Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Access Bars cu fondatorul Access, Gary Douglas (clasa de Bars globala) - 26 noiembrie 2014

Access Bars cu fondatorul Access, Gary Douglas (clasa de Bars globala) – 26 noiembrie 2014

Access Bars cu fondatorul Access, Gary Douglas (clasa de Bars globala) - 26 noiembrie 2014

Fondatorul Access Consciousness, Gary Douglas, cel care a adus tehnica Access Bars pe Pamant si fondatorul Access Consciousness, va tine o clasa de Bars globala, pe 26 noiembrie.

Acest lucru s-a intamplat foarte rar pana acum si aceasta este una din ocaziile unice de a invata Bars direct de la sursa. Si, mai mult decat atat, se anunta a fi o clasa foarte dinamica, pana in acest moment existand peste 300 de transmisiuni directe in intreaga lume. Aceasta clasa va fi transmisa in direct din Australia, iar ora de incepere in Romania este 1.30 AM… DA, VA FI O PETRECERE PE CINSTE! DE NOAPTE… GLOBALA!!! Pentru cei care nu vor sa participe in toiul noptii, am facut posibil sa avem clasa in reluare, pe 26 noiembrie, ora de incepere fiind 14.00.

Aceasta este o clasa de Bars AVANSATA, de aceea, cei care vor sa participe trebuie sa fi participat mai intai la o clasa de Bars (daca nu ai facut-o pana acum, da-mi de stire, si vedem cum putem organiza o clasa inainte).

Poti simti tu aceasta clasa? Ii poti simti TU energia si schimbarea pe care o contine? Pentru intreaga planeta? UAUUU!!!!!!

Esti tu cea/cel care vrea sa contribuie la aceasta posibilitate?

Iata invitatia lui Gary:

“Cum ar fi daca ai avea atat de mult fun in viata ta si nu ai mai vedea ca cei din jur te judeca? Ai tu alegere atunci cand te uiti la viata ta prin prisma judecatilor celorlati? Suntem antrenati de aceasta realitate sa ne ferim de judecati. Cea mai obisnuita forma de abuz este sa crezi in aceasta realitate. Dar daca faptul ca te judeci pe tine este lucrul cel mai rau pe care il poti face?
Judecata elimina viitorul.

Bars incepe sa dizolve judecatile, din interior. Bars schimba totul in realitatea ta.
Inainte de a aduce aceasta informatie (prin channel) despre cele 32 de puncte pe cap, metoda numit acum The Bars®, informatia nu exista in aceasta realitate. S-ar putea sa iti spun ceva ce nimeni altcineva nu stie. S-ar putea sa iti spun ceva ce nu ai fost dispus sa auzi.

ACUM este timpul ca lumea sa se trezeasca. Ori ne schimbam, ori murim. Ne schimbam sau Pamantul va muri. Bars este un instrument care faciliteaza sa functionezi intr-un mod diferit pe aceasta planeta.

Cum ar fi daca, in loc sa te pregatesti pentru o realitate limitata, ai crea o posibilitate mult mai mare? Bars creaza o posibilitate diferita. Ce este posibil si nu am ales inca?
Pe 26 noiembrie, voi facilita o clasa de Access Bars. Va fi difuzata in intreaga lume, in direct, pe internet din Noosa, Australia. Acesta este inceputul faptului de a aduce Bars in intreaga lume.

Acest lucru ar putea crea o trezire la maretia a tot ceea ce este posibil aici, pe aceasta planeta, dincolo ce crede intreaga lume. Daca tu devii mai constient de un singur lucru, acea constientizare va permea intreaga lume. Cum ar fi daca astazi poate fi inceputul a ceva diferit?” Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness

Access Bars cu fondatorul Access, Gary Douglas (clasa de Bars globala) - 26 noiembrie 2014

Cum ar fi sa inveti Bars direct de la fondatorul acestei metode? Ei bine, acest lucru se intampla foarte rar! Si acum este timpul!

Ce schimbare poate crea acesta clasa in viata ta, in tara, in lume?
Ce contributie poti fi si poti primi de aici?
Mii de oameni din intreaga lume ruland Bars in acelasi timp! Ce energie si ce posibilitati vom crea impreuna?

Inscriere si plata:

Inscrierea pentru POD in Bucuresti se face aici: http://eu.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=49889
Plata se face dupa ce te-ai inscris, platind 200 USD online, folosind link-ul primit.

Dupa ce primesti confirmarea de plata, te rog sa ma contactezi.

Locul desfasurarii evenimentului:

Evenimentul va avea loc la Ella’s Center for Excellence, b-dul Magheru nr. 12-14, bloc Patria, scara C, etaj 2, ap. 32, interfon 32 C

Iti multumesc pentru cine esti !

Astept cu drag sa cream impreuna minunile care stim ca sunt posibile!!

Cu drag,

Carleta

Contact:

Tel.: 0729.586.378
E-mail: carletatiba@gmail.com

Despre Access Bars:

Bars este prima clasa de Access Consciousness. Stiai ca sunt 32 de  puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor vor elibera, cu multa usurinta, tot ce ce nu iti permite sa primesti? Aceste puncte contin gandurile, ideile, credintele, emotiile si parerile pe care le-ai depozitat in cursul vietii tale. Bars ofera posibilitateade a te elibera de ele!

Bars au asistat sute de mii de persoane in schimbarea diverselor aspecte legate de  corpul si de viata lor cum ar fi : somnul, sanatatea, greutatea corpului, banii, sexul si relatiile, anxietatea, stresul si mult mai mult decat atat! In cel mai rau caz, dupa o sedinta de Bars te vei simti ca dupa un masaj bun. In cel mai fericit caz, viata ta poate sa se schimbe intr-o viata mult mai ampla, cu usurinta totala.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita