consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
curs-formare-psihologie-clinica

Curs de formare continua in psihologia clinica – Constanta

Asociatia Acorda o Sansa Copilului Tau  in parteneriat cu Asociatia Psihosomatica organizeaza curs de formare continua in psihologie clinica.

Asociatia PSIHOSOMATICA considera ca exista necesitatea unei cunoasteri adecvate a psihologiei clinice de orientare psihanalitica la nivelul tinerilor psihologi. Ca atare, propune  un program de formare care sa se constituie intr-un loc de dezbatere, intelegere, insusire sau respingere a teoriilor psihanalitice si a locului acestora in clinica.

Obiectivele generale ale cursului sunt acelea de a dezvolta o vedere cat mai ampla asupra muncii de psiholog clinician. In acest sens, propunem ca psihologul clinician sa fie format pentru a lua in consideratie in abordarea subiectului cat mai multi factori, atat pe cei constienti, cat si pe cei inconstienti.

Cursul are ca obiective specifice:

  • initierea psihologilor in teoriile psihanalitice privind psihologia si psihopatologia copilului, adolescentului, adultului
  • posibilitatile de evaluare clinica din aceasta perspectiva
  • formarea psihologului clinician pentru intalnirea subiectului in unicitatea sa.

Formarea se adreseaza psihologilor care doresc sa-si desfasoare activitatea in domeniul clinic in viitor, celor care deja lucreaza in unitati sanitare sau asimilate, psihologilor clinicieni cu treapta de specializare “practicant in supervizare”.

Cursul este structurat in 9 module, in ritm de un modul de doua zile pe luna, fiecare modul avand o durata de 12 ore (6×2).

Colegiul Psihologilor din Romania acorda 100 credite pentru acest curs. Data inceperii este 20 aprilie, iar in situatia in care nu se vor strange cel putin 15 cursanti, data se va amana pana pe 18 mai .

Pentru mai multe detalii vizitati  www.psihosomatica.com.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile