Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
adn-secretul-autovindecarii

ADN, secretul autovindecarii – Seminar Bucuresti

Avem placerea sa va anuntam cea de-a treia intalnire cu “Serile pozitive”, un eveniment gandit pentru oameni, pentru simtirile lor. Un eveniment care  la Cluj se intampla deja de doua ori pe luna, sub bagheta magica a Asociatiei Schimbare Pozitiva, initiator al acestor evenimente, iar la Bucuresti cu ajutorul echipei Harmony Group.

Tema pe care o abordam in seara de 16 aprilie, de la ora 19:00, este:

ADN – Secretul autovindecarii

La inceputul anilor 1950, doi oameni de stiinta au vrut sa stie ce se ascunde in partea intunecata a celulei: in nucleu. Acolo, in intunericul negru ca smoala, a fost descoperita… LUMINA.

“Şi a zis Dumnezeu: “Să fie lumină!” Şi a fost lumină.” (Facerea 1,3).

In interiorul fiecarei celule din interiorul nostru exista LUMINA. Acesta este ADN-ul nostru.

Pe 16 aprilie, te invit sa afli cum noi, purtatorii de lumina, ne putem gasi vindecarea in interior !

Cine sunt eu ? Delia Popa – consilier nutritie si specialist raw-vegan, am fondat <<HRANATATE>>, concept prin care doresc sa impartasesc tuturor, intr-o maniera holistica, „retete” de hrana pentru toate planurile fiintei noastre: fizic, emotional, mental si spiritual, asigurandu-ne astfel sanatatea.

Am pornit pe calea unui stil de viata sanatos in urma unei frumoase intamplari, cand ma aflam intr-un moment de cumpana si ma rugam sa mi se arate calea pe care trebuie sa o apuc. In acea perioada, aflandu-ma intamplator la o expozitie, am extras dintr-un bol cu proverbe un proverb indian : “Mergi pe calea faurita de oamenii intelepti !”. Din acel moment am gasit raspunsul la toate intrebarile mele si am inteles ca trebuie sa pasesc, alaturi de toti oamenii, pe calea faurita de oamenii intelepti : SANATATEA FIINTEI NOASTRE !

Locatia este Restaurantul Omra Elias, un restaurant vegetarian situat in centru Bucurestiului, foarte aproape de Piata Victoriei.

Pentru evenimentul in sine, pentru efortul depus de cei implicati in organizare si pentru gazda noastra, Restaurantul Omra, sunteti invitati sa donati cat considerati ca a valorat informatia pe care ati primit-o.
Locurile sunt limitate!
Asteptam inscrierile voastre aici http://schimbarepozitiva.ro/adn-secretul-autovindecarii/

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile