Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAs dori un sfat referitor la urmatorul diagnostic: protruzie discala C5 paramedian dreapta de 2,3 mm si protruzie discala C6 paramedian stanga de 2 mm.

Sorin Valeriu Ion 1:23pm Aug 9
Buna , as dori daca se poate , din partea unor specialisti , un sfat referitor la urmatorul diagnostic : protruzie discala C5 paramedian dreapta de ~2,3 mm cu compresiunea radacinii C6 dreapta intraforaminal si protruzie discala C6 paramedian stanga de ~2 mm cu compresiunea radacinilor C7 bilateral ,primit in urma efectuarii unui control RMN datorita unei dureri permanente a mainii stangi , localizata la incheietura cotului ,etc .Ce sfaturi imi dati , daca sunt posibile agravari a situatiei prezente si in ce conditii ,daca este neaparata nevoie de interventie chirurgicala sau sunt si alte alternative de tratament . Va multumesc anticipat !

Trandafir Mioara 7:32am Aug 13
Cea mai buna discutie este cu medicul care te a trimis.Nu ezita in a i -i cere atatea lamuriri pana cand intelegi care este afectiunea de care suferi si ce trebuie sa faci.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile