Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Curs Reiki Usui Ryoho gradul I | 7 iunie 2014, Bucuresti

Curs Reiki Usui Ryoho gradul I – 7 iunie 2014, Bucuresti

Reiki este o stiinta a energiei universale. Dar nu numai atat. Este stiinta si arta. Reiki este stiinta accesului si utilizarii energiei universale in beneficiul propriu si al celorlalti, atat ca indivizi, cat si ca societate in general. Marele avantaj consta in faptul ca accesul se face usor, rapid si comod, practica fiind total nepericuloasa.

Multa lume crede ca Reiki este doar o metoda de tratament si nu este deloc asa. Reiki este mult mai mult decat atat. Este adevarat ca prin Reiki se pot inlatura dureri, se poate declansa vindecarea unor boli, dar modificarile care apar sunt mult mai profunde decat cele determinate de orice tratament.

Reiki nu este o tehnica medicala, nu se bazeaza pe autosugestie, hipnoza sau psihanaliza, nu este o doctrina, credinta sau religie, prin urmare, la initieri poate participa absolut oricine, indiferent ca este credincios sau ateu.

Reiki este intelepciune combinata cu energie. Reiki este calea prin care iti descoperi propria relatie cu corpul energetic si te racordezi la energia universala. Cu ajutorul Reiki vei reusi sa te echilibrezi din punct de vedere energetic si astfel sa ajuti la vindecarea nu doar a bolilor energetice, ci si a celor de natura sufleteasca sau fizica.

Pentru a practica Reiki, in primul rand este necesara initierea pe care o poate face numai un maestru profesor. Este necesara, dar nu si suficienta. Progresul in aceasta disciplina spirituala se face pas cu pas, iar salturile nu au dus niciodata la nimic bun nici pentru sine, nici pentru altii.

In cadrul cursului de initiere se primesc primele informatii, iar cei care stiu sa le foloseasca pot progresa si pot ajunge chiar la performante deosebite, nebanuite la inceput. Practicand tehnicile Reiki, vei vedea in timp o imbunatatire a calitatii vietii tale, vei castiga liniste interioara, iti vei descoperi puterea personala si iti vei potenta creativitatea. Relatia cu tine insuti va fi vizibil imbunatatita, la fel si cu cei din jurul tau (familie, prieteni). Prin urmare, considera acest curs o investitie in tine si, implicit, in toti cei dragi tie!

Reiki este calea mea.  Poate fi si a ta. Te invit la cursul de initiere in Reiki Usui Ryoho – gradul I, sambata, 7 iunie 2014, ora 11.00 – 17.00.

Facilitator:

Cristina Udrescu –  maestru profesor Reiki Usui Ryoho, numerolog

Inscrieri:

cristina@creativecom.ro; tel: 0724.364.843

www.8infinitiesblog.wordpress.com

Investitie: 165 ron

Locul desfasurarii cursului va fi comunicat ulterior participantilor.

Cursantii vor primi suport de curs, diplome de participare si accesul preferential la ateliere de practica Reiki.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita