Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Târgul de Spiritualitate şi Terapii Complementare

“A Noua Dimensiune” – Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare, 30 oct – 3 nov, Bucuresti

Începând cu 30 octombrie, Sala Dalles, va fi gazda unui eveniment special ce abordeaza o latură a vieţii constientizata mai puţin în goana noastră spre „a avea”: Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare, “A Noua Dimensiune”

targ-terapii-complementareOrganizat în cadrul Sălii Dalles, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, evenimentul îşi propune să aducă în prim plan aspecte cu impact major asupra vieţii şi dezvoltării noastre ca oameni. Evoluţia spirituală, armonia şi echilibrul sunt doar câteva dintre temele promovate în cadrul evenimentului, aflat deja la a doua ediţie.

Toate acestea vor fi abordate în programul zilnic de conferinţe şi seminarii. Pe perioada  târgului, pot fi achiziţionate cărţi de dezvoltare personală, spiritualitate şi ezoterism, psihologie şi astrologie, filosofie sau cabala. Workshop-urile practice de terapii complementare pe teme de interes general, homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protecţie energetică şi multe altele, vă vor lărgi orizontul cunoaşterii şi vă vor dezvălui noi căi de vindecare.

Pe parcursul celor 5 zile de eveniment, veţi putea achiziţiona produse care contribuie la menţinerea sănătatii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii: siropuri şi uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint şi pietre semipreţioase.

În paralel, la Sala Dalles, se va desfăşura a XVI-a ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România, KILIPIRIM, ce reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

 

Vă aşteptăm la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare “A Noua Dimensiune”, la etajul Sălii Dalles, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, zilnic de la 10.00 la 20.00.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita