consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
curs-anatomie-intuitiva

Curs de anatomie intuitiva ThetaHealing – 29 iulie-16 august – Bucuresti

Data evenimentului: iulie 29, 2013 8:00 am – august 16, 2013 5:00 pm

Locul intalnirii: Bucuresti, sala va fi anuntata participantilor

Pret: 960 eur

Cursul de Anatomie Intuitiva ThetaHealing este suuuuperrrr :)

Daca chiar iti doresti sa faci curatenie generala in corpul si in viata ta, acesta este contextul potrivit.

Auzi pentru prima data de ThetaHealing ? Te invit sa vizioneazi un scurt reportaj de 3 min: http://youtu.be/EJJgLMWD3_c    sau o conversatie pe larg la Codul lui Oreste: http://youtu.be/nzxoYtUSByw

Revenind la Cursul de Anatomie Intuitiva: Timp de 15 zile (de fapt 5+2+5+2+5=19) te uiti la cine esti, cine iti doresti sa fii si eliberezi, cureti, si pui in tine, in fiinta ta tot ce este necesar pentru a-ti trai viata pe care simti in sufletelul tau ca o poti avea.

Cursul dureaza de luni pana vineri, timp de trei saptamani, cu zilele de week-end libere. Este obligatorie participarea in fiecare zi, iar zilnic se lucreaza de la ora 9-16 (eventual 16.30… in functie de exercitii).

Se lucreaza pe descoperirea si eliminarea blocajelor emotionale si mentale de pe fiecare organ si sistem din corp. Se inlocuiesc convingeri/paradigme limitative cu unele care sa ne sprijine recreerea starii de sanatate si armonie, care este de fapt dreptul si programul nostru divin. Meritam si putem sa fim sanatosi si la corp … si la minte :)

O scurta descriere a cursului pe site-ul oficial (in engleza): http://www.thetahealing.com/

Deasemenea se lucreaza pe vindecare efectiva a bolilor din corp, indiferent de natura si gravitatea lor.

Se abordeaza pe zile astfel:

- ziua 1. atomi, microbi, paraziti

- ziua 2. sistemul osos

- ziua 3. sistemul endocrin

- ziua 4. sistemul digestiv

- ziua 5. sistemul respirator

- zilele 6 si 7. inima si sistemul circulator

- ziua 7. sistemul limfatic

- ziua 8. sistemele excretor si sexual

- ziua 9. muschii

- ziua 10. sistemul nervos

- ziua 11. pielea

- ziua 12. ochii

- ziua 13. creierul

- ziua 14. urechile

- ziua 15. corpul in ansamblul sau

Cum se desfasoara zilele? In fiecare zi incepem prin a discuta cate ceva despre respectivul sistem si organ. Putina anatomie, dar mai ales care sunt emotiile si programele care impacteaza starea de bine a acelui sistem sau organ. De exemplu in ziua despre inima, discutam si lucram pe felul in care ne afecteaza gandurile si emotiile celor din jur, cum comunicam, impactul gandurilor negative asupra inimii pana la punctul in care putem sa ne producem un atac de cord, discutam si despre cum avem grija de noi si daca permitem altora sa ne ingrijeasca, despre cum ne percepem si cum ne percep ceilalti s.a.

Apoi practicam scanarea intuitiva si vindecare celorlalti, precum si a noastra pentru a ne conecta si identifica programele care ne afecteaza. Care este “adevarul” nostru despre aceste subiecte, ne uitam la ce ne ajuta modul in care vedem viata si apoi accesand starea Theta cu ajutorul Energiei a Tot ce este – a Creatorului, cerem modificarile si noile programe cu care ne dorim sa ne traim viata in continuare.

In fiecare zi lucram muulllttt si frumos! Si cu fiecare eliberare, ne extindem fiinta noastra si viziunea despre cine suntem si este atat de frumos sa ne reamintim de puterea noastra, de cunoasterea pe care o avem.

Dupa 3 saptamani de lucru, si distractie, va promit ca suntem cu totii altii. Si eu, si voi! Pentru ca acest curs nu lasa pe nimeni netransformat.

Pentru a putea sa participati la acest curs de Anatomie Intuitiva este necesar sa fii absolvit Cursul de Baza si Cursul Avansat ThetaHealing. Pentru a vedea cand sunt urmatoarele cursuri de baza si avansate in caz ca nu le-ati facut deja accesati acest linkhttp://andreafilip.com/evenimente/ 

Cui se adreseaza? Oricui este interesat cu adevarat sa se cunoasca si sa isi duca viata la un urmator nivel. Nu trebuie sa stiti anatomie, iar daca stiti … super. Este un curs deopotriva valoros pentru medici si non-medici pentru ca este vorba de mult mai mult decat functionarea mecanica a corpului. Este o abordare care integreaza si ne arata impactul mintii asupra corpului.

Pot participa persoane sanatoase si cu afectiuni. Este bun pentru noi toti. Unii suntem aici pentru a fi vindecati, altii pentru a deveni vindecatori.

Desigur ca adevaratul vindecator este in noi, este Creatorul, este energia iubirii pe care o regasim si o accesam pentru a ne repune in starea de gratie.

Dar si noi avem rolul de a ne asista unul pe celalalt in acest proces. Evident ca dupa ce ati facut cursul de baza si avansat ThetaHealing deja stiti sa lucrati cu voi insiva bine. Va spun totusi ca acest curs are surprize pentru voi … la care nici nu puteti visa.

Taxa de participare este 960 eur, sau 4200 ron.

Daca doriti sa participati, va reamintesc ca este necesar sa fii absolvit deja cursul de baza si cursul avansat. Pentru acestea va invit la cursurile planificare acum in iunie si iulie. Datele urmatoarelor cursuri planificate le gasiti aici: http://andreafilip.com/evenimente/. Adica in Bucuresti Cursul de Baza este in 5-7 iulie iar la Cluj-Napoca in 28-30 iunie. Va fi un curs avansat la mijlocul lunii iulie (data pentru avansat o voi stabili in curand).

Cursul de Anatomie Intuitiva este minunat si va invit cu drag,

Andrea Filip

Coach si Trainer ThetaHealing

www.andreafilip. com / mail@andreafilip.com

Pentru a va inscrie, completati-va datele in formularul de aici.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile