consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Body Mind Spirit Expo - Brasov

Body Mind Spirit Expo – 8-10 mai 2015, Brasov

banner-bmse-160-160

Cel mai important eveniment de spiritualitate din Romania:

Body Mind Spirit Expo

8-10 mai, Brasov, Hotel Aro Palace

Într-un mediu poluat, cu un ritm de viaţă mereu contra cronometru, uităm să avem grjă de ce este mai important: noi înşine. De trup şi suflet!

Expozitia Body Mind Spirit, între 8 si 10 mai 2015, la Hotelul Aro Palace din Brasov, orele 10.00-18.00, vine cu soluţii pentru toţi cei care vor să aibă grijă de sănătatea trupului şi de cea a spiritului.

Tratamentele alternative, alimentația bio, curele naturiste, puterea de vindecare a plantelor, efectele miraculoase ale meditației și importanța regăsirii de sine şi a lui Dumnezeu sunt la îndemâna oricui. În plus, dacă ești frământat de întrebări privind sensul vieții sau daca pur si simplu simți ca trebuie sa schimbi ceva in viața ta pentru un echilibru mai bun in toate, atunci trebuie sa vii la Body Mind Spirit Expo.

Aici vei putea găsi produse, alimente sau suplimente alimentare care susțin sănătatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri si conferinte care te pot ajuta si îndruma in privința sănătății spiritului si nu in ultimul rând, la  Body Mind Spirit Expo vei putea petrece câteva care sa îți reamintească de cat de important este sa trăim frumos si sănătos.

Detalii si pe http://www.bmse.ro/Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile