consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

As dori un sfat referitor la urmatorul diagnostic: protruzie discala C5 paramedian dreapta de 2,3 mm si protruzie discala C6 paramedian stanga de 2 mm.

Sorin Valeriu Ion 1:23pm Aug 9
Buna , as dori daca se poate , din partea unor specialisti , un sfat referitor la urmatorul diagnostic : protruzie discala C5 paramedian dreapta de ~2,3 mm cu compresiunea radacinii C6 dreapta intraforaminal si protruzie discala C6 paramedian stanga de ~2 mm cu compresiunea radacinilor C7 bilateral ,primit in urma efectuarii unui control RMN datorita unei dureri permanente a mainii stangi , localizata la incheietura cotului ,etc .Ce sfaturi imi dati , daca sunt posibile agravari a situatiei prezente si in ce conditii ,daca este neaparata nevoie de interventie chirurgicala sau sunt si alte alternative de tratament . Va multumesc anticipat !

Trandafir Mioara 7:32am Aug 13
Cea mai buna discutie este cu medicul care te a trimis.Nu ezita in a i -i cere atatea lamuriri pana cand intelegi care este afectiunea de care suferi si ce trebuie sa faci.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile