 • consecințe ale abuzului;
 • tulburări determinate de abuz/neglijare (conform DSM): tulburarea reactivă de atașament;
 • tulburările anxioase: anxietatea de separare, stresul acut, stresul posttraumatic; tulburarea depresivă.
 • alienarea parentală;
 • specificul evaluării/ expertizei clinice a copilului abuzat/neglijat;
 • metodologia evaluării/ expertizei clinice a copilului abuzat/neglijat;
 • specificul evaluării și expertizei clinice a copilului și familiei în situații de divorț;
 • metodologia evaluării și expertizei clinice a copilului și familiei în situații de divorț;
 • formulare utilizate în evaluarea și expertiza clinică a copilului și familiei în situații de divorț;
 • instrumente specifice utilizate în evaluarea/ expertiza clinică a copilului abuzat/neglijat și situații de divorț;
 • întocmirea raportului de evaluare și expertiză clinică în situații de abuz, neglijare și divorț.

Rezumatul modului II:

Principalele instrumente utilizate în evaluarea clinică a adultului (scurtă prezentare și aplicații):

  • Interviul clinic structurat – SCID;
  • Sistemul de evaluare clinică – SEC;
  • Scala de depresie Hamilton;
  • Scala de anxietate Hamilton;
  • Profilul distresului afectiv;
  • Chestionarul de autoevaluare a sănătății mentale;
  • Millon Clinical Multiaxial Inventory;
  • Minnesota Multiphasic Personality Inventory – MMPI;
  • Platforma de evaluare Cognitrom Assessment System – CAS;
  • Chestionarul Schemelor Cognitive Young (YSQ);
  • Chestionarul Profilul distresului emoţional (PDE);
  • Scala atitudinilor disfuncţionale (DAS);
  • Scala de acceptare necondiţionată a propriei persoane (USAQ);
  • Scala de atitudini şi convingeri (ABS-II);
  • Scala de stimă de sine;
  • Scala de autoeficacitate;
  • Scala de atitudini disfuncţionale.
  • Evaluarea cognitivă: Testul RAVEN:
  • Chestionarele de personalitate NEO FFI, ZKPQ, FFPI, CP5F;
  • Evaluarea deteriorării cognitive: MMSE, Testul Ceasului, Scala Reisberg;
  • Scala GAF.

 

Atelier introductiv despre răni. Învață să diferențiezi rănile trezite într-o relație în care una dintre nevoile tale nu este satisfăcută

Program: duminică

Data: 13 decembrie 2015

Orele: 10:00-13:00

Cost: 100 lei

Se achită în contul IBAN: RO08INGB0000999903483067, ING Bank, PSYBEARS, C.U.I. 31319159

Confirmarea plății se trimite pe e-mail: office@psybears.com

Înscrieri prin formular online:

https://docs.google.com/forms/d/1U1X-CJv0DjWGTaOxZH1eDvYVYDl0Q2OnCeRhzgyDIlM/viewform

Mobil: 0735.663.118; 0728.094.898

Locul: “PsyBears Soul Center” Centru de Excelență în Psihologie și Dezvoltare Personală

Adresa: Str. General Eremia Grigorescu nr. 1 (casa galbenă), Brașov

Descrierea atelierului:

Ai impresia că te învârți într-un cerc în parcursul tău personal? Ți se întâmplă să repeți o situație dificilă pe care credeai că ai încheiat-o deja?

Poate nu ai știut unde să cauți răspunsurile.

Toate dificultățile pe care le trăim, fie că sunt de ordin fizic, emoțional sau mental își au originea în 5 răni importante.

Datorită unei descrieri amănunțite a acestor răni și a măștilor pe care le-ai creat pentru a nu le vedea, simți și mai ales pentru a nu le recunoaște, vei reuși să identifici cauzele reale ale unei anumite probleme din viața ta.

Prin participarea la acest Atelier Introductiv de 3 ore ți se oferă un set de instrumente și tehnici ce stau la îndemana oricui dorește să participe la propria dezvoltare pornind de la premiza că nu putem controla ceea ce ni se întâmplă, însă putem gestiona modul în care reacționăm la evenimentele din viața noastră.

Acest atelier îți va permite să întreprinzi demersul de vindecare corect, cel care te va conduce spre rezultatul căutat: acela de a fi tu însăți.

Beneficii concrete:

   • Vei învăța cum să diferențiezi rănile atinse într-o relație în care nevoile tale esențiale nu sunt satisfăcute;
   • Vei descoperi un model de studiu al caracteristicilor corpului folosind simpla observare și intuiția;
   • Vei învăța cum să te observi atât pe tine, cât și pe ceilalți în situații reacționale;
   • Vei dezvolta compasiunea pentru tine și pentru ceilalți;
   • Vei construi relatii mult mai armonioase.

Vezi aici filmuletul de prezentare:

https://youtu.be/2NtB8BggPio

Cine este Luminița Băltărețu?

Este primul practician din România format la Școala de Dezvoltare Personală „Ascultă-ți corpul” din Quebec, Canada, Școală a cărei fondatoare este Lise Bourbeau.

În ceea ce privește studiile, a mers pe urmele familiei sale și a urmat cursurile Academiei de Studii Economice, specializarea Comerț, dorindu-și să lucreze în Comerț Exterior, datorită oportunităților de a călători și de a cunoaște noi locuri, oameni, de a trăi noi experiențe. Revoluția din 1989 i-a facilitat împlinirea visului, moment în care a avut certitudinea că dacă îți dorești suficient de mult ceva, lucrurile „se leagă” între ele pentru a te ajuta.

”Am avut nebunia să îmi deschid propria afacere, acum 10 ani, un salon de înfrumusețare. În acea perioadă, soțul meu nu înțelegea ce îmi mai doresc de la viață, de ce sunt nemulțumită. Aveam tot ce și-ar putea dori o femeie, dar simțea că ceva îmi lipsește. Ceea ce cautam – mi-am dat seama abia peste câțiva ani – era SINELE meu. Mă aflam în căutarea propriei persoane.

Intriga acestei căutări de sine a fost întâlnirea mea cu Jacques Salome, socio-psiholog francez, creatorul metodei E.S.P.E.R.E., care mi-a deschis ochii în ceea ce privește curajul de a fi tu însuți”. – Luminița Băltărețu

A urmat apoi programe și cursuri de psihoterapie, atât personale cât și de grup, pentru ca în 2006 să simtă că „a găsit răspunsul la ceea ce căuta”, prin participarea ei la primul atelier „Ascultă-ți corpul” susținut în România de Lise Bourbeau, și apoi la cursurile sale în Canada.

Luminița Băltărețu spune despre Lise Bourbeau că prezintă „o filosofie holistică de viață, cu principii clare, cu instrumente simple, dar mai ales aplicabile în situațiile cotidiene”.

Licențiată în Psihologie la Universitatea București, Luminița spune că a regasit în atelierele „Ascultă-ți Corpul” principii și metode din marile orientări psihoterapeutice, abordări care pot transforma realitatea în care trăim. Ea susține că dincolo de teorie, este vorba despre practicarea și experimentarea zilnică a acestor principii, împreună cu observarea schimbărilor ce se petrec și încrederea că lucrurile se transformă.

„Acum îmi asum riscul de a fi eu însămi și dau contur existenței mele, trăind experiențe cu sens”. (Luminița Băltărețu).Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita