consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
ONLINE | Webinar gratuit Pharma Nord: Rețeta unei vieți echilibrate și sănătoase - 25 iunie 2020

ONLINE | Webinar gratuit Pharma Nord: Rețeta unei vieți echilibrate și sănătoase – 25 iunie 2020

Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces în România, fiind responsabile pentru aproximativ 58% din totalul deceselor, conform Institutului Naţional de Sănătate Publică, iar speranţa de viaţă din ţara noastră este sub media Uniunii Europene, cu aproximativ 6 ani, conform Societăţii Române de Cardiologie. 

Astfel, pentru a atrage atenția publicului cu privire la necesitatea prevenției și orientării către un stil de viaţă sănătos, compania Pharma Nord  are plăcerea să vă invite la cel de-al doilea eveniment online organizat sub egida Academiei Pharma Nord: “Rețeta unei vieți echilibrate și sănătoase”, cu accent pe combinația unică de seleniu și coenzima Q10.

Speakeri:

  • Dr. Ciprian Ene – medic chirurg, coordonator al Centrului de Medicină Integrativă Quantum Therapy. Atestat ca practician de medicină cuantică (vibraţională). Membru fondator al Ordinului Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă din București. Membru al Societății Române de Acupunctură Medicală și Medicină Integrativă.
  • Elena Tudorancea – coordonator training
  • Lucian Blaga – manager comercial, echipa Pharma Nord

Data: 

Joi, 25 iunie, ora 18:00.

Înscriere:

Pentru înscriere vă rugăm să accesați link-ul următor: www.pharmanord.ro/webinarii

La scurt timp după completarea formularului veți primi pe adresa de e-mail furnizată de dvs. datele necesare pentru participarea la webinar, dar și informații suplimentare cu privirea la o conectare ușoară la acesta.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa Pharma NordLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile